Αθλητισμος

Σάκκαρη - Οσόριο 2-0: Πρεμιέρα με το δεξί στο γρασίδι

Ποια η επόμενη αντίπαλός της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Μαρία Σάκκαρη
Η Μαρία Σάκκαρη © EPA

Η Μαρία Σάκκαρη ξεπέρασε το εμπόδιο της Καμίλα Οσόριο με 2-0 σετ και έκανε ιδανικό ποδαρικό στην σεζόν του γρασιδιού, στο Νότιγχαμ.

Η Μαρία Σάκκαρη ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο γρασίδι και το τουρνουά του Νότιγχαμ. Η Ελληνίδα τενίστρια επικράτησε της Κολομβιανής Καμίλα Οσόριο με 2-0 σετ (6-2, 6-3) σε 1 ώρα και 13 λεπτά.

Προκρίθηκε έτσι στον δεύτερο γύρο του 250αριου τουρνουά όπου θα παίξει με μία εκ των Μαρίνο (Νο109) και Σίλβα (Νο169).

Η Σάκκαρη ήταν πολύ καλύτερη της αντιπάλου της με μοναδική εξαίρεση τις επιστροφές της στα σερβίς της Κολομβιανής. Μέτρησε συνολικά 8 άσους, 78.1% κερδισμένους πόντους σε πρώτο σερβίς και 4/5 κερδισμένα break point στο ματς.

Σάκκαρη: Με συγκέντρωση διόρθωσε τα λάθη της και πήρε εύκολα το παιχνίδι

Στο πρώτο σετ, το Νο.5 της παγκόσμιας κατάταξης ξεκίνησε αγχωτικά αλλά νικηφόρα. Η Σάκκαρη δεν ήταν απόλυτα συγκεντρωμένη, αλλά κατάφερε να φτάσει πολύ εύκολα στο 3-0 κόντρα στην αντίπαλό της. Η απουσία συγκέντρωσης και τα αβίαστα λάθη της, έφεραν την Κολομβιανή στο 3-2.

Εκεί ήρθε, όμως, η Μαρία που ξέρουν όλοι. Με απόλυτη συγκέντρωση και διορθώνοντας τα λάθη της έφτασε στο 6-2 και το 1-0 σετ.

Στο δεύτερο σετ, η Κολομβιανή δεν άφησε την Σάκκαρη να ξεφύγει ως το πέμπτο game. Εκεί, η Μαρία πάτησε... γκάζι και χάνοντας μόλις ένα game έφτασε στο 6-3 και κλείδωσε τη νίκη της.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ