Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Πέμπτης 26.03.2020

Λέοντα, βρες κάποιον σκοπό!

Ευαγγελία Τσαβδάρη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 26 Μαρτίου 2020: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Ευαγγελία Τσαβδάρη.

Τι θα συμβεί σήμερα, Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020; Διάβασε την πρόβλεψη για το ζώδιό σου σύμφωνα με τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.

Κριός
Καμία χρησιμότητα να δυσανασχετείς για όσα δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Απλώς κάνε αυτό που γίνεται να κάνεις.

Ταύρος
Βγες και ασκήσου, χόρεψε στο σαλόνι σου, κάνε γιόγκα, στρέτσινγκ, αλλά μην ξεσπάς την ανυπομονησία σου προσπαθώντας να κάνεις κουμάντο στους άλλους.

Δίδυμοι
Ίσως στο χόμπι σου κι από αυτά που κάνεις όταν έχεις περισσότερο χρόνο βρεις ακριβώς το κανάλι εκτόνωσης που χρειάζεσαι συναισθηματικά.

Καρκίνος
Πρόσεξε πολύ την μια κουβέντα ή μια κίνηση παραπάνω που τελικά θα στενέψει ακόμη περισσότερο την κατάσταση που βιώνεις.

Λέων
Μπορεί να βιώνεις μια «παύση», όμως καλό θα ναι να μην σε πετάξει τελείως έξω από υποχρεώσεις και πρόγραμμα, βρες κάποιο σκοπό.

Παρθένος
Το πρωί απλώς έχε στο νου σου ότι συναισθηματικά είσαι μάλλον στα κόκκινα, οπότε ό, τι κάνεις θέλει εξαιρετική προσοχή.

Ζυγός
Μπορεί να θέλεις να συντονιστείς με κόσμο, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι στο σπίτι ή το γραφείο είναι πρόθυμοι να το κάνουν με τον τρόπο σου.

Σκορπιός
Ό, τι πρακτικό έχεις καλύτερα τις πρωινές ώρες και με ιδιαίτερη προσοχή στον τρόπο που επικοινωνείς, σιωπή και αγριάδες είναι εξίσου ακατάλληλα.

Τοξότης
Ό, τι χιούμορ και φαντασία έχεις καλό είναι να χρησιμοποιηθούν ειδικά απέναντι σε σύντροφο και παιδιά, μην ψάχνεις να βολευτείς.

Αιγόκερως
Κάνε μια βόλτα αν μπορείς και γενικά βρες λίγο χρόνο να κάνεις κάτι που θέλεις μόνος σου, για να αφήσεις την οικογένεια σου ήσυχους.

Υδροχόος
Το πρωί σήκωσε τηλέφωνα, μίλα με κόσμο και κατά προτίμηση κράτησε το πράγμα ελαφρύ, μην ψάχνεις να διασκεδάσεις καταστροφολογία.

Ιχθύες
Αν παρασκέφτεσαι το φαγητό, ίσως να βοηθήσει να δοκιμάσεις μαγείρεμα αντί για πρωταθλητισμό στο ντελίβερι.