Αθλητισμος

Νίκη τίτλου για Γιάννη Αντετοκούνμπο και Μιλγουόκι Μπακς

Κορυφαίοι Χόλιντεϊ και Γιάννης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μιλγουόκι Μπακς
Μιλγουόκι Μπακς © EPA/TANNEN MAURY

Οι Μιλγουόκι Μπακς «άλωσαν» την έδρα των Φίνιξ Σανς με 123-119 και πλέον θέλουν μία νίκη για την κατάκτηση του πρωταθήματος.

«Αγκαλιά» με το πρωτάθλημα είναι πλέον οι Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Οι Μπακς παρότι έμειναν πίσω στο σκορ, αντέδρασαν και κατάφεραν να φτάσουν σε μια τεράστιας σημασίας νίκη μέσα στο Φοίνιξ με 123-119. Πλέον προηγούνται στη σειρά με 3-2 και χρειάζονται νίκη στο Game 6 του Μιλγουόκι για να πάρουν τον τίτλο. Με τρεις σερί νίκες οι Μπακς δείχνουν ότι έχουν τον έλεγχο της σειράς και πολύ δύσκολα πλέον θα χάσουν τον τίτλο. 

Ο Τζρου Χόλιντεϊ ήταν ο κορυφαίος για τα «ελάφια» έχοντας 27 πόντους, 13 ασίστ κι ένα καθοριστικό κλέψιμο στον Ντέβιν Μπούκερ με το παιχνίδι στον πόντο.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν ξανά εξαιρετικός με 32 πόντους (14/22 δίποντα, 0/1 τρίποντο), 9 ριμπάουντ, 6 ασίστ και κανένα λάθος σε 41 λεπτά. Μοναδικό του ψεγάδι οι 4/11 βολές, που λίγο έλειψε να στοιχίσουν στο τέλος.

Καθοριστικός και ο Κρις Μίντλετον με 29 πόντους, 7 ριμπάουντ και 5 ασίστ.

Στον αντίποδα ο Ντέβιν Μπούκερ, είχε 40, ο Κρις Πολ μέτρησε 21 με 11ασιστ και ο Έιτον είχε 20 με 10 ριμπάουντ.

«Κλειδί» για τους Μπακς το καό ποσοστό στα τρίποντα, αφού με 14/28 έκαναν πολύ μεγάλη νίκη μέσα στην έδρα του αντιπάλου και πάνε για το δεύτερο πρωτάθλημα της ιστορίας τους. 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ