Cosmic Telegram

Τα ζώδια της εβδομάδας (22-28 Ιουλίου)

Λέοντα, παύεις να παίζεις ρόλους κόντρα στον εαυτό σου, πράγμα που σε ανεβάζει σε όλα

332173-688521.jpg
Ευαγγελία Τσαβδάρη
ΤΕΥΧΟΣ 712
8’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
lewn.jpg

Cosmic Telegram: Η Ευαγγελία Τσαβδάρη κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (22-28 Ιουλίου).

Κριός (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Ευχάριστη διάθεση και εξελίξεις που σου δίνουν δύναμη για τα πιο άχαρα
O Ήλιος στον Λέοντα (23) σου φτιάχνει τη διάθεση και σε κάνει να αισθάνεσαι δυνατότερος και με τον έλεγχο της ζωής σου στα χέρια σου, πράγμα που εκφράζεις μέσα από το φλερτ, το ερωτικό παιχνίδι, τη διασκέδαση, τη δημιουργικότητα και στη σχέση με τα παιδιά σου. Ίσως το παρακάνεις λιγάκι, υπό μορφή ξεσπάσματος, γιατί αισθάνεσαι ότι το δικαιούσαι. Αλήθεια είναι και θα σε βοηθήσει να ανταπεξέρθεις σε ειδήσεις και κουβέντες που αφορούν διαδικαστικά θέματα, τη δουλειά και την υγεία σου, αν δεν επιλέξεις να τα «θάψεις» και να τα αναβάλλεις. Για να κρατήσεις την ισορροπία δεν πρέπει να πάρεις αέρα και να θεωρήσεις ότι ξεμπέρδεψες με καταστάσεις που ακόμη θέλουν δουλειά. Η Αφροδίτη στον Λέοντα (28) δίνει έναν πιο ευχάριστο τόνο στην ερωτική σου ζωή, καθώς αισθάνεσαι ότι έχεις ωραίες επιλογές και παίρνεις την προσοχή που σου αναλογεί. Όσο διατηρείς την επαφή με την πραγματικότητά σου συνολικά, τόσο πιο υγιής και όμορφη είναι η περίοδος.


Ταύρος (20 Απριλίου - 20 Μαΐου)

Ανατροπές εντός πλαισίου, χαριτωμένη ροή και σπατάλη ενέργειας για το «δικό σου»
Στρέφεις ένα μεγάλο κομμάτι της προσοχής σου σε «εσωτερικά» θέματα, είτε αφορούν την ψυχολογία σου, είτε το σπίτι σου και το οικογενειακό σου περιβάλλον, με τον Ήλιο (23) και τον κυβερνήτη σου, Αφροδίτη, στον Λέοντα (28). Αν και αισθάνεσαι ότι σαφώς είσαι ικανός να αντιμετωπίσεις ό,τι συμβαίνει, ίσως γίνεις δεσποτικός κι υπερβολικά βέβαιος για τον τρόπο σου, πράγμα που μπορεί να οδηγήσει σε ερωτικές υπερβολές. Σε πρακτικό επίπεδο χρειάζεται η πρόθεση να δεις την πλευρά του άλλου εκτός από κοινή λογική, ώστε να αντιμετωπίσεις θέματα που αφορούν κοινά οικονομικά, από τα λεφτά του συντρόφου σου, ως διατροφές, κληρονομικά, εφορίες και τις επαγγελματικές σου διαπραγματεύσεις. Οι βιασύνες και η πίεση για να λύσεις το οτιδήποτε απλά θα εγγυηθούν ότι θα το ξαναβρείς μπροστά σου. Στην ερωτική σου ζωή τα πράγματα έχουν μία ευχάριστη για σένα αίσθηση του γνώριμου, από τις κουβέντες και τις γνωριμίες που κάνεις, ως τα μέρη στα οποία κινείσαι και διασκεδάζεις. Ίσως φαίνεται να προχωράς, αριστοτεχνικά όμως επαναλαμβάνεις.


Δίδυμοι (21 Μαΐου - 21 Ιουνίου)

Εξελίξεις παλιότερων υποθέσεων, προσωπικών και μη, με υπερβολική αισιοδοξία
Με τον Ήλιο στον Λέοντα (23) κινητοποιείσαι κι αρχίζεις να μοιράζεις την προσοχή σου ανάμεσα σε περισσότερα άτομα. Υπάρχουν γνωριμίες, προτάσεις, συζητήσεις και εκδρομές, τα οποία μάλλον εσύ βάζεις στο πρόγραμμα παρά προκύπτουν. Υπάρχει παράλληλα η τάση να διαβάσεις πάρα πολλά σε αυτά που συμβαίνουν στη σχέση ή την ερωτική σου ζωή με μία εφηβική, ωστόσο μάλλον υπερβολική αισιοδοξία. Δεν χρειάζονται βιασύνες, καθώς οι φοβίες σου και τα πρακτικά σου ζητήματα παραμένουν, δεν θα τα υπερβείς με ελπίδα ή ενθουσιασμό. Με την Αφροδίτη στον Λέοντα (28) το παρελθόν και το παρόν της ερωτικής σου ζωής παντρεύονται σε ένα ευχάριστο κι ανάλαφρο μείγμα, αν και πάλι καλό θα είναι να μην αμελείς το πόσο σημαντικό είναι το θέμα της εμπιστοσύνης και της συντροφικότητας. Άλλο η διασκέδαση, άλλο το «ο άνθρωπός μου». Πρακτικά οι κουβέντες, διαπραγματεύσεις και συναντήσεις των ημερών λειτουργούν ευεργετικά για σένα, εάν αποφύγεις κακές συνήθειες ή να αποποιηθείς τις ευθύνες σου και τις εκκρεμότητές σου.


Καρκίνος (22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)

Χαλάρωση κι απόλαυση που τείνει να σε αποδιοργανώσει τελείως
Με τον Ήλιο στον Λέοντα (23) βρίσκεις κάποια ηρεμία και σου είναι ευκολότερο να χαλαρώσεις, αν και η χαλάρωση μπορεί να σαμποτάρει την επαγγελματική και προσωπική σου ρουτίνα, αν το επιτρέψεις. Μπαίνει κάτι στην τσέπη σου, ωστόσο περνάς σε μάλλον σπάταλη φάση, ίσως και λόγω καλοκαιριού, οπότε βγαίνεις από τους λογαριασμούς σου. Αυτές τις μέρες μπορείς να περάσεις καλά στην ερωτική σου ζωή, ειδικά αν πάρεις τα πράγματα πιο αψήφιστα. Οτιδήποτε καλό βλέπεις δεν σημαίνει ότι μπορεί να φτιάξει τα πάντα στην προσωπική σου ζωή ή ότι ο σύντροφός σου έχει γίνει κάποιος άλλος. Συνεπώς μείνε στο παρόν γιατί με λίγη καλή θέληση συντονίζεσαι άψογα με τις μέρες και τη διάθεση του καλοκαιριού. Η Αφοδίτη στον Λέοντα (28) σού ανοίγει την όρεξη κυριολεκτικά και μεταφορικά. Για αυτό καλό θα είναι να έχεις το νου σου στο πόσο τρως και επίσης στο πόσο τεμπελιάζεις με την οικογένεια ή τους φίλους σου.


Λέων (23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Παύεις να παίζεις ρόλους κόντρα στον εαυτό σου, πράγμα που σε ανεβάζει σε όλα
Ο κυβερνήτης σου Ήλιος (23) και η Αφροδίτη (28) στο ζώδιό σου είναι σίγουρα τα καλύτερα νέα του τελευταίου καιρού καθώς απομακρύνουν πολλές δυσάρεστες σκέψεις, προβληματισμούς, άγχη και εκκρεμότητες. Μπορεί να παραμένουν προς επίλυση κάποια οικονομικά θέματα σε σχέση με τις διακοπές και γενικώς τα σχέδιά σου, όμως αισθάνεσαι σαφώς δυνατότερος. Αρχικά στηρίζεις εσύ καλύτερα τον εαυτό σου και εν συνεχεία η επικοινωνία στον γάμο σου και στην επαγγελματική και κοινωνική σου ζωή φέρνει ικανοποιητικότερα αποτελέσματα. Το διαδικαστικό κομμάτι μπορεί να παραμένει δυσκίνητο, εσύ όμως βρίσκεις τον εαυτό σου κι αυτό κάνει όλη τη διαφορά. Στο καλό κλίμα συμβάλλει μία εκδρομή, καθώς και οι συναντήσεις των ημερών. Αυτό που συνεχίζει να χρειάζεται φροντίδα είναι η υγεία σου και θα σου είναι σαφώς ευκολότερο να τη φροντίσεις σωστά, αν δεν σπαταλήσεις αλόγιστα τη δύναμη και τη διάθεση που ανακτάς. Καλό θα είναι να μην τζογάρεις ούτε κυριολεκτικά, ούτε μεταφορικά με τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)

Ψάχνεις ηρεμία και ενεργειακή τόνωση όμως συνεχίζεις να τρώγεσαι μέσα σου
Να πάρεις μία αναπνοή (και δύο) και να κόψεις ταχύτητα υπαγορεύει ο Ήλιος στον Λέοντα (23). Το να βρεις χρόνο για ξεκούραση, για να τα πεις λίγο με τον εαυτό σου και για να δεις πού βρίσκεσαι μετά τη σεζόν που κλείνει είναι όλα πολύ καλές συνταγές για αυτές τις μέρες. Επειδή η ερωτική σου ζωή και τα οικονομικά σου (οικογενειακά ή επαγγελματικά) παραμένουν λόγος άγχους και ανησυχίας, φρόντισε να μη χρωματίσουν με απαισιοδοξία την οποιαδήποτε απόπειρα απολογισμού ή ενασχόλησης με τις εκκρεμότητές σου. Γενικά όσο παραμένεις λογικός και σαφής και δεν αναλώνεσαι σε «και εάν αυτό ή εκείνο» τόσο λιγότερο θα εξαντληθείς ψυχολογικά και σωματικά. Η Αφροδίτη στον Λέοντα (28) ίσως σου δημιουργήσει αμφιβολίες για τον χρόνο και το χρήμα που δίνεις για διακοπές, διασκέδαση, ακόμη και την επιμόρφωσή σου, όμως καλό είναι να μην πνιγείς στις ενοχές και τις δεύτερες σκέψεις. Προσπάθησε να είσαι ξεκάθαρος απέναντι σε οικογενειακές υποθέσεις που σε προβληματίζουν οικονομικά ή συναισθηματικά, αποφεύγοντας τους χειρισμούς.


Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου - 23 Οκτωβρίου)

Συγκεντρώνεσαι στις διακοπές, τους φίλους και σε ό,τι δεν είναι δουλειά
Την ευκαιρία να ξελαμπικάρεις από τα σοβαρότερα θέματα της καριέρας, του γάμου, των προσωπικών σου στόχων σου προσφέρει ο Ήλιος (23) και ο κυβερνήτης σου, Αφροδίτη (28), στον Λέοντα. Αν (ιδανικά) είσαι σε διακοπές, έχεις την ευκαιρία να χαρείς τον χρόνο σου, καθώς οι φίλοι και οι δραστηριότητες που επιλέγεις αναδεικνύουν τον καλύτερό σου εαυτό. Πάντως βάλε ένα μέτρο ή έστω μία σειρά  σε αυτά που σχεδιάζεις για να μην καταλήξεις να κουράζεσαι από τις διακοπές ή να παραμελείς με άσχημο τρόπο τη ρουτίνα σου. Ο σύντροφός σου ή η προσωπική σου ζωή γίνεται η αφορμή να κάνεις σχέδια και πραγματάκια, ίσως όμως φέρνει και μία αναστάτωση στον ελεύθερό σου χρόνο και τις ισορροπίες με το φιλικό σου περιβάλλον. Με το βεβαρυμένο κλίμα στο σπίτι και μέσα σου, είναι δύσκολο να δείξεις ανεκτικότητα, ειδικά γιατί οι υποθέσεις που ταλαιπωρούν το οικογενειακό σου περιβάλλον δεν δείχνουν να προοδεύουν. Κοινώς απόλαυσε τις εξωεπαγγελματικές σου ασχολίες έστω κι αν δεν είναι η λύση για τα πάντα.


Σκορπιός (24 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Έρχεσαι στο προσκήνιο της προσωπικής κι επαγγελματικής σου ζωής
Με την κοινωνική σου εικόνα, την καριέρα και τους προσωπικούς σου στόχους σε βάζει να ασχοληθείς ο Ήλιος (23) και η Αφροδίτη (28) στον Λέοντα. Μάλιστα όχι με την απόλυτη συναίνεσή σου. Οι κόποι και η καθημερινή σου εργασία ενεργοποιούν την εξέλιξη της καριέρας σου. Βασικό να μη διστάσεις να «φανείς» χωρίς να γίνεις εγωιστάκος. Η αίσθηση δύναμης που σου δίνει η προσοχή που δέχεσαι ίσως σε κάνει χαζά σπάταλο συναισθηματικά και σεξουαλικά. Μπορεί να το διασκεδάσεις, να ερωτοτροπήσεις, όμως όλο αυτό έχει μία σοβαρή μυρωδιά παρελθόντος, ενώ πολλά έχουν αλλάξει μέσα σου. Έχε το στο νου σου. Σε πιο πρακτικό επίπεδο, στο καλό σενάριο παίρνεις κάποια λεφτά που περιμένεις, αν και γενικώς τα οικονομικά σου δεν πολυτραβάνε στην ανηφόρα έστω κι αν είσαι (σχετικά) ρεαλιστής στα έξοδά σου. Φρόντισε επίσης να μη γίνεις υπερβολικά πιεστικός και ανταγωνιστικός με οποιοδήποτε θέμα/κουβέντα/κανόνισμα προσπαθείς να πετύχεις. Είσαι αποτελεσματικός όταν συγκεντρώνεσαι, όμως τώρα το μόνο που μπορείς να καταφέρεις είναι να λήξεις πράγματα.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου)

Πυραυλοκίνητος, έστω και με τις αντικειμενικές δυσκολίες σου
Έτοιμος να πάρεις τα βουνά, τις θάλασσες, τον πύραυλο για Άρη είσαι με τον Ήλιο στον Λέοντα (23), πράγμα που είναι μία ευχάριστη αλλαγή. Εκδρομές, ταξίδια, διακοπές και καινούριες ασχολίες με εξαιρετικά ευχάριστες αφορμές, από τον έρωτα μέχρι τα παιδιά ή ωραία δημιουργικά πρότζεκτ μπαίνουν στο μενού. Φυσικά υπεραισιοδοξείς ως συνήθως και δεν υπάρχει πρόβλημα όσο δεν κάνεις πισωγυρίσματα σε λανθασμένες εσωτερικές σου στάσεις ή σε θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένειά σου. Η Αφροδίτη στον Λέοντα (28) στρώνει το χαλί για τα πρώτα ευεργετικά αποτελέσματα από τα επαγγελματικά σου σχέδια. Ο κόπος που έκανες για να τα στήσεις αποδίδει υπό τη μορφή νέων ευκαιριών ή ευρύτερων επαγγελματικών πεδίων. Ωστόσο επειδή ακόμη δεν έχεις προσαρμοστεί στον μεταβαλλόμενο ρυθμό της ρουτίνας σου, η όλη ιστορία συνεχίζει να αποτελεί πρόκληση. Συνέχισε να είσαι όσο πιο προσεκτικός μπορείς με τα λεφτά σου, καθώς η ροή των εσόδων σου είναι δύσκολη.


Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Επιλέγεις ανάμεσα σε ουσιαστικές ερωτικές ευκαιρίες ή εξουθενωτικά πάθη
Σε ιδιαίτερα ερωτική περίοδο σε εισάγουν ο Ήλιος (23) και η Αφροδίτη (28) στον Λέοντα. Αν θα την ευχαριστηθείς ή θα σε κάνει άνω κάτω εξαρτάται αποκλειστικά από το πώς θα φερθείς. Οι μέρες προσφέρουν ευκαιρία για να έρθεις πιο κοντά με τον σύντροφό σου ή να δεθείς περισσότερο με κάποια υπάρχουσα γνωριμία. Αν δεν αποπειραθείς να κάνεις τον μάνατζερ, να πουλήσεις τον πρόλογο του αιώνα και να επαναλάβεις τα σενάριά σου, ίσως καταφέρεις να ζήσεις κάτι όμορφο. Σε πρακτικό επίπεδο έχεις την ευκαιρία να κάνεις διορθωτικές κινήσεις σε διαπραγματεύσεις με τράπεζες, εφορία, για κληρονομικά ή θέματα ακινήτων αν είσαι ευέλικτος. Γενικώς μπορεί να είναι κερδοφόροα περίοδος συναισθηματικά και οικονομικά, όμως θέλεις καθαρότητα και θάρρος από μέρους σου αντί για χειρισμούς και παρασκηνιακές κινήσεις. Να είσαι προετοιμασμένος να εκπλαγείς από τα πιο οικεία και γνωστά σου πρόσωπα και πράγματα. Φαίνεται ότι οι μέρες σου δείχνουν ότι δεν ελέγχεις, όσο νομίζεις ότι ελέγχεις τελικώς.


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου)

Εντοπίζεις ή και δημιουργείς ευχάριστες προοπτικές στις σχέσεις σου
O Ήλιος στον Λέοντα (23) και τον ζωδιακό σου άξονα φέρνει στο προσκήνιο την προσωπική σου ζωή και τις επαγγελματικές σου σχέσεις και συνεργασίες με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Ασχολείσαι παραπάνω με αφορμή μία εκδρομή, περισσότερες εξόδους, μία γνωριμία ή απλώς τις συζητήσεις που κάνεις. Όλα αυτά οδηγούν σε διάφορα σχέδια, τα οποία καλό θα είναι να κρατήσεις το κατά δύναμη ρεαλιστικά. Στην επαγγελματική σου ζωή, υπάρχει περισσότερη διάθεση να δουλέψεις ομαδικά και είναι καλή ιδέα εφόσον δεν γίνεις αναίτια ανταγωνιστικός και δεν επιμένεις να έχεις την τελευταία λέξη σε κάθε κουβέντα. Η Αφροδίτη στον Λέοντα (28) και τον ζωδιακό σου άξονα, υποδεικνύει ότι τα πράγματα στο σπίτι, καθώς και οι σχέσεις με τους συγγενείς σου, είναι πιο κοντά σε αυτό που χρειάζεσαι. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι εκλείπουν τα γνωστά (ή καινούρια) σημεία τριβής που απαιτούν τη δική σου αναπροσαρμογή. Τέλος, συνέχισε να αντιμετωπίζεις με προσοχή και ιδανικά χωρίς αναβλητικότητα, θέματα υγείας και χρημάτων.


 Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)

Βλέπεις προσωπικές κι επαγγελματικές εξελίξεις που βελτιώνουν τη ρουτίνα σου
Με την προσοχή σου στραμμένη στην προσωπική κι επαγγελματική σου καθημερινότητα, καθώς και στην υγεία σου, σε βρίσκει ο Ήλιος στον Λέοντα (23). Χρειάζεται πρωτοβουλίες και τη διάθεση να διευθετήσεις έξυπνα οτιδήποτε πρακτικό προκύψει στη ρουτίνα σου, σε μία λογική «συν Αθηνά και χείρα κίνει». Ήδη είσαι ενεργοποιημένος (έως και αγχωμένος) για ζητήματα χρημάτων ή και για να οργανώσεις το πώς θα περάσεις καλά, αν όντως επιλέξεις αυτό που εσύ θέλεις τώρα (εν αντιθέσει με ό,τι υπαγορεύεται κοινωνικά ή από τον εαυτό σου πριν πέντε χρόνια). Η Αφροδίτη στον Λέοντα (28) σου δίνει την ευκαιρία να αξιοποιήσεις οικονομικές συζητήσεις, και προτάσεις στη δουλειά σου, έστω κι αν εμφανιστούν με κάπως ανορθόδοξο τρόπο. Σε προσωπικό επίπεδο υποδεικνύει ότι οι ερωτικές γνωριμίες και οι σχετικές συναντήσεις και συζητήσεις παίρνουν ευεργετική κατεύθυνση και πρακτικά και γίνονται μία θετική ροπή στην καθημερινότητά σου. Η έξτρα ενασχόληση με θέματα υγείας και ευεξίας επιβάλλεται αυτές τις μέρες, αρκεί να μην το κάνεις ψυχαναγκαστικά.


*Για πιο ολοκληρωμένη εικόνα των αστρολογικών σου τάσεων θα πρέπει να διαβάζεις και τον ωροσκόπο σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ