Cosmic Telegram

Τα Ζώδια του Σαββάτου

Ζυγέ λόγια, όχι αλκοόλ

Ευαγγελία Τσαβδάρη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Κριός
Από το χιουμοράκι στο γίνομαι μπίλιες, βροντοχτυπάω πόρτες και γίνομαι φέσι κλαίγοντας, μία κουβέντα δρόμος σήμερα. Έχε το νου σου λοιπόν.

Ταύρος
Καλό φαγητό και όχι στρες είναι η συνταγή της ημέρας, πράγμα που θα αποφύγεις αν δεν ανοίξεις το κουτί με τα παράπονά σου, ιδίως οικονομικά.

Δίδυμοι
Ωραίο να είσαι ανεξάρτητος, άλλα όχι τόσο ώστε ο σύντροφός σου ή οι συνεργάτες να νομίζουν ότι τους έχεις τελείως γραμμένους.

Καρκίνος
Δεν ξέρω τι ατζέντα γκρίνιας και μυστικοπάθειας έχεις σαββατιάτικα, αλλά κρίμα να την ξεσπάσεις στην προσωπική σου ζωή. Ριξ’το στο χιούμορ καλύτερα.

Λέων
Μπορεί να φταίει ότι είναι ΣΚ, πάντως σήμερα βλέπεις φως στην άκρη του τούνελ και σκέφτεσαι λίγο διαφορετικά την ερωτική και οικονομική σου ζωή.

Παρθένος
Συγκεντρώσου στο σήμερα και σταμάτα να αγχώνεσαι για το μέλλον και για όλους τους άλλους.

Ζυγός
Βγες κάπου που να μπορείς να κουβεντιάσεις και προσπάθησε να εκτονωθείς με λόγια αντί για αλκοόλ.

Σκορπιός
Πέρασε χρόνο με παιδιά, κανόνισε έντονη διασκέδαση και γενικά κάνε ότι θα σε αποτρέψει από το να κάνεις σενάρια για τα προσωπικά σου.

Τοξότης
Στην προσπάθεια σου να συνεννοηθείς με τον απέναντι, γίνεσαι πιο επιθετικός, διεκδικητικός κι ανταγωνιστικός από ότι χρειάζεται.

Αιγόκερος
Πήγαινε γυμναστήριο και γενικά κανόνισε δραστήριο πρόγραμμα με πολύ κόσμο για να αποφύγεις να εκτονώσεις την έντασή σου άστοχα.

Υδροχόος
Μείνε σε ανάλαφρα θέματα για να περάσεις όμορφα με τον σύντροφό σου και απόφυγε τις οικογενειακές οδύσσειες και σχόλια περί νοοτροπίας.

Ιχθύες
Καλείσαι να διαλέξεις ανάμεσα σε υλική άνεση και ασφάλεια και αυτά που πραγματικά επιθυμείς. Καλύτερα να πας με τον εαυτό σου.