Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Δευτέρας 14.06.2021

Υδροχόε, οι μεγάλες προσδοκίες φέρνουν ίσως και μεγάλες απογοητεύσεις στα αισθηματικά

Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ζώδια της Δευτέρας 14 Ιουνίου 2021: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Ζarastro.

Κριός

Επειδή το overthinking εκτός του ότι μπορεί να σε «τρελάνει» μπορεί να σε κάνει να χάσεις και τον ύπνο σου, πάρε χαρτί και μολύβι και σημείωνε αναλυτικά αυτά που έχεις στο μυαλό σου, για να τα βάλεις έτσι σε μια σειρά.

Ταύρος 

Not a good day today για οικονομικές δραστηριότητες, διευθετήσεις χρεών, δανείσμους και αποφάσεις επενδυτικού χαρακτήρα, καθώς το όλο σκηνικό είναι έντονα παραπλανητικό.

Δίδυμοι

Τελείς υπό γενικευμένη σύγχυση σήμερα και πνευματικά και συναισθηματικά, οπότε καλύτερα step back δίνοντας χρόνο στα γεγονότα, αποφεύγοντας να πάρεις αποφάσεις για σημαντικά θέματα.

Καρκίνος

Η ενέργεια σου «έχει πιάσει πάτωμα», γι'αυτο παρ’το πιο χαλαρά, ενώ απόφυγε να εμπλακείς σε συζητήσεις και «πηγαδάκια» που αφορούν άλλα άτομα στην δουλειά για να μην έχεις «μπερδέματα».

Λέων

Η Δευτέρα δεν ενδείκνυται για οικονομικές συζητήσεις και διαπραγματεύσεις, διακανονισμούς χρεών και δανείων, φορολογικές ενάρξεις επιχειρήσεων και υπογραφές συμβολαίων και συμφωνιών.

Παρθένος 

Εκτός του ότι η συνεννόηση «χωλαίνει» με τους συνεργάτες σου μπορεί να παίζουν και σκηνικά με «πισώπλατα μαχαιρώματα», οπότε κράτα επιφυλακτική στάση στα γεγονότα.

Ζυγός

Το τοπίο «θολώνει» αρκετά σήμερα στην καθημερινότητα αλλά και στην δουλειά, οπότε θα ήταν φρόνιμο να αποφύγεις να κλείσεις συμφωνίες ή να υπογράψεις συμβόλαια, προφυλάσσοντας τον εαυτό σου από «κακοτοπιές».

Σκορπιός

Οφείλεις να είσαι ψιλιασμένος απέναντι σε όσους τάζουν σ' εσένα, αλλά και στον σύντροφο σου, «λαγούς με πετραχήλια» στον οικονομικό τομέα, καθώς μπορεί να αποδειχτούν «άνθρακες ο θησαυρός», ενώ χρειάζεται να προσέχεις και στο πού «επενδύεις» στα ερωτικά σου.

Τοξότης

Δεν είναι καλή ιδέα «να χρυσώνεις το χάπι» για πράγματα που πρέπει να ειπωθούν στις σχέσεις σου, γιατί το σίγουρο είναι ότι θα το βρεις μπροστά σου. 

Αιγόκερως

Η κατάσταση είναι λίγο «Sieben, Sieben Ai lyu lyu» σήμερα στην καθημερινότητα και στα εργασιακά, με το μπέρδεμα να παραμονεύει. Έτσι, μιας και θα «Tanzen!» ούτως ή άλλως, φρόντισε τουλάχιστον να μην εξαντληθείς υπερβολικά.

Υδροχόος

Οι «μεγάλες προσδοκίες» φέρνουν ίσως και μεγάλες απογοητεύσεις στα αισθηματικά, «φουντώνοντας» και ήδη υπάρχουσες ανασφάλειες σε αυτό το κομμάτι.

Ιχθύες

Το γενικότερο κλίμα σύγχυσης της ημέρας δεν προσφέρεται για αγοραπωλησίες και μισθώσεις ακινήτων, επαγγελματικές συμφωνίες, δεσμεύσεις και υπογραφές συμβολαίων, ενώ η υπνηλία και η σωματική εξάντληση που νιώθεις επιβάλλουν να βρεις χρόνο για ξεκούραση.