Αθλητισμος

Έρικσεν σε συμπαίκτες του: Ανησυχώ περισσότερο για εσάς

«Νομίζω ότι νιώθετε χειρότερα από εμένα»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
EURO 2020: Ο Έρικσεν, πάνω στο φορείο με οξυγόνο, μετά την κατάρρευσή του στον αγωνιστικό χώρο στον αγώνα Δανία - Φινλανδία
EURO 2020: Ο Έρικσεν, πάνω στο φορείο με οξυγόνο, μετά την κατάρρευσή του στον αγωνιστικό χώρο στον αγώνα Δανία - Φινλανδία © EPA/Friedemann Vogel

Ο Κρίστιαν Έρικσεν μίλησε με τον ιδιοκτήτη της Ίντερ, Κάσπερ Γιούλμαν τονίζοντας πως ανησυχεί περισσότερο για τους συμπαίκτες του στην εθνική Δανίας.

Επικοινωνία με βιντεοκλήση είχαν ο ιδιοκτήτης της Ίντερ, Κάσπερ Γιούλμαν, με τον Κρίστιαν Έρικσεν μετά το περιστατικό της κατάρρευσής του στον αγώνα της Δανίας με τη Φινλανδίας.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε ο Γιούλμαν, ο Έρικσεν «ανησυχεί περισσότερο» για τους συμπαίκτες του ενώ θέλει να βρίσκεται στο γήπεδο στην αναμέτρηση της Δανίας κόντρα στη Βέλγιο.

Χαρακτηριστικά τα λόγια του Γιούλμαν:

«Ο Κρίστιαν ανησυχούσε για εμάς και την οικογένειά του. Είπε: "Δεν θυμάμαι πολλά, αλλά ανησυχώ περισσότερο για το πώς τα πάτε εσείς παιδιά. Νομίζω ότι νιώθετε χειρότερα από εμένα. Νιώθω σαν να ετοιμάζομαι να πάω για προπόνηση τώρα, παιδιά". Αυτός είναι ο Κρίστιαν. Είναι εκπληκτικός παίκτης αλλά και άτομο. Θα ήθελε να παίξουμε.

»Ήταν πολύ καλό που τον είδα να χαμογελάει και θα προσπαθήσουμε να συγκεντρωθούμε και να παίξουμε για τον Κρίστιαν. Θα προσπαθήσουμε να επανέλθουμε σε μία κανονικότητα. Ίσως για μερικούς, είναι πολύ σύντομο το χρονικό διάστημα για να παίξουν ξανά ποδόσφαιρο, αλλά ίσως μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε ως μια δύναμη για να γίνουμε ένα».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ