Αθλητισμος

Ο Ολυμπιακός κέρδισε την ΑΕΚ με 3-2 στο ΟΑΚΑ για τη Super League

Ανώτεροι οι «ερυθρόλευκοι» έφυγαν με το «διπλό»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Ολυμπιακός νίκησε την ΑΕΚ με 3-2 στο ΟΑΚΑ για τη 10η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ
Ο Ολυμπιακός νίκησε την ΑΕΚ με 3-2 στο ΟΑΚΑ για τη 10η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ © EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ

Στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός για τη 10η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ οι «ερυθρόλευκοι» χαμογέλασαν, καθώς κέρδισαν με 3-2 στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ.

Νικητής ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι με την ΑΕΚ για τη 10η αγωνιστική της Super League. Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος και επικράτησε με 3-2 της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν μόλις στο πρώτο λεπτό της αναμέτρησης, δείχνοντας από την αρχή τις διαθέσεις τους να φύγουν με το «διπλό» από το ΟΑΚΑ.

Μετά από κορνερ του Μασούρα και την κόντρα για την κεφαλιά, η μπάλα στρώθηκε στο ύψος της περιοχής στον Καμαρά, που με φοβερό σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης και άνοιξε το σκορ.

Η ΑΕΚ στο 15' έφερε το ντέρμπι στα ίσα. Μετά από σέντρα του Μάνταλου, ο Σέρχιο Αραούχο με κεφαλιά έκανε το 1-1. Στο 34' ο Ολυμπιακός ξαναπήρε κεφάλι. Ο Ελ Αραμπί έκανε το 2-1. Το πρώτο ημίχρονο έληξε με τους «ερυθρόλευκους» να προηγούνται.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός έκανε το 3-1 πάλι με τον Ελ Αραμπί. Στο 79' η ΑΕΚ μείωσε σε 3-2 με τον Αραούχο μετά από σέντρα του Ανσαριφάρντ. Το 3-2 ήταν και το τελικό σκορ. Το ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ για τη 10η αγωνιστική της Super League είχε πολλές ωραίες φάσεις και δυνατά μαρκαρίσματα, με τις δύο ομάδες να παίρνουν κατά διαστήματα την πρωτοβουλία των κινήσεων και να προσπαθούν να κάνουν το παιχνίδι τους.

ΑΕΚ-Ολυμπιακός 2-3 

Γκολ: 2' Αγκιμπού Καμαρά (Ολυμπιακός), 15', 79' Aραούχο (ΑΕΚ), 34', 70' Eλ Αραμπί (Ολυμπιακός)

Κίτρινες: Εμβιλά (Ολυμπιακός)

Κόκκινες:

Δοκάρια: 72' Καμαρά (Ολυμπιακός)

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Βράνιες, Μήτογλου, Μισελέν, Μοχαμάντι (74' Χατζισαφί), Σιμάνσκι (74' Γέβτιτς), Σιμόες, Μάνταλος, Γκαρσία (46' Αμραμπατ), Τσούμπερ (74' Ανσαριφάρντ), Αραούχο.

Ολυμπιακός: Βατσλίκ, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Λαλά, Ρέαμπτσιουκ, Μαντί Καμαρά, Εμβιλά, Αγκιμπού Καμαρά, Ονιεκούρου (68' Μπουχαλάκης), Μασούρας, Ελ Αραμπί.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ