Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 26 Ιουλίου - 1 Αυγούστου 2021

Λέοντα, υποδέχεσαι και τον Ερμή στο ζώδιό σου την Τετάρτη, γεγονός που αυξάνει την εξωστρέφεια και την αμεσότητα στην επικοινωνία αλλά και στις προσεγγίσεις με το περιβάλλον σου

Zarastro
ΤΕΥΧΟΣ 795
9’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Cosmic Telegram: Ο Zarastro κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 26 Ιουλίου - 1 Αυγούστου 2021

Κριός (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου)
Η νέα θέση του Ερμή στον Λέοντα (28/7) αυξάνει την όρεξή σου για έρωτα, φλερτ και καλοκαιρινές «περιπέτειες», με την σκέψη σου να μονοπωλείται σχεδόν από φαντασιώσεις για ζητήματα καρδιάς. Θα έχεις ένα πιο carefree attitude στον τρόπο που εκφράζεις το συναίσθημά σου, γεγονός που μπορεί να ευνοήσει τη σχέση σου, αλλά και να δώσει πιθανότητες για νέες γνωριμίες. Η επικοινωνία με τα παιδιά σου ή με άτομα νεότερης ηλικίας θα ρέει πιο αβίαστα, ενώ σχέδια για διακοπές και εξορμήσεις θα ενισχύσουν τον ενθουσιασμό σου. Βέβαια όλα αυτά τηρουμένων των αναλογιών, καθώς την Πέμπτη ο κυβερνήτης σου, Άρης, αλλάζει ζώδιο και εισέρχεται στην Παρθένο μέχρι 15/9, φέρνοντας περισσότερο στρες για τα επαγγελματικά. Ήδη εκεί βρίσκεται και η Αφροδίτη, πράγμα που σημαίνει ότι ουσιαστικά όλος ο Αύγουστος θα έχει σημαντικό focus στην δουλειά αλλά και σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Επειδή η πίεση θα είναι δεδομένη, είναι η κατάλληλη στιγμή να κοιτάξεις και λίγο το σώμα σου, ξεκινώντας πιο εντατικά γυμναστική, προσέχοντας την διατροφή σου, εξασφαλίζοντας και επαρκή ύπνο. Η συμπεριφορά σου ως προς τους συναδέλφους σου πρέπει να είναι όσο γίνεται πιο «επιμελής», αποφεύγοντας ωστόσο να ανακατευτείς σε οτιδήποτε out of your business.


Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)
Η είσοδος του Άρη στην Παρθένο (29/7), στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με τον έρωτα, τη χαρά, τη δημιουργία και τη διασκέδαση, σηματοδοτεί το πιο ερωτικό αλλά και ευδιάθετο διάστημα όχι μόνο του φετινού Καλοκαιριού, αλλά και ολοκλήρου του 2021 που εκτείνεται χοντρικά μέχρι τα μέσα Αυγούστου. Ύστερα από ένα εξάμηνο σχεδόν πίεσης, θα μπορέσεις να περάσεις όμορφα και περισσότερο allegra, έχοντας ανάγκη αλλά και όρεξη να πάρεις και να δώσεις αγάπη και πάθος. Ήδη στην Παρθένο βρίσκεται και η Αφροδίτη, οπότε από κοινού δίνουν το «έναυσμα» για να τολμήσεις να διεκδικήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει αν είσαι ελεύθερος, να «αναστήσεις» σεξουαλικά τη σχέση με τον σύντροφό σου και, γιατί όχι, να αποκτήσεις και έναν απόγονο αν κάτι τέτοιο είναι μέσα στα πλάνα σου, αφού η γονιμότητά σου θα είναι spot on. Κάνε προτεραιότητά σου το να βγεις, να ταξιδέψεις, να ερωτευτείς και να απολαύσεις με όλες τις αισθήσεις σου αυτό το καλοκαίρι, ακόμα κι αν οι αντικειμενικές συνθήκες δεν είναι ιδανικές. Άλλωστε θέματα σπιτιού και οικογένειας φαίνεται πως θα σε απασχολήσουν τουλάχιστον μέχρι 12/8 με το πέρασμα του Ερμή στον Λέοντα (28/7) και είναι καλή ιδέα να κάνεις ένα συναισθηματικό άνοιγμα προς τους οικείους σου, συζητώντας μαζί τους, καλή τη πίστει, ό,τι σε ενοχλεί.


Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)
Η μετακίνηση του κυβερνήτη σου Ερμή στον Λέοντα (28/7) σε βοηθά να επικοινωνήσεις καλύτερα αυτό που έχεις στο μυαλό σου τόσο για θέματα που σχετίζονται με τα επαγγελματικά, όσο και για πρακτικά θέματα της καθημερινότητας. Ο τρόπος σκέψης σου θα είναι πιο μεθοδικός, παράγοντας αποτελέσματα, αρκεί να μην εξαντληθείς από την εστίαση στις λεπτομέρειες. Θετικό διάστημα και για ταξίδια καθώς και για φλερτ, που μάλιστα μπορεί να συνδυαστούν τέλεια στις διακοπές. Αν πάλι σε ενδιαφέρει το μέλλον της σχέσης σου, είναι η κατάλληλη περίοδος μέχρι τα μέσα Αυγούστου για να «προκαλέσεις» μια τέτοια συζήτηση με τον σύντροφό σου, εξετάζοντας π.χ. το ενδεχόμενο να συγκατοικήσετε. Αυτό είναι πιθανό και λόγω της διέλευσης του Άρη στην Παρθένο (29/7), που θα διαρκέσει μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου. Ο τομέας του σπιτιού και της οικογένειας θα καταναλώνει αρκετή από την ενέργειά σου, π.χ. λόγω θεμάτων αγοραπωλησίας ακινήτων, γιατί θα χρειαστεί να ασχοληθείς με τεχνικές εργασίες και επισκευές, ή γιατί κάποιος γονιός, συγγενής κ.λπ. θα έχει ανάγκη την φροντίδα και την βοήθειά σου. Αυτό μπορεί να αφορά και ένα θέμα υγείας ή κάτι σχετικό με την δουλειά, αν π.χ. έχεις μια οικογενειακή επιχείρηση. Δεν αποκλείεται βέβαια να βγει πίεση, που μπορεί να φέρει με την σειρά της καυγάδες ή μια μεγαλύτερη συναισθηματική αναστάτωση. 


Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)
Ο Ερμής περνά στον Λέοντα την Τετάρτη δείχνοντας πως αφιερώνεις αρκετό από τον χρόνο σου, τουλάχιστον σε επίπεδο σκέψης, γύρω από τα οικονομικά σου και την εξέλιξή τους. Θα μπεις σε μια διαδικασία αξιολόγησης της κατάστασης στα επαγγελματικά σε σχέση με τις απολαβές σου, αλλά και με το πόσο η δουλειά σε κάνει να νιώθεις «πλήρης» σε επίπεδο δημιουργικότητας. Εξέτασε σχολαστικά τι άλλες δυνατότητες υπάρχουν για να αυξήσεις το εισόδημά σου, π.χ. μέσω της αξιοποίησης ενός ακινήτου ή ενός ταλέντου στο οποίο αξίζει να επενδύσεις. Η επιστροφή του Δία στον Υδροχόο (28/7) πάλι μπορεί να φέρει κάποια χρήματα μέσω του συντρόφου σου, αν συζείτε ή έχετε κοινό πορτοφόλι. Ο Άρης στην Παρθένο από την Πέμπτη μέχρι τις 15/9 θα βοηθήσει επαγγελματικές διαπραγματεύσεις και συμφωνίες να τρέξουν πιο «στρωτά», ενώ θα σου δώσει και τη δυνατότητα να ταξιδέψεις, να διασκεδάσεις και να κάνεις νέες γνωριμίες στις διακοπές αλλά και μέσω της χρήσης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Ταξίδια με φίλους, αδέλφια και συγγενείς μπορούν να πάνε καλά, αρκεί να αφήσεις την συνεχή κριτική για το κάθε τι, κάνοντας focus στα ευχάριστα, ενώ αν ασχολείσαι με το εμπόριο, την συγγραφή, την δημοσιογραφία και την διαφήμιση μπορεί να υπάρξουν θετικές εξελίξεις.


Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)
Μετά τον Ήλιο που «εγκαινίασε» την προηγούμενη εβδομάδα τα γενέθλιά σου, υποδέχεσαι και τον Ερμή στο ζώδιό σου την Τετάρτη, γεγονός που αυξάνει την εξωστρέφεια και την αμεσότητα στην επικοινωνία αλλά και στις προσεγγίσεις με το περιβάλλον σου. Είσαι γενικώς από τους ανθρώπους που μάλλον προτιμούν τον μονόλογο, και δη τον θεατράλε, ωστόσο αυτή είναι μια καλή περίοδος μέχρι τις 12/8 για να δοκιμάσεις και τα οφέλη του διαλόγου, τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα προσωπικά. Το στιλ σου θα είναι πάντα πληθωρικό, μπορείς όμως να βρεις λύσεις σε προβλήματα της σχέσης σας, μιλώντας από καρδιάς και με ειλικρινή πρόθεση σύμπλευσης. Εφόσον δεν λειτουργείς αυτοαναφορικά, η άλλη πλευρά θα έχει μεγαλύτερη διάθεση να σε ακούσει. Σημαντική ως προς αυτό είναι και η επιστροφή του Δία στον Υδροχόο την επόμενη μέρα, μέχρι το τέλος της χρονιάς, που μπορεί να φέρει ακόμα και μια επανασύνδεση. Την ίδια μέρα ο Άρης εγκαταλείπει το ζώδιό σου, «δίνοντας σκυτάλη» στην Παρθένο μέχρι 15/9, επηρεάζοντας από τη νέα του θέση τα οικονομικά σου. Μολονότι μπορεί να υπάρξουν ευκαιρίες για να αυξήσεις το εισόδημά σου, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός γιατί ταυτόχρονα μπορεί να έρθουν και επιπλέον έξοδα.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)
Σημαντική αυτή η εβδομάδα, καθώς την Πέμπτη υποδέχεσαι τον Άρη στο ζώδιό σου μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου, βρίσκοντας ξανά αρκετή από την ενέργεια και τον δυναμισμό σου. Έχεις όρεξη να προχωρήσεις σε δράση παίρνοντας πρωτοβουλίες τόσο για επαγγελματικά όσο και για προσωπικά ζητήματα, με τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου να γίνονται προτεραιότητα, θέλοντας να πιστέψεις και πάλι σε’ σένα και στη δυνατότητά σου να βγεις μπροστά. Τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα κυρίως για το ερωτικά, αφού στο ζώδιό σου βρίσκεται ήδη και η Αφροδίτη, με την αυτοπεποίθηση αλλά και τη γοητεία σου να σε κάνουν ακαταμάχητο στο φλερτ. Αν είσαι σε σχέση, κανόνισε τις διακοπές σου ιδανικά μέχρι τις 16/8. Πάντως, η είσοδος του Ερμή την Τετάρτη στον Λέοντα δείχνει πως στο μυαλό σου επικρατεί αστάθεια, με το συναίσθημα να χρωματίζει τις σκέψεις σου, ανασύροντας και ζητήματα από το παρελθόν. Αυτά μπορεί να σχετίζονται και με αισθηματικές καταστάσεις που δεν είναι ξεκάθαρες ή που δεν λες να ξεπεράσεις, αλλά και με τη δουλειά. Η επιστροφή άλλωστε του Δία στον Υδροχόο (28/7) μέχρι το τέλος του χρόνου, ανεβάζει σταδιακά τις απαιτήσεις στα εργασιακά, τονίζοντας την ανάγκη να φροντίσεις καλύτερα την υγεία σου.


Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)
Η είσοδος του Ερμή στον Λέοντα (28/7) καταδεικνύει μια μεγαλύτερη ανάγκη να συναναστρέφεσαι τους φίλους μέσα στην καθημερινότητά σου, ξεδίνοντας μαζί τους με εξόδους, συζητώντας παράλληλα περισσότερο και για ό, τι σε απασχολεί, ζητώντας και την γνώμη τους. Μετά από ένα σύντομο διάστημα στους Ιχθύες, ο Δίας επιστρέφει στον Υδροχόο (28/7), όπου και θα παραμείνει μέχρι το τέλος της χρονιάς, φέρνοντας και πάλι εύνοια στα αισθηματικά σου. Αν είσαι ελεύθερος και τους προηγούμενους 2,5 μήνες επικρατούσε μια «ξεραΐλα» και μια έλλειψη συντονισμού στα ερωτικά, θα βρεις σταδιακά την «περπατησιά» σου, γνωρίζοντας νέο κόσμο, έχοντας σε ορισμένες περιπτώσεις και μια δεύτερη ευκαιρία με ένα πρόσωπο που είχατε χαθεί ξαφνικά. Αν πάλι είσαι δεσμευμένος και είχε επέλθει ένας χωρισμένος ή μια ρήξη στην σχέση σου την Άνοιξη, υπάρχουν πιθανότητες το κλίμα να αναστραφεί. Ακόμα, σχέδια για απόκτηση παιδιών που έμειναν στο «περίπου», μπορεί να γίνουν από’ δω και κάτω πιο «συγκεκριμένα». Ο Άρης εισέρχεται στην Παρθένο (29/7), κάνοντας την δράση σου πιο υπόγεια, φέρνοντας και μια πτώση της ενέργειας σου, πράγμα που σημαίνει πως μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου πρέπει να είσαι πιο ελαστικός με το πρόγραμμα σου και να ξεκουράζεσαι ουσιαστικά -ιδανικά φεύγοντας για διακοπές-, «ξεμουδιάζοντας» ψυχή και σώμα.


Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)
Μολονότι η είσοδος του Ερμή στον Λέοντα (28/7) δείχνει πως το μυαλό σου θα είναι απασχολημένο με τις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες ακόμα και στην καρδιά του καλοκαιριού, έχοντας πιθανώς και συζητήσεις με ανωτέρους που αφορούν την εξέλιξή σου, η έξοδος του Άρη από το ίδιο ζώδιο φέρνει σίγουρα χαμόγελα, με το άγχος στη δουλειά να ελαττώνεται, αφού το εξαντλητικό pressing φρενάρει, αλλάζοντας το κλίμα και ενόψει Αυγούστου. Η νέα θέση του στην Παρθένο (29/7) από κοινού με την Αφροδίτη που βρίσκεται ήδη εκεί από την προηγούμενη εβδομάδα είναι μια θετική συνθήκη για να κοιτάξεις και λίγο την κοινωνική αλλά και την προσωπική σου ζωή. Αν βρίσκεσαι σε σχέση, είναι ένα καλό διάστημα, ιδιαίτερα μέχρι τις 16/8 που θα συμπορεύονται χέρι-χέρι, για να κάνεις διακοπές με τον σύντροφό σου, να βγείτε, να διασκεδάσετε, να «ξαναγαπηθείτε» αναθερμένοντας το πάθος σας. Κάποιοι μάλιστα ίσως αποφασίσουν να δεσμευτούν περαιτέρω, κάνοντας και πλάνα για το κοινό τους μέλλον. Και οι ελεύθεροι όμως θα μπορέσουν να κινητοποιηθούν στο κομμάτι του φλερτ, με τις νέες γνωριμίες να μην αποσκοπούν απαραίτητα σε κάτι πιο μόνιμο, εισπράττοντας ευχαρίστηση μέσα και από την συναναστροφή με φίλους. Η επιστροφή του Δία στον Υδροχόο (28/7) ως το τέλος της χρονιάς, φανερώνει πως θέματα σχετικά με το σπίτι και την οικογένεια μπορεί να επανέλθουν εκ νέου.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)
Ο Ερμής στον Λέοντα από την Τετάρτη σε βοηθά να καταστρώσεις τα πλάνα σου για το μέλλον των σπουδών σου, να γραφτείς σε ένα διαδικτυακό μάθημα παίρνοντας κάποια πιστοποίηση αν σκοπεύεις να κάνεις κάποια μετεκπαίδευση στο εξωτερικό, να ξεκινήσεις κάποιο σεμινάριο κ.λπ. Ταυτόχρονα αυξάνει την διάθεση σου για μετακινήσεις, ενώ το διάστημα μέχρι 12/8 είναι καλό για να κάνεις έρευνα αγοράς προκειμένου να βρεις το μεταφορικό μέσο που επιθυμείς ή να το αποκτήσεις αν ήδη ξέρεις τι θέλεις. Η είσοδος του Άρη στην Παρθένο την επομένη δείχνει πως, παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε μέσα στο κατακαλόκαιρο, η καριέρα και τα επαγγελματικά σου θα απορροφήσουν το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειας σου από’ δω και πέρα, περιορίζοντας τις βλέψεις για απόλυτη χαλάρωση και ανεμελιά μέσα στον Αύγουστο. Οι απαιτήσεις και η πίεση για τη δουλειά αυξάνονται, για διάφορους λόγους: μπορεί π.χ. να ετοιμάζεσαι για μια αλλαγή πόστου ή μπορεί να πάρεις μια προαγωγή, με αποτέλεσμα να πρέπει να προετοιμαστείς κατάλληλα για να ανταποκριθείς στα νέα δεδομένα. Ίσως πάλι ψάχνεις συνεργάτες και χρειάζεται να κινηθείς γρήγορα για να καλύψεις τις ανάγκες ή προετοιμάζεις κάτι δικό σου επαγγελματικά και τα πάντα χρειάζεται να περάσουν από τα χέρια σου. Για μερικούς το τρέξιμο ίσως αφορά μια αλλαγή στο σπίτι ή στον γάμο.


Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)
Με καλύτερα δεδομένα ξεκινά η τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου, αφού τόσο η μετακίνηση του Ερμή στον Λέοντα (28/7), όσο και η επιστροφή του Δία στον Υδροχόο (28/7) μέχρι το τέλος της χρονιάς, φέρνουν μια καλύτερη συνθήκη για τα οικονομικά σου. Αν τους προηγούμενους μήνες είχε υπάρξει μια πρόταση ή ευκαιρία σε οικονομικό επίπεδο και για κάποιο λόγο το όλο θέμα είχε «παγώσει», μπορεί τώρα να καταφέρεις να ξεκινήσεις ξανά την συζήτηση. Το ίδιο ισχύει και για θέματα που σχετίζονται με οργανισμούς, εφορίες, τράπεζες κ.λπ., όπως π.χ. καλύτερες πιθανότητες αν αιτηθείς ένα δάνειο για την επιχείρηση σου. Αν πάλι το θέμα είχε να κάνει με ένα «σκάλωμα» στα προσωπικά σου, θα μπορέσεις να επικοινωνήσεις αποτελεσματικότερα με την άλλη πλευρά, αλλά και να βρεις κοινό σημείο επαφής και για οικονομικά θέματα, π.χ. σε περίπτωση διαζυγίου όπου υπάρχουν από κοινού διεκδικήσεις. Η είσοδος του Άρη στην Παρθένο (29/7) «φωνάζει» διακοπές και μιας και η Αφροδίτη έχει περάσει ήδη σε αυτό το ζώδιο, αν «υπακούσεις» στο χαρμόσυνο κάλεσμα, σίγουρα θα βγεις κερδισμένος. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι η καλή διάθεση, η οποία με τη σειρά της θα προσελκύσει και περισσότερα φλερτ.


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)
Σε περίπτωση που τον τελευταίο καιρό η πίστη σου στον παράγοντα τύχη και εύνοια στην ζωή «είχε πάει περίπατο», η επιστροφή του Δία στο ζώδιο σου (28/7) μέχρι το τέλος του 2021, ύστερα από ένα «ξεπόρτισμα» 2,5 μηνών στους Ιχθείς, επαναφέρει την ελπίδα για καλύτερες προοπτικές στην επαγγελματική και στην προσωπική σου ζωή. Για να γίνει βέβαια αυτό πρέπει πρώτα να περάσεις από μια διαδικασία αξιολόγησης των πραγμάτων ως έχουν, αναλαμβάνοντας δράση ανάλογα με τα «συμπεράσματα» σου. Το τέλος π.χ. μιας τοξικής σχέσης μπορεί να αποδειχτεί «ευλογία», βοηθώντας σε να ξαναβρείς τα πατήματα σου, κάνοντας πλέον πιο ώριμες επιλογές, αφού μην ξεχνάς ότι στο δικό σου ζώδιο βρίσκεται και ο big daddy, Κρόνος. Αν πάλι το «πόρισμα» είναι θετικό, το ενδεχόμενο ενός γάμου δεν μπορεί να αποκλειστεί, όπως επίσης και ένας έρωτας για τους ελεύθερους. Η νέα θέση άλλωστε του Ερμή στον Λέοντα (28/7) σε κινητοποιεί να βρεις «μια αγάπη για το Καλοκαίρι» ή και για περισσότερο. Από κοντά και ο Άρης στην Παρθένο (29/7) που σου «τηγανίζει τον εγκέφαλο» για σεξ, αυξάνοντας ορμές αλλά και επιδόσεις, ωστόσο ίσως σε ταλαιπωρήσει λίγο στο οικονομικό κομμάτι.


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)
Ο Ερμής από τον Λέοντα (28/7) αυξάνει τις επαφές στη δουλειά και τις έγνοιες σου σε επίπεδο καθημερινότητας, τα πράγματα όμως θα είναι κάπως ηπιότερα, αφού η έξοδος του Άρη από το ίδιο ζώδιο αφαιρεί ένα σημαντικό «βαρίδι» από την εξίσωση. Βέβαια και η νέα θέση του απέναντι σου στην Παρθένο (29/7) θα σε τρέξει μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου, με διαφορετική εστίαση ωστόσο, αφού φαίνεται πως πλέον η πίεση προέρχεται από τους άλλους και εσύ χρειάζεται να ανταποκριθείς αποτελεσματικά. Κατευναστικά θα λειτουργήσει η ταυτόχρονη παρουσία της Αφροδίτης ως 16/8, απορροφώντας τους κραδασμούς, αρκεί να φερθείς έξυπνα. Στα προσωπικά το μήνυμα είναι «Make love not war», literally, αφού τα νεύρα και η ένταση μπορούν να μετριαστούν αν υπάρχει καλή επικοινωνία με τον σύντροφο σου σε αυτό το κομμάτι. Θα πρέπει και εσύ βέβαια να «ασκηθείς» στην υπομονή, αποφεύγοντας να αρπάζεσαι με το παραμικρό, αφήνοντας και κάτι «να πέσει κάτω». Οι αδέσμευτοι οφείλουν να εκμεταλλευτούν τα νέα δεδομένα, κυνηγώντας την τύχη τους στον έρωτα.  Στα επαγγελματικά το moto είναι «Choοse your battles wisely», αφήνοντας στην άκρη επιθετικές και ανταγωνιστικές συμπεριφορές με συναδέλφους, που μόνο φθορά προκαλούν.