Cosmic Telegram

Τα ζώδια της εβδομάδας | 1-7 Φεβρουαρίου 2021

Υδροχόε, η συναισθηματική σου πίεση θα είναι έντονη και θα έχεις την τάση να φέρεσαι απότομα έως και ψυχρά στον σύντροφό σου

Zarastro
ΤΕΥΧΟΣ 770
10’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Cosmic Telegram: Ο Zarastro κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 1-7 Φεβρουαρίου 2021.

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Η πρώτη εβδομάδα του μήνα ξεκινά με την είσοδο της Αφροδίτης τη Δευτέρα 1/2 στο ζώδιο του Υδροχόου όπου και θα παραμείνει έως τις 25/2. Αυτό το διάστημα το ενδιαφέρον σου στρέφεται στου στόχους, τις φιλικές σου σχέσεις αλλά και τα συλλογικά project με ομάδες ανθρώπων. Ξεκινά έτσι ένα διάστημα που έχεις περισσότερη όρεξη για επαφές και επικοινωνίες με άτομα που επιθυμείς να συναναστρέφεσαι, όμως καθώς από τα τέλη του Ιανουαρίου ο Ερμής είναι ανάδρομος στον ίδιο οίκο του ωροσκοπίου σου έως τις 20/2, μπορεί να υπάρξουν παρανοήσεις και παρεξηγήσεις μεταξύ φίλων καθώς και εμπόδια αναφορικά με συλλογικές προσπάθειες και δραστηριότητες. Δεν αποκλείεται όμως να συναντήσεις πρόσωπα τα οποία είχες να δεις καιρό ή ακόμα να υπάρξουν και επιστροφές συντρόφων από το παρελθόν. Την ίδια ημέρα (1/2) το τετράγωνο του Ήλιου με τον Άρη στον Ταύρο θα δημιουργήσει κάποια ένταση σε μια φιλική σχέση, ίσως σχετικά με ένα οικονομικό ζήτημα, κυρίως για τους γεννημένους στο 2ο δεκαήμερο, ενώ το Σαββατοκύριακο, η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Κρόνο στον Υδροχόο (6/2) και το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό (7/2), θα δημιουργήσει περισσότερο εκνευρισμό και ένταση στις διαπροσωπικές και φιλικές σου σχέσεις, καθώς θα υπάρξει αρκετή ψυχρότητα από τη μια και ανάγκη για προσωπικό χώρο και ελευθερία έκφρασης των αναγκών σου από την άλλη. Θα επηρεαστούν κυρίως οι γεννημένοι στο 1ο δεκαήμερο.


Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)

Η είσοδος της Αφροδίτης τη Δευτέρα 1/2 στον Υδροχόο και στο ζενίθ του ηλιακού σου ωροσκοπίου, φέρνει εύνοια στον τομέα της καριέρας σου. Μέχρι τις 25/2 όπου θα ολοκληρώσει τη διέλευσή της, η δημόσια εικόνα σου βελτιώνεται και ενδέχεται να υπάρξουν σημαντικές ευκαιρίες για αναγνώριση ή καινούριες συνεργασίες, όμως μέχρι τις 20/2 θα υπάρχει και ο ανάδρομος Ερμής στον ίδιο τομέα του χάρτη σου, όποτε δεν θα λείψουν καθυστερήσεις ή και εμπόδια στον δρόμο σου, που θα φέρουν αρκετό εκνευρισμό. Κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί και με το τετράγωνο του Ήλιου στον Υδροχόο με τον Άρη στο ζώδιό σου την ίδια ημέρα (1/2), μια όψη που μπορεί να βάλει απότομα φρένο σε κάποια επαγγελματικά σχέδια και πρωτοβουλίες που είχες κατά νου και θα επηρεάσει κυρίως τους γεννημένους του 2ου δεκαημέρου. Απόφυγε όμως εκρήξεις και κόντρες, γιατί θα λειτουργήσουν αρνητικά εις βάρος της επαγγελματικής σου εξέλιξης. Το Σάββατο και την Κυριακή οι δυσαρμονικές όψεις της Αφροδίτης με τον Κρόνο στον Υδροχόο (6/2) και τον Ουρανό στο ζώδιό σου (7/2), που θα επηρεάσουν κυρίως τους γεννημένους στο 1ο δεκαήμερο, χρειάζονται λεπτούς χειρισμούς. Οι αυξημένες επαγγελματικές σου υποχρεώσεις μπορεί να φέρουν απόσταση στην σχέση σου με τον σύντροφό σου και τα μέλη της οικογένειάς σου, ενώ δεν αποκλείεται τώρα ένα άτομο από το περιβάλλον της δουλειάς ή ακόμα και κάποιος ανώτερος σου, να κάνει, κάποια κίνηση προς το μέρος σου, που να σε αιφνιδιάσει.


Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)

Η εβδομάδα ανοίγει με τη είσοδο της Αφροδίτης στο φιλικό για σένα ζώδιο του Υδροχόου (1/2), φέρνοντας εύνοια σε θέματα σχέσεων, σπουδών και επαφών με το εξωτερικό. Νιώθεις μεγαλύτερη αισιοδοξία και έχεις όρεξη να κάνεις καινούργια πράγματα και να επικοινωνήσεις τις ιδέες και τα σχέδιά σου, όμως στον ίδιο οίκο του ωροσκοπίου σου βρίσκεται και ο κυβερνήτης σου Ερμής ανάδρομος μέχρι τις 20/2, όποτε πιθανόν να υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις ή αλλαγές στα πλάνα σου καθώς και επιστροφές συντρόφων από το παρελθόν. Τη Δευτέρα με το τετράγωνο του Ήλιου στο Υδροχόο με τον Ουρανό στο Ταύρο, που θα επηρεάσει κυρίως τους γεννημένους στο 2ο δεκαήμερο, θα πιεστείς αρκετά σε ψυχολογικό επίπεδο αναφορικά με ένα θέμα της δουλειάς ή κάποιο ζήτημα σπουδών, αν είσαι φοιτητής. Μην πελαγώνεις όμως και προσπάθησε να διαχειριστείς ψύχραιμα την κατάσταση. Το Σαββατοκύριακο η Αφροδίτη θα συναντήσει τον Κρόνο στον Υδροχόο (6/2) και θα κάνει τετράγωνο με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, όψεις που θα επηρεάσουν κυρίως τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο. Μπορεί τώρα να δημιουργηθούν συνθήκες αποστασιοποίησης με τον σύντροφό σου ή να έρθουν στο προσκήνιο πληγωμένα συναισθήματα και ανικανοποίητες ανάγκες. Οι αδέσμευτοι μπορεί να αισθάνονται πιο έντονα την απουσία ενός άτομου στη ζωή τους, δεν αποκλείεται όμως να υπάρξουν και απρόσμενες γνωριμίες και με τη βοήθεια της τεχνολογίας!


Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)

Την πρώτη ημέρα της εβδομάδας η Αφροδίτη εισέρχεται στον Υδροχόο και τον 8ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 25/2. Μπαίνεις σε μια φάση εσωστρέφειας σε ψυχολογικό επίπεδο, ενώ η ερωτική σου διάθεση χτυπάει κόκκινο και αισθάνεσαι την ανάγκη να ενωθείς βαθιά με το ταίρι σου. Παράλληλα ασχολείσαι με οικονομικά θέματα που χρειάζονται ρύθμιση, όμως λόγω του ότι ο Ερμής θα είναι ανάδρομος μέχρι τις 20/2 στον ίδιο οίκο, μπορεί να υπάρξουν εμπόδια και δυσκολίες σχετικά με οικονομικές εκκρεμότητες του παρελθόντος. Τη Δευτέρα 1/2 επίσης έχουμε το τετράγωνο του 'Ηλιου στον Υδροχόο με τον Άρη στον Ταύρο, μια όψη που δείχνει ότι ίσως κάποιες οικονομικές σου επιλογές δεν έχουν την έκβαση που περίμενες, γεγονός που σου δημιουργεί αρκετό στρες, κυρίως για όσους έχουν γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο. Το Σαββατοκύριακο η Αφροδίτη θα σχηματίσει δύο δύσκολες όψεις, επηρεάζοντας τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Το Σάββατο η σύνοδός της με τον Κρόνο ξυπνάει τις ανασφάλειές σου μέσα στη σχέση σου και χρειάζεται να κάνεις μια ώριμη κουβέντα με τον σύντροφό σου, ενώ την Κυριακή το τετράγωνό της με τον Ουρανό μπορεί να δημιουργήσει περίεργες καταστάσεις ή να φέρει μια νέα γνωριμία από το πουθενά, ωστόσο καλό θα ήταν να μη βιαστείς να επενδύσεις σε συναισθηματικό επίπεδο. Επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο.


Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Με την είσοδο της Αφροδίτης στον άξονά σου, στο ζώδιο του Υδροχόου (1/2),  ξεκινά η εβδομάδα και μέχρι τις 25/2 που θα ολοκληρώσει τη διέλευση της από τον 7ο οίκο σου, θα έχεις μεγαλύτερη εξωστρέφεια και θα επικεντρωθείς στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Θα υπάρξουν όμως αρκετά θέματα, καθώς μέχρι τις 20/2 θα βρίσκεται εκεί και ο ανάδρομος Ερμής, δημιουργώντας εσφαλμένα μηνύματα, σύγχυση στην επικοινωνία και γενικά διάφορα ευτράπελα. Την ίδια ημέρα (1/2) το τετράγωνο του Ήλιου στον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο, που θα επηρεάσει κυρίως τους γεννημένους του 2ου δεκαημέρου, φέρνει εντάσεις στα επαγγελματικά και μπορεί να επηρεάσει τις συνεργασίες σου, δημιουργώντας ξαφνικές ανατροπές. Ίσως συναντήσεις ανταγωνιστικές συμπεριφορές από συναδέλφους ή προϊσταμένους, που θα προσπαθήσουν να αντιταχθούν στις επιδιώξεις σου. Το Σάββατο η σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου απέναντι σου και το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού την Κυριακή, διαμορφώνουν ένα σκηνικό γκάζι-φρένου στις προσωπικές σου σχέσεις, κυρίως για τους γεννημένους του 1ου δεκαημέρου. Δεν αποκλείεται να σκέφτεσαι να προχωρήσεις τη σχέση σου σε ένα επόμενο στάδιο ή ακόμα να κάνεις μια επισημοποίηση, όμως την ίδια στιγμή φοβάσαι τη δέσμευση και τον περιορισμό που μπορεί να επιφέρει στην ελευθερία σου. Αν είσαι μόνη/ος, μπορεί τώρα να αλλάξεις γνώμη για ένα άτομο που ούτε καν περνούσε από το μυαλό σου ότι μπορούσες να το δεις ερωτικά.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)

Την Δευτέρα 1/2 η Αφροδίτη περνά στον Υδροχόο μέχρι τις 25/2, φέρνοντας εύνοια σε ζητήματα εργασίας και στις σχέσεις με συναδέλφους. Βέβαια στον ίδιο τομέα του χάρτη σου θα βρίσκεται και ο Ερμής ανάδρομος μέχρι της 20/2, οπότε μπορεί να υπάρξουν κάποιες ασυνεννοησίες σε πρακτικά θέματα της δουλειάς, αστοχίες σε κάποια deadlines και μια τάση προς επίκριση που θα χρειαστεί να περιορίσεις. Την ίδια ημέρα το τετράγωνο του Ήλιου στον Υδροχόο με τον Άρη στον Ταύρο, που αφορά κυρίως τους γεννημένους στο 2ο δεκαήμερο, μπορεί να φέρει μια ανατροπή στον σχεδιασμό ενός project στη δουλειά, που μπορεί να σε βγάλει off με τους χρόνους σου, κάτι που ωστόσο θα μπορέσεις να διορθώσεις μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Το Σάββατο η σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου στον Υδροχόο αυξάνει το άγχος σου για τα επαγγελματικά και την πιεσμένη καθημερινότητά σου, βγάζοντας από μέσα σου αρκετή γκρίνια και δημιουργώντας ίσως και κάποια θεματάκια με το στομάχι σου ή και πονοκεφάλους, ενώ την Κυριακή με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού μπορεί να ξεκινήσεις μια καινούργια δίαιτα, μια αποτοξίνωση express ή ένα πρωτότυπο πρόγραμμα γυμναστικής. Θα επηρεαστούν κυρίως οι γεννημένοι τη 2ο δεκαήμερο. 


Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Η εβδομάδα ξεκινά με την είσοδο (1/2) του κυβερνήτη σου, της Αφροδίτης, στο φιλικό για σένα ζώδιο του Υδροχόου και τον 5ο ηλιακό σου οίκο. Μέχρι τις 25/2 η ερωτική σου ζωή θα βρίσκεται στο προσκήνιο. Θα μπορέσεις να εκδηλώσεις με άμεσο και θετικό τρόπο τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου μέσα στην σχέση σου και να απολαύσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου, όμως παράλληλα δεν αποκλείεται να υπάρξουν και επιστροφές ατόμων από το παρελθόν καθώς ο Ερμής κινείται ανάδρομος στον ίδιο οίκο μέχρι τις 20/2 και υποθέσεις που δεν έχουν κλείσει οριστικά, μπορεί τώρα να επανέλθουν δημιουργώντας θέματα. Επίσης, με το τετράγωνο που θα σχηματίσει ο Ήλιος στον Υδροχόο με τον Άρη στον Ταύρο τη Δευτέρα 1/2, μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα και συγκρούσεις αναφορικά με οικονομικές υποθέσεις δικές σου ή του συντρόφου σου, κυρίως για τους γεννημένους στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου. Στο τέλος της εβδομάδας, η σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου στον Υδροχόο το Σάββατο και το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού την Κυριακή θα φέρουν αναστάτωση, σκληρότητα και μια κάπως βαριά ατμόσφαιρα στην προσωπική σου ζωή, επηρεάζοντας περισσότερο τους γεννημένους του 1ου δεκαημέρου. Μπορεί τώρα να αισθανθείς ιδιαίτερα πιεσμένος και να χρειαστεί να πάρεις λίγο τον χρόνο σου, για να δεις πιο ψύχραιμα κάποια πράγματα μέσα στη σχέση σου.


Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Τη Δευτέρα την πρώτη του μηνός, η Αφροδίτη αλλάζει ζώδιο και εισέρχεται στον Υδροχόο και τον 4ο οίκο του ωροσκοπίου σου όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 25/2. Γίνεσαι πιο σπιτόγατος και έχεις όρεξη να ασχοληθείς με τη διακόσμηση του σπιτιού, να κάνεις μια ανακαίνιση και να βελτιώσεις την ατμόσφαιρα μέσα στην οικογένεια. Όμως ο Ερμής στον Υδροχόο θα κινείται ανάδρομα μέσα στον ίδιο τομέα του χάρτη σου έως τις 20/2, και μπορεί τώρα να υπάρξουν προστριβές με μέλη της οικογένειας, καθώς η υπομονή όλων θα εξαντλείται γρηγορότερα. Αυτό μπορεί να συμβεί και με την όψη τετραγώνου Ήλιου-Άρη την Δευτέρα 1/2, που θα φέρει εντάσεις στις οικογενειακές και διαπροσωπικές σου σχέσεις, προσωπικές και επαγγελματικές, κυρίως για τους γεννημένους στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου. Φρόντισε να κατευνάσεις τα πνεύματα και μην εξωθήσεις τα πράγματα στα άκρα. Απόφυγε επίσης αγοραπωλησίες ακινήτων, γιατί οι συνθήκες δεν είναι ευνοϊκές. Το Σάββατο 6/2 η σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου στον Υδροχόο δημιουργεί μια απόμακρη ατμόσφαιρα μέσα στο σπίτι και στη σχέση με τον σύντροφό σου, ενώ το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό στον Ταύρο την Κυριακή θα δημιουργήσει μια τάση απογοήτευσης ή και αγανάκτησης αναφορικά με ζητήματα της σχέσης που σε απασχολούν και δεν μπορείς να καταπιέσεις άλλο μέσα σου. Μη βιαστείς όμως να βγάλεις συμπεράσματα, αλλά προσπάθησε να επικοινωνήσεις ανοικτά αυτά που νιώθεις. Από τις όψεις της Αφροδίτης θα επηρεαστούν κυρίως οι γεννημένοι του 1ου δεκαημέρου.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας, η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο του Υδροχόου όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 25/2, επηρεάζοντας τον τομέα του ωροσκοπίου σου που έχει να κάνει με την επικοινωνία. Θα έχεις γκάζια στις καθημερινές σου επαφές και συναναστροφές με κοντινά σου άτομα, καθώς και όρεξη να καταπιαστείς με πρακτικά θέματα της δουλειάς. Όμως, παράλληλα στον ίδιο τομέα του χάρτη σου θα είναι ανάδρομος ο Ερμής μέχρι τις 20/2, δημιουργώντας φυσικά διάφορες αναποδιές και εμπόδια στις επικοινωνίες σου, αλλά και στις μετακινήσεις σου. Προσοχή, λοιπόν, και υπομονή. Τη Δευτέρα σχηματίζεται και το τετράγωνο του Ήλιου στο Υδροχόο με τον Άρη στον Ταύρο, που θα επηρεάσει κυρίως τους γεννημένους του 2ου δεκαημέρου. Ο προγραμματισμός σου για τα θέματα της δουλειάς αναστατώνεται και το στρες σε κάνει να τα χάνεις, δημιουργώντας ιδανικές συνθήκες για λάθη και προστριβές με συνεργάτες. Χαλάρωσε και προσπάθησε να απλοποιήσεις όσο γίνεται τα πράγματα, αποφεύγοντας τάσεις τελειομανίας. Το Σαββατοκύριακο η Αφροδίτη θα σχηματίσει σύνοδο με τον Κρόνο στον Υδροχόο και τετράγωνο με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου, όψεις δυσαρμονικές που θα επηρεάσουν κυρίως τους γεννημένους στο 1ο δεκαήμερο. Η πίεση της δουλειάς μπορεί να προκαλέσει μια απόσταση με τον σύντροφο σου και μπορεί να βγουν κάποια παράπονα ή να ειπωθούν σκληρά λόγια που θα δημιουργήσουν ένταση και διάθεση για ανταπάντηση, όμως θα ήταν φρόνιμο να μην ενδώσεις σε αυτό, γιατί πιθανόν αργότερα να το μετανιώσεις.


Αιγόκερος (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Στην αρχή της εβδομάδας, η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Υδροχόου(1/2) και τον 2ο οίκο των οικονομικών σου μέχρι τις 25/2. Θα σε απασχολήσει έντονα το θέμα εξεύρεσης νέων πόρων, όμως επειδή στον ίδιο τομέα του ωροσκοπίου σου βρίσκεται και ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία έως τις 20/2, πιθανόν να προκύψουν κάποια εμπόδια σε οικονομικές συμφωνίες, συζητήσεις και διευθετήσεις. Το τετράγωνο του Ήλιου στον Υδροχόο με τον Άρη στον Ταύρο τη Δευτέρα 1/2, πιθανόν να φέρει συγκρούσεις και παράπονα με τον σύντροφό σου ή κάποια προβλήματα σε μια επιχειρηματική συμφωνία για τους ελεύθερους επαγγελματίες, επηρεάζοντας κυρίως τους γεννημένους στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου. Τα οικονομικά και τα προσωπικά σου θα σε απασχολήσουν εκ νέου το Σαββατοκύριακο, με την σύνοδο της Αφροδίτης-Κρόνου στον Υδροχόο (6/2) και το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού (7/2), που θα επηρεάσουν κυρίως τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο. Θα χρειαστεί να περιορίσεις οικονομικές σπατάλες και να δείξεις σύνεση στον τρόπο που ξοδεύεις τα χρήματά σου, ενώ η σχέση με τον σύντροφο σου μπορεί να περάσει κάποια ξαφνικά σκαμπανεβάσματα, ίσως και εξαιτίας κάποιων άλυτων παρελθοντικών καταστάσεων που έρχονται ξανά στην επιφάνεια, δημιουργώντας αναστάτωση.


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)

Η πρώτη ημέρα του μήνα ξεκινά με μια πλανητική αλλαγή. Η Αφροδίτη εισέρχεται στη ζώδιό σου, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 25/2. Αυτό το διάστημα θα βρίσκεσαι στο επίκεντρο, θα μπορείς να γοητεύεις με μεγαλύτερη ευκολία τους άλλους γύρω σου, ενώ θα θελήσεις να βελτιώσεις και την εξωτερική σου εμφάνιση. Μαζί όμως με την Αφροδίτη και την υπόλοιπη συστάδα πλανητών στο ζώδιό σου (Ήλιος, Κρόνος, Δίας) βρίσκεται και ο Ερμής ανάδρομος μέχρι τις 20/2, που θα δημιουργήσει προβλήματα και σύγχυση στην επικοινωνία και τις συνεννοήσεις με τους γύρω σου, αυξάνοντας τον εκνευρισμό στην καθημερινότητα σου. Τη Δευτέρα σχηματίζεται και το τετράγωνο του Ήλιου από το ζώδιο σου με τον Άρη στον Ταύρο, που θα επηρεάσει κυρίως τους γεννημένους στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, και θα δημιουργήσει μια εσωτερική αναστάτωση και υπερένταση, την οποία μπορεί να βγάλεις στις προσωπικές και επαγγελματικές σου σχέσεις. Καλό θα ήταν όμως να αποφύγεις κάτι τέτοιο, γιατί πιθανά προβλήματα που θα δημιουργηθούν τώρα, θα είναι δύσκολο να ξεπεραστούν. Το Σαββατοκύριακο θα είναι επίσης αρκετά απαιτητικό σε ζητήματα σχέσεων, με την σύνοδο Αφροδίτης-Κρόνου το Σάββατο και το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον κυβερνήτη σου Ουρανό την Κυριακή, που θα επηρεάσουν κυρίως τους γεννημένους στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου. Η συναισθηματική σου πίεση θα είναι έντονη και θα έχεις την τάση να φέρεσαι απότομα έως και ψυχρά στον σύντροφό σου, εκφράζοντας ίσως παράλογες απαιτήσεις ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις και με μέλη της οικογένειας ή συναδέλφους.


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)

Με την Αφροδίτη να εισέρχεται τη Δευτέρα 1/2 στο ζώδιο του Υδροχόου, διανύσεις μια περίοδο με αρκετό παρασκήνιο στην προσωπική σου ζωή μέχρι τις 25/2. Κρυφές σχέσεις, ανάγκη για ρομαντισμό, αλλά και πιθανές αυταπάτες σε αισθηματικά θέματα είναι πιθανά αυτό το διάστημα. Στον ίδιο οίκο του χάρτη σου είναι και ο Ερμής ανάδρομος μέχρι τις 20/2, όποτε μπορεί να υπάρξουν και επιστροφές συντρόφων από το παρελθόν. Τη Δευτέρα επίσης θα σχηματιστεί η όψη τετραγώνου του Ήλιου στον Υδροχόο με τον Ερμή στον Ταύρο, που θα επηρεάσει κυρίως τους γεννημένους στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου. Ένα μυστικό που αφορά ένα κοντινό σου άτομο ή ένα παρασκήνιο στον εργασιακό σου χώρο έρχεται τώρα στην επιφάνεια, προκαλώντας σου έντονα συναισθήματα και παρορμητικές αντιδράσεις. Το Σάββατο 6/2 η σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου στον 12ο οίκο σου και το τετράγωνο της την Κυριακή με τον Ουρανό, όψεις που θα επηρεάσουν κυρίως τους γεννημένους του 1ου δεκαημέρου, επιβαρύνουν τον ψυχισμό σου, συνάμα όμως σε ωθούν να πάρεις οριστικές αποφάσεις αναφορικά με ζητήματα σχέσεων που σε έχουν πλέον κουράσει. Βάλε ένα τέλος σε κάθε τι ψυχοφθόρο και τοξικό και απόφυγε πισωγυρίσματα σε παρελθοντικές καταστάσεις.


*Για πιο ολοκληρωμένη εικόνα των αστρολογικών σου τάσεων θα πρέπει να διαβάζεις και τον ωροσκόπο σου