Αθλητισμος

Μαλώνουν σαν τα κοκόρια

Στα… χαρακώματα Ολυμπιακός και ΑΕΚ για τη διαιτησία και όπου να ‘ναι θα μπει και ο ΠΑΟΚ στη μάχη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
376782-777732.jpg
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ / EUROKINISSI

Με τα όσα συναρπαστικά και άκρως… συζητήσιμα έγιναν στο σαββατιάτικο ματς του Πανιωνίου με τον Ολυμπιακό, ήρθε χθες το παιχνίδι της ΑΕΚ στην Ξάνθη για να φουντώσει την κόντρα περί διαιτησίας.

Επειδή η Ξάνθη έμεινε με εννιά παίκτες λόγω δύο –σωστών- αποβολών, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κ. Καραπαπάς έγραψε στο facebook «για αλλοίωση αποτελέσματος στα Πηγάδια». Άμεσα απάντησε ο ομόλογός του στην ΑΕΚ, Ανδρέας Δημάτος, αναφέροντας: «Όταν έχεις κερδίσει με ανύπαρκτο πέναλτι και δεν έχεις ισοφαριστεί με ένα κανονικό και μια μέρα μετά βλέπεις αλλοίωση αποτελέσματος σε φάσεις ορθής εφαρμογής των κανονισμών μπορεί να βρεις εξήγηση μόνο στο ότι τόσα χρόνια είχες συνηθίσει να παίζεις με τους δικούς σου κανονισμούς...».

Όπως γίνεται κατανοητό, ακόμη κι όταν δεν υπάρχουν οφθαλμοφανή διαιτητικά λάθη, η κουβέντα θα συνεχίζεται και θα γίνεται ακόμη πιο έντονη, κάτι που φανατίζει το κοινό, που στο τέλος δεν θα μπορέσει να απολαύσει τη μάχη για τον τίτλο.

Όλα αυτά, με το παιχνίδι Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ να γίνεται την Κυριακή και τον Γιώργο Σαββίδη, γιο του Ιβάν, να λέει χθες ότι «κατεβαίνουμε στην Αθήνα για πόλεμο». Μην ξεχνάμε ότι το Σάββατο 28 Οκτωβρίου έρχεται το κλασικό ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό… 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ