Αθλητισμος

Η μεγάλη επιστροφή του Έρικσεν μετά την ανακοπή καρδιάς

8,5 μήνες μετά την καρδιακή προσβολή κατά τη διάρκεια του Δανία - Φινλανδία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η ποδοσφαιρική είδηση της χρονιάς: Ο Έρικσεν φώναξε
Ο Κρίστιαν Έρικσεν, ο ποδοσφαιριστής της Δανίας που κατέρρευσε στον αγώνα με τη Φινλανδία για το Euro 2020 © EPA/Friedemann Vogel

Ο Κρίστιαν Έρικσεν επέστρεψε στην αγωνιστική δράση, μπαίνοντας ως αλλαγή στο ματς της Μπρέντφορντ κόντρα στη Νιουκάστλ.

Ο Δανός μέσος Κρίστιαν Έρικσεν μετά την περιπέτεια που πέρασε με την καρδιά του το καλοκαίρι στο Euro, επέστρεψε στην αγωνιστική δράση σήμερα, όπου πέρασε ως αλλαγή, στη θέση του Γιένσεν στο ματς της Μπρέντφορντ ενάντια στη Νιουκάστλ στο 52ο λεπτό της αναμέτρησης.

 

Christian Eriksen is back to the football pitch as the entire stadium stands up and applauds

Στις 14 Φεβρουαρίου ο Δανός διεθνής πραγματοποίησε το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τις «μέλισσες» στο φιλικό παιχνίδι με τη Σάουθεντ Γιουνάιτεντ, μοιράζοντας και μία ασίστ.

Στις 21 του ίδιου μήνα αγωνίστηκε σε ένα ακόμα φιλικό της Μπρέντφορντ, κόντρα στη Ρέιντζερς, αυτή τη φορά για ογδόντα λεπτά και μάλιστα μοίρασε και τις δύο ασίστ στην ισοπαλία με τους Σκωτσέζους (2-2).

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Έρικσεν είναι πλέον ο πρώτος παίκτης με εμφυτευμένο απινιδωτή που αγωνίζεται στην κορυφαία κατηγορία της Αγγλίας, με το συγκεκριμένο γεγονός να είναι άλλωστε και η αιτία του διαζυγίου του με την Ίντερ πριν λίγους μήνες από τη στιγμή που οι ισχύοντες κανονισμοί στην Ιταλία δεν επιτρέπουν σε έναν παίκτη με το συγκεκριμένο ζήτημα να παίρνει μέρος σε οποιοδήποτε αγώνα σε επαγγελματικό επίπεδο.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ