Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Παρασκευής (video)

Δείτε τις ημερήσιες προβλέψεις της Ευαγγελίας Τσαβδάρη

Ευαγγελία Τσαβδάρη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Κριός
Απόφυγε τις ανακρίβειες και τις επαναλαμβανόμενες γκρίνιες για να μην δημιουργήσεις ένταση στην σχέση σου και βρεθείς υπόλογος.

Ταύρος
Άσε τα κασκαντεριλίκια με φίλους και χόμπι ακόμη κι αν το σπίτι δεν σε χωράει. Το σώμα σου δεν είναι για ζόρια σήμερα.

Δίδυμοι
Μάζεψε τις υπερβολές, ειδικά στα λόγια, ακόμη κι αν οι φίλοι σου σε τσιγκλάνε. Πρόσεχε πού την πέφτεις και μην ρίχνεις τα στάνταρ σου ανεπανόρθωτα.

Καρκίνος
Το πώς πρέπει να γίνονται τα πράγματα καθώς και οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις δημιουργούν δύσκολο κλίμα με συγγενείς και σπίτι, αν δεν επιδείξεις ευελιξία.

Λέων
Μία εκδρομή ή ένα ποτό με παρέα βελτιώνουν την διάθεσή σου, αλλά δεν γίνεται να εξαφανίσουν συναισθηματικές ανασφάλειες και ζήλειες.

Παρθένος
Μην χρησιμοποιείς την κακή διάθεση και την όποια μικροαδιαθεσία σαν πρόφαση για να αποφύγεις το σεξ. Καλό θα σου κάνει.

Ζυγός
Αν δεν θέλεις να βρεθείς στο στόχαστρο του απέναντι στη δουλειά ή την προσωπική σου ζωή, έσω συνεπής, ακριβής και ξεκάθαρος.

Σκορπιός
Σωματικά έχεις δει και καλύτερες μέρες, θα βοηθήσει να αναθεωρήσεις τα σχέδια για διασκέδαση προς το ηπιότερο.

Τοξότης
Αξιοποίησε την δημιουργικότητά σου στις εξωεπαγγελματικές σου ασχολίες, δεν χρειάζεσαι ούτε την στήριξη, ούτε την έγκριση κανενός.

Αιγόκερως
Το κόλλημα στις καταβολές σου καθυστερεί την προσωπική σου εξέλιξη και τα σχέδιά σου. Το ίδιο και η πολλή σημασία στην οικογενειακή κριτική.

Υδροχόος
Η επιθυμία σου να ταξιδέψεις, να ασχοληθείς με νέα αντικείμενα ή να πάρεις αμπάριζα τα μπαρ δεν είναι κακή, δεν υποστηρίζεται από την τσέπη σου όμως.

Ιχθύες
Τα χρήματα που φεύγουν σε τράπεζες, δημόσιο και διακανονισμούς σου χαλούν την διάθεση, δεν χρειάζεται όμως να αμφισβητείς συνολικά τον εαυτό σου.