Αθλητισμος

Το video του Australian Open για τη Μαρία Σάκκαρη

Με αφορμή την 7η συμμετοχή της στο Australian Open

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εντυπωσιακή ήταν η εκκίνηση για την Μαρία Σάκκαρη στους WTA Finals της Γουαδαλαχάρα
Εντυπωσιακή ήταν η εκκίνηση για την Μαρία Σάκκαρη στους WTA Finals της Γουαδαλαχάρα © EPA

Με αφορμή την 7η συμμετοχή της στο Australian Open, η διοργανώτρια αρχή ετοίμασε αφιερωματικό βίντεο στην Μαρία Σάκκαρη.

Έτοιμη για την 7η συμμετοχή της στο Australian Open είναι η Ελληνίδα τενίστρια Μαρία Σάκκαρη. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ετοιμάζεται να μπει στο πρώτο Grand Slam της χρονιάς με τρόπο ανάλογο της περσινής της πορείας.

Το μεγάλο τουρνουά ξεκινά την επόμενη εβδομάδα αλλά έχει απασχολήσει ήδη λόγω της υπόθεσης του Νόβακ Τζόκοβιτς, που πήρε τεράστιες διαστάσεις εντός και εκτός Αυστραλίας.

Οι διοργανωτές του Australian Open δημοσίευσαν promo-video με τις καλύτερες στιγμές της τενίστριας και με τις αντιδράσεις των Ελλήνων φαν της στην Μελβούρνη ενώ η ίδια δηλώνει: «Όσο πιο μακριά μπορώ να πάω, τόσο πιο επικίνδυνη μπορώ  να γίνω». 

Να θυμίσουμε πως η Μαρία Σάκκαρη έκανε μια από τις πιο εντυπωσιακές σεζόν στο γυναικείο τένις το 2021 και οι 16 θέσεις που ανέβηκε στην Παγκόσμια Κατάταξη (από το Νο. 22 στο Νο. 6) πιστοποιούν ακριβώς αυτό. Παρουσίασε αξιοζήλευτη σταθερότητα όλη τη χρονιά και έφτασε στα ημιτελικά τόσο στο Ρολάν Γκαρός, όπου δεν έγινε φιναλίστ στα σημεία, όσο και στο US Open. Η Μαρία Σάκκαρη ξεκινά το 2022 από το Νο. 6 της Παγκόσμιας Κατάταξης ούσα υποψήφια για τη διάκριση της τενίστριας με τη μεγαλύτερη βελτίωση μέσα στη χρονιά που μας πέρασε. 

 

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ