Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Δευτέρας 08.06.2020

Σκορπιέ, επίλεξε την απλή και ειλικρινή επικοινωνία!

Ευαγγελία Τσαβδάρη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ζώδια της Δευτέρας 8 Ιουνίου 2020: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Ευαγγελία Τσαβδάρη.

Τι θα συμβεί σήμερα, Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020; Διάβασε την πρόβλεψη για το ζώδιό σου σύμφωνα με τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.

Κριός
Προσπάθησε να είσαι το κατά δύναμη πρακτικός, κυριολεκτικός και εντάξει σ’ αυτά που σου ζητάνε στην δουλειά.

Ταύρος
Έχεις τεχνική για να συνεννοηθείς με τους συγγενείς και τον σύντροφό σου έστω κι αν γνωρίζεις ότι δεν κάνεις κάποια πρόοδο.

Δίδυμοι
Να 'σαι όσο πιο εντάξει γίνεται πρακτικά απέναντι στον σύντροφο και τους συνεργάτες σου και άσε το δικό τους κομμάτι σ’ αυτούς.

Καρκίνος
Δεν υπάρχει λόγος να προσποιείσαι ότι όλα είναι καλά όταν δεν είναι, καλύτερα να δεις τι μπορείς να κάνεις για να βοηθήσεις σχέση και συνεργασίες.

Λέων
Ίσως δεν έχουν και πολλή πλάκα αυτά που θα κάνεις σήμερα, όμως θα 'σαι αποτελεσματικός αν δεν σκέφτεσαι διαρκώς ότι σου αξίζει κάτι καλύτερο.

Παρθένος
Πρόσεξε τους τυφλοσούρτες στα δημιουργικά σου πρότζεκτ και την σχέση με την οικογένεια σου, ώστε να μην γκρινιάζεις επειδή έγινε πάλι μια από τα ίδια.

Ζυγός
Το να υποφέρεις σιωπηλά ή να επικρίνεις και τελικά να κάνεις τα ίδια και τα ίδια, ούτε την συνεννόηση βοηθά, ούτε αλλάζει την δυναμική στις καθημερινές σου συναλλαγές

Σκορπιός
Ανάμεσα στις φανφάρες και τη σιωπή υπάρχει μια απλή, ειλικρινής επικοινωνία που μπορεί να βοηθήσει και στα οικονομικά και στα ερωτικά σου.

Τοξότης
Βεβαίως και να απολαύσεις τους καρπούς των κόπων σου, αλλά καλό είναι να μην επαναπαύεσαι τελείως.

Αιγόκερως
Είτε σωστό, είτε λάθος, όταν ενεργείς με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, ξέρεις ακριβώς και τι να περιμένεις.

Υδροχόος
Εκκρεμότητες και προβληματισμοί δεν κλείνουν επειδή το σκέφτηκες. Κάνε ό, τι χρειάζεται για να μην βρίσκεσαι να ανακυκλώνεις σχέδια και καταστάσεις.

Ιχθύες
Όταν πεισμώνεις, χάνεις το εύρος σου και δεν βλέπεις τις εναλλακτικές οπότε μοιραία θα βρεθείς να ασχολείσαι με παλιότερους στόχους και ιστορίες.