Cosmic Telegram

Καλώς ήρθες στη Βιβλιοθήκη του Cosmic Telegram!

Η Βιβλιοθήκη είναι ο πιο ζωντανός και σημαντικός χώρος του Cosmic Telegram.

Γιώργος Πανόπουλος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η Βιβλιοθήκη είναι ο πιο ζωντανός και σημαντικός χώρος του Cosmic Telegram. Εδώ βρίσκεται συγκεντρωμένη η γνώση που σκοπό έχει να σε βοηθήσει να κατανοήσεις και να χρησιμοποιήσεις αυτή την ιδιαίτερη γλώσσα που λέγεται Αστρολογία.

Αν μέσα από το Cosmic Telegram έρχεσαι για πρώτη φορά σε επαφή με την γλώσσα της Αστρολογίας, τα Εισαγωγικά Άρθρα έχουν δημιουργηθεί για εσένα. Σε αυτό το τμήμα της βιβλιοθήκης μπορείς να βρεις την ερμηνεία του συμβολισμού των θεμελιωδών συστατικών της Αστρολογικής γλώσσας: τους Πλανήτες, τα Ζώδια και τους Οίκους.

Τα Εισαγωγικά άρθρα όμως απευθύνονται και σε όσους κατέχουν αυτές τις γνώσεις, καθώς μπορούν ανά πάσα στιγμή να φρεσκάρουν τη μνήμη τους ή να ανατρέξουν για μια πληροφορία.

Αν έχεις προχωρήσει στο επόμενο σκαλοπάτι στην πυραμίδα της αστρολογικής γνώσης, υπάρχουν τα Άρθρα για Προχωρημένους. Σε αυτό το τμήμα της βιβλιοθήκης θα βρεις άρθρα που ερευνούν σε μεγαλύτερο βάθος θέματα που άπτονται της Σύγχρονης Αστρολογίας μέσα από την διεισδυτική ματιά του Γιώργου Πανόπουλου και της υπόλοιπης συντακτικής ομάδας του Cosmic Telegram.

Τα επόμενα δύο τμήματα της Βιβλιοθήκης αποτελούν νέα προσθήκη στο Cosmic Telegram. Στο τμήμα με τις Συναστρίες θα βρεις άρθρα που εξηγούν πως λειτουργεί αυτή η δημοφιλής αστρολογική τεχνική και στο τμήμα Αστρο - lifestyle θα ανακαλύψεις μια ποικιλία κειμένων που συνδέουν την Αστρολογία με την επικαιρότητα αλλά και με ζητήματα όπως η διατροφή, η διακόσμηση και η αστρολογική ανάλυση διάσημων προσώπων.

Τέλος στο τμήμα με τις συχνές ερωτήσεις, F.A.Q, υπάρχουν άμεσες απαντήσεις στις πιο συχνές αστρολογικές ερωτήσεις.

Η Βιβλιοθήκη εμπλουτίζεται συνεχώς με νέα άρθρα οπότε ακόμη κι αν δεν έχεις ήδη βρει κάποιο συγκεκριμένο άρθρο που σε ενδιαφέρει, μην απομακρυνθείς πολύ... Σε ανύποπτο χρόνο μπορεί να παρουσιαστεί στη λίστα της Βιβλιοθήκης του Cosmic Telegram!