Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τρίτης 17.08.2021

Δίδυμε, είναι άσκοπο να κάνεις στον άλλον τα ίδια και τα ίδια!

Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ζώδια της Τρίτης 17.08.2021: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro.

Κριός
«Αλλού πατάς, κι αλλού βρίσκεσαι» αν δεν είσαι διακοπές, καθώς η ανάγκη για φυγή είναι μεγάλη και μπορεί να σου βγάλει ακόμα και νεύρα. Ασχολείσου επίσης λίγο με την διατροφή σου γιατί έχεις ξεφύγει.

Ταύρος
Μην αισθάνεσαι ενοχές να κάνεις μια έκπτωση στην «παρουσία» σου, προκειμένου να ανακάμψεις σωματικά και ψυχολογικά. Οι άλλοι μπορούν και μόνοι τους.

Δίδυμοι
Το να επισημαίνεις συνεχώς τα ίδια και τα ίδια στον άλλο είναι άσκοπο, αν βλέπεις πως δεν υπάρχει ανταπόκριση. Δοκίμασε να πεις το αντίθετο μήπως και «πιάσει».

Καρκίνος
Μην σου κακοφαίνεται αν επιστρέφεις από την καλοκαιρινή σου άδεια, θα συνέβαινε κάποια στιγμή. Αν πάλι δεν έχεις φύγει ακόμα διακοπές, «συγκρατήσου» και μην σε πιάνει το παράπονο.

Λέων
Δεν είναι καλή μέρα να ανοίξεις συζήτηση με το ταίρι σου για τα οικονομικά, όσο κι αν σε καίει, γιατί μάλλον θα καταλήξετε μαλωμένοι και δεν το θες.

Παρθένος
Απόφυγε να «τσιμπήσεις» από κάτι που θα σου πούνε άτομα από την οικογένεια ή τη δουλειά που «σ’ τη δίνει» right away, γιατί τώρα δεν έχεις ούτε όρεξη, ούτε αντοχες για χαζοκαυγά

Ζυγός
Διάλεξε τι θα πεις και πως θα το πεις σε φίλους και συγγενείς, γιατί μάλλον «έχουν την μύγα» και είναι έτοιμοι για αντίδραση. 

Σκορπιός
Συζητήσεις περί των οικονομικών και της δουλειάς με συνεργάτες θέλουν ειδικό χειρισμό, ενώ έχε υπόψην σου ότι αυτό που θα πεις σε έναν φίλο μπορεί να μην «μείνει» μόνο σ’ αυτόν.

Τοξότης
Θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά και τις εκεί σχέσεις μπορούν να σε εκνευρίσουν λίγο, ωστόσο μην αφήσεις την διάθεση σου να κατευθυνθεί από αυτό.

Αιγόκερως
Η μέρα βγάζει κούραση, τόσο mentally όσο και practically, από δουλειες που δεν παίρνουν αναβολή. Μην βαρυγκωμάς και κοίτα να τελειώνεις πρώτα με τα σημαντικά.

Υδροχόος
Ίσως χρειαστεί σήμερα να κάνεις τον «μεσάζοντα» ανάμεσα σε φίλους ή να πρέπει να βρεις την χρυσή τομή ανάμεσα στα οικονομικά και συναισθηματικά σου πάρε-δώσε.

Ιχθύες
Η πίεση για τα επαγγελματικά φέρνει και πίεση στην σχέση σου, δυσκολεύοντας την συνεννόηση. Κι εσύ όμως δεν χρειάζεται  να τα «πεις» όλα σήμερα.