Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Πέμπτης 04.02.2021

Υδροχόε, προσπάθησε να αποφύγεις όσο γίνεται τους υψηλούς τόνους στα επαγγελματικά αλλά και στο σπίτι

Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 4 Φεβρουαρίου 2021: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Ζarastro.

Κριός
Ασχολείσαι με τα οικονομικά και τις οφειλές σου σήμερα, ενώ παράλληλα μπορεί να υπάρξει μια διαφωνία με άτομα με τα οποία συνεργάζεσαι σε μια ομαδική δουλειά.

Ταύρος
Ημέρα έντασης τόσο στις επαγγελματικές όσο και στις προσωπικές σου σχέσεις, με την Σελήνη απέναντί σου να σχηματίζει δύσκολες όψεις. Χρειάζεται προσοχή και γερά νεύρα.

Δίδυμοι
Έχεις θεματάκια με τον ύπνο και αισθάνεσαι αρκετή νευρικότητα. Λίγο περπάτημα θα μπορούσε να σε βοηθήσει να αποβάλλεις καλύτερα το άγχος.

Καρκίνος
Μπορεί να υπάρξει κάποια ψιλοένταση στα αισθηματικά σου, που ίσως σε κάνει να νιώσεις πιο ευάλωτος σήμερα.

Λέων
Απόφυγε να αναμοχλεύσεις οικογενειακά θέματα ή να μπεις σε συζητήσεις με πρόσωπα εξουσίας, καθώς το κλίμα είναι έντονο και μπορεί να οδηγήσει σε παρεξηγήσεις.

Παρθένος
Ίσως λογοφέρεις με τα αδέρφια σου ή με κάποιο συνάδελφο στη δουλειά σήμερα, χάνοντας την ψυχραιμία σου.

Ζυγός
Κάποια έκτακτα έξοδα που δεν είχες υπολογίσει σου δημιουργούν εκνευρισμό και μπορεί να σε οδηγήσουν στο να ξεσπάσεις άτσαλα στον σύντροφο ή στα παιδιά σου.

Σκορπιός
Ιδιαίτερη προσοχή σήμερα σε εντάσεις στην προσωπική σου ζωή αλλά και με τους συνεργάτες και τα μέλη της οικογένειάς σου, καθώς η Σελήνη στο ζώδιό σου δημιουργεί όψη Ταυ-τετραγώνου στον σταθερό σταυρό.

Τοξότης
Ασκήσεις ισορροπίας σήμερα στη δουλειά καθώς μπορεί να υπάρξουν καταστάσεις που δημιουργούν πίεση και στρες.

Αιγόκερως
Κάποια βοήθεια ή στήριξη που πίστευες πως έχεις από φίλους ή συνεργάτες αναφορικά με ένα project ή οικονομικό θέμα μπορεί τώρα να μην υφίσταται.

Υδροχόος
Προσπάθησε να αποφύγεις όσο γίνεται τους υψηλούς τόνους στα επαγγελματικά αλλά και στο σπίτι, καθώς ο εκνευρισμός σου σήμερα θα είναι έντονος.

Ιχθύες
Δύσκολη η συνεννόηση σήμερα με τα κοντινά σου άτομα και τους συνεργάτες σου, μην αφήσεις ωστόσο να σε επηρεάσει ψυχολογικά περισσότερο από ό,τι πρέπει.