Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Κυριακής 04.07.2021

Ιχθύ, δεν χρειάζεται να βλέπεις παντού «σκιές», υπεαναλύοντας γεγονότα και συμπεριφορές

Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ζώδια της Κυριακής 04.07.2021: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro.

Κριός
Ok, τα άγχη για τα οικονομικά είναι «στανταράκι», ωστόσο μην αφήσεις να επηρεάσουν και την Κυριακή σου. Επίλεξε άτομα που θα σε ανεβάσουν ψυχολογικά και βρες τρόπους να περάσεις καλά.

Ταύρος
Η μέρα θέλει δυναμικό χειρισμό για να αποφύγεις να παρασυρθείς σε εντάσεις με συντρόφους, μέλη της οικογένειας, συγκάτοικους κ.λπ. λόγω κούρασης, απρόοπτων γεγονότων ή θιγμένου εγωισμού με το τεράγωνο Άρη - Ουρανού.

Δίδυμοι
Λίγη παραπάνω σωματική άσκηση είναι πάντα βοηθητική για να ισορροπήσεις σε περιόδους άγχους και νευρικότητας. Αν πάλι αυτό δεν βοηθά, πάντα θα υπάρχει ένας καλός φίλος για να ακούσει τις ανησυχίες σου φίλε Δίδυμε.

Καρκίνος
Μια προσωπική, φιλική ή και επαγγελματική σχέση μπορεί να είναι η αιτία που εχεις νεύρα Κυριακάτικα. Αν πρέπει να γίνει κάποιο ξεκαθάρισμα φρόντισε να μιλήσεις με απόλυτη ειλικρίνεια.

Λέων
Μια έγκαιρη αλλαγή στρατηγικής θα μπορούσε να προλάβει μια έκρηξη θυμού με αποδέκτες άτομα από την οικογένεια ή τα επαγγελματικά σήμερα.

Παρθένος
Το νευρικό σου σύστημα χρειάζεται «στοργή και προδέρμ» για να μην «βραχυκυκλώσει». Η απομάκρυνση σου από εστίες έντασης μπορεί να βοηθήσει.

Ζυγός
Ένα απρόοπτο γεγονός σχετικό με την ερωτική σου σχέση ή τα παιδιά σου μπορεί να σε ρίξει ψυχολογικά. Κράτα ψύχραιμη στάση και δες αν μπορεί να γίνει κάτι πρακτικά.

Σκορπιός
Δεν είναι και πολύ δύσκολο να σου πατήσουν «τα λάθος κουμπιά» σήμερα, από σχέση ή καριέρα μεριά, ωστόσο εσύ φρόντισε να μην εξαγριωθείς, χάνοντας στο τέλος το δίκιο σου.

Τοξότης
Μια ξαφνική απαίτηση ή αλλαγή της τελευταίας στιγμής σχετικά με τη δουλειά σε ζορίζει αρκετά, δημιουργώντας και ένα αίσθημα «αδικίας» μέσα σου.

Αιγόκερως
Δεν είναι ευχάριστο να διαπιστώνεις ότι υπάρχει κόλλημα (σοβαρό) στη σχέση σου. Αντί να πέφτεις ψυχολογικά, δες μήπως μπορείς να κάνεις κάτι για να την ανανεώσεις.

Υδροχόος
Ιδανικά, αφιέρωσε τη μέρα στον εαυτό σου και στις ανάγκες σου, βγάζοντάς την λίγο πιο μοναχικά, για να αποφύγεις να πυροδοτήσεις εστίες έντασης μέσα στο σπίτι ή στη σχέση με τον σύντροφό σου.

Ιχθύες
Δεν χρειάζεται να βλέπεις παντού «σκιές», υπεαναλύοντας γεγονότα και συμπεριφορές, κάνοντας και τη δική σου ζωή και των άλλων γύρω σου δύσκολη.