Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Κυριακής 15.08.2021

Κριέ, αν και νιώθεις μια μεγαλύτερη κόπωση, μέρα που είναι αποκλείεται να μην υπάρξει κάποιο κάλεσμα, έξοδος κ.λπ.

Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ζώδια της Κυριακής 15 Αυγούστου 2021: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro.

Κριός
Χρόνια Πολλά! Αν και νιώθεις μια μεγαλύτερη κόπωση, μέρα που είναι αποκλείεται να μην υπάρξει κάποιο κάλεσμα, έξοδος κ.λπ., όμως χρειάζεται να αποφύγεις υπερβολές σε φαγητό και ποτό γιατί δεν το «σηκώνεις».

Ταύρος
Χρόνια Πολλά! Όσο πλησιάζουμε προς το βράδυ, τόσο τα πράγματα θα βελτιώνονται και από διάθεση και από απέναντι «ανταπόκριση», οπότε και μπορείς να κανονίσεις κάτι καλό για να συντονιστείς με το festive πνεύμα της ημέρας.

Δίδυμοι
Χρόνια Πολλά! Δεν έχουν τόσο σημασία οι αντικειμενικές συνθήκες, όσο η αντιμετώπισή μας απέναντι στα πράγματα. Γι’ αυτό μην τριγυρνάς σαν την άδικη κατάρα, αν τυχόν «ξέμεινες» στην πόλη Δεκαπενταύγουστο.

Καρκίνος
Χρόνια Πολλά! Ιδιαίτερα από το μεσημέρι και μετά, η Κυριακή του Δεκαπενταύγουστου προσφέρεται για χαβαλέ, διασκέδαση και γέλια με αγαπημένα πρόσωπα μέχρι τελικής πτώσεως!

Λέων
Χρόνια Πολλά! Σαφώς πιο χαλαρή η σημερινή μέρα, ειδικά από το μεσημέρι και έπειτα, έτσι ακόμα κι αν δεν είσαι «μέσα» για τρελά ξεφαντώματα, θα βρεις τον τρόπο να περάσεις καλά.

Παρθένος
Χρόνια Πολλά! Να χαλαρώσεις θέλουμε μέρα που 'ναι, όχι να αγχώνεσαι γιατί υποσχέθηκες να δεις/βγεις με τον τάδε, αλλά έτσι μπορεί να στεναχωρήσεις τον δείνα που σε είχε καλέσει πρώτος κ.λπ.

Ζυγός
Χρόνια Πολλά! Μην σε πιάνει το ζυγίσιο σου και προκειμένου να «φανείς» αλλά και να ευχαριστήσεις τους πάντες, οικογένεια, φίλους κ.λπ., «ξηλωθείς» με κεράσματα και καλέσματα «άλλων εποχών» σήμερα.

Σκορπιός
Χρόνια Πολλά! Μην μπεις στη διαδικασία της σύγκρισης σχετικά με άλλους Δεκαπενταύγουστους, νοσταλγώντας το τότε που ήταν «καλύτερο». Και το τώρα μια χαρά μπορεί να «βγει», αρκεί να το πιστέψεις και να το υποστηρίξεις από διάθεση.

Τοξότης
Χρόνια Πολλά! Αν δυσφορείς με το «καθιερωμένο» πρόγραμμα της ημέρας, παίξ’ το εναλλακτικά, κανονίζοντας ένα θερινό σινεμαδάκι με κάτι σινεφίλ, όπως το «Il Sorpasso» με Vittorio Gassman και Jean-Louis Trintignant για να δεις την κούκλα Ρώμη a Ferragosto.

Αιγόκερως
Χρόνια Πολλά! Ετοιμάζεσαι πιθανότατα για εξόδους και βόλτες με φίλους, σύντροφο, οικογένεια ή αποδράσεις για μπάνιο και φαγητό δίπλα στη θάλασσα για να περάσεις την γιορτή της Παναγίας, ιδανικά από το μεσημέρι και έπειτα.

Υδροχόος
Χρόνια Πολλά! Ανεβάζεις κέφι σιγά-σιγά, ιδιαίτερα μετά το μεσημέρι, οργανώνοντας τραπέζια για φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, ανταποκρινόμενος σε καλέσματα ή βολτάροντας χωρίς ιδιαίτερο πρόγραμμα.

Ιχθύες
Χρόνια Πολλά! Οι τάσεις φυγής σε επισκέπτονται δυναμικά σήμερα οπότε, αν δεν έχεις φύγει διακοπές, κανόνισε έστω κάτι μικρό τελευταία στιγμή για να γιορτάσεις κι εσύ παραδοσιακά της Παναγίας.