Cosmic Telegram

Τα Ζώδια του Σαββάτου 27.06.2020

Ζυγέ, μην παραμελείς ξεκούραση και χαλάρωση ακόμη κι αν είναι για να κάνεις κάτι ιδιαίτερα διασκεδαστικό, χρειάζεται να ρίχνεις ρυθμούς πού και πού

Ευαγγελία Τσαβδάρη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ζώδια του Σαββάτου 27 Ιουνίου 2020: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Ευαγγελία Τσαβδάρη.

Κριός
Επειδή η παρόρμηση να πάρεις τους δρόμους είναι μεγάλη, προτίμησε να βρεθείς σε χώρους και με άτομα που αισθάνεσαι οικεία και δεν χρειάζονται υπερπροσπάθεια.

Ταύρος
Δεν είναι δύσκολο να περάσεις όμορφα σήμερα εφόσον καταφέρεις να αποφασίσεις τι ακριβώς θέλεις να κάνεις και μείνεις σ’ αυτό.

Δίδυμοι
Και στο σπίτι και στη δουλειά τα πράγματα μάλλον σε κουρδίζουν, γι’ αυτό καλύτερα να κανονίσεις να κάνεις τις βολτίτσες σου και να διαλέγεις τι κουβεντιάζεις.

Καρκίνος
Αν είναι να βγεις με το ζόρι ή γιατί πρέπει, καλύτερα να μην το κάνεις. Επίσης πρόσεξε το κατρακύλισμα σε επικοινωνίες και συναναστροφές που έχεις απορρίψει.

Λέων
Όσο πιο πολύ αναλύεις τι θα ήθελες για να είσαι καλά, σε οποιοδήποτε επίπεδο, τόσο πιο δύσκολο είναι να απολαύσεις τον ελεύθερο χρόνο που έχεις.

Παρθένος
Προσπάθησε να μην περιπλέκεις τα πράγματα περισσότερο από ό, τι χρειάζεται, ιδιαίτερα στις σχέσεις σου, και να μην κολλάς στο δέντρο έναντι του δάσους.

Ζυγός
Μην παραμελείς ξεκούραση και χαλάρωση ακόμη κι αν είναι για να κάνεις κάτι ιδιαίτερα διασκεδαστικό, χρειάζεται να ρίχνεις ρυθμούς πού και πού.

Σκορπιός
Με όσο περισσότερη λεπτομέρεια θα σχεδιάσεις εξόδους, συναντήσεις και οτιδήποτε άλλο, τόσο περισσότερα θα περιμένεις. Δεν χρειάζεται τόσο πολύ.

Τοξότης
Ορισμένες υποχρεώσεις δεν αποφεύγονται όμως έχουν και τα θετικά τους, τα οποία θα δεις όταν φύγεις από το πόσο σε ξεβολεύουν.

Αιγόκερος
Καλό είναι να κοιτάς και το πρακτικό κομμάτι ακόμη και στο τι θα κάνεις για διασκέδαση ή που θα πας, όμως δεν χρειάζεται να το φορτωθείς όλο μόνος.

Υδροχόος
Καλύτερα να νιώθεις τα συναισθήματά σου παρά να τα σκέφτεσαι για να μην σαμποτάρεις το θετικό τους κομμάτι.

Ιχθύες
Να 'σαι επιλεκτικός στο τι θα κάνεις με τον σύντροφό σου και στο ποιον θα δεις, κυρίως με κριτήριο το να νιώθεις ουσιαστικά, όχι μόνο επιφανειακά καλά.