Αθλητισμος

Αντετοκούνμπο: Έκανα το εμβόλιο για εμένα και την οικογένειά μου

«Για μένα ήταν η καλύτερη επιλογή»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αντετοκούνμπο
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο © ICON SPORT/EUROKINISSI

Ο Greek Freak, Γιάννης Αντετοκούνμπο, μίλησε για το ζήτημα του εμβολιασμού και αποκάλυψε πως έχει εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού.

Πάνω στο ζήτημα του εμβολιασμού τοποθετήθηκε ο αστέρας των Μιλγούοκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο, σε ερώτηση δημοσιογράφου στη Media Day των πρωταθλητών του NBA.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κλήθηκε να μιλήσει για το εμβόλιο και αποκάλυψε πως έχει ολοκληρώσει τον εμβολιασμό του πλήρως.

«Ήθελα να προστατεύσω εμένα και την οικογένειά μου, οπότε ναι. Έχω εμβολιαστεί. Για μένα ήταν η καλύτερη επιλογή. Να είμαι ασφαλής μαζί με την οικογένεια μου. Από εκεί και πέρα κάνεις ό,τι θέλεις και ό,τι σε κάνει νιώθεις άνετα με την οικογένειά σου», επεσήμανε αρχικά ο Greek Freak και πρόσθεσε:

«Τα έβαλα όλα κάτω, το αποφάσισα, ξέρετε έχω παιδιά. Ποιος ξέρεις τι θα γίνει στο μέλλον, δεν είμαι γιατρός. Δεν ξέρω αν το εμβόλιο έχει μελλοντικές παρενέργειες, τώρα ξέρω ότι σε αυτή την φάση θα κρατήσει ασφαλή την οικογένεια μου. Κάνεις ό,τι πρέπει να κάνεις ώστε η οικογένεια σου και εσύ να είστε εντάξει».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ