Αθλητισμος

Miami Open: Στους «16» ο Τσιτσιπάς με νίκη επί του Νισικόρι

Τώρα θα αντιμετωπίσει τον Λορέντσο Σονέγκο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς © ICON SPORT / EUROKINISSI

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και επικράτησε με 2-1 σετ του Νισικόρι φτάνοντας στη μεγάλη νίκη-πρόκριση στους «16» του Miami Open.

Τεράστια νίκη επί του Κέι Νισικόρι πέτυχε ο Στέφανος Τσιτσιπάς και προκρίθηκε στους «16» του Miami Open. Ο Έλληνας πρωταθλητής επικράτησε με 2-1 σετ του αντιπάλου του και πανηγύρισε μία τεράστια νίκη-πρόκριση στην επόμενη φάση του τουρνουά.

Στο πρώτο σετ του αγώνα ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε το τέλειο ξεκίνημα. Προηγήθηκε με 3-0 κάνοντας break στο σερβίς του Νισικόρι και γρήγορα έφτασε στο 6-3.

Στο δεύτερο σετ ο Κέι Νισικόρι ανέκαμψε και «έσπασε» το σερβίς του Έλληνα τενίστα και επικράτησε με 6-3 κάνοντας το 1-1 στα σετ του ματς.

Στο τρίτο σετ ο Τσιτσιπάς κατάφερε να διατηρήσει την ψυχραιμία του και να ανατρέψει την εις βάρος του ψυχολογία μετά το δεύτερο σετ. Εκμεταλλευόμενος το πέμπτο break point στο πρώτο σερβίς του Νισικόρι, κατάφερε να το «πάρει» και να φτάσει στο 6-3 σχετικά άνετα.

Επόμενος αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά θα είναι ο Ιταλός, Λορέντσο Σονέγκο, ο οποίος επικράτησε 7-6 (6), 6-3 κόντρα στον Ντανιέλ Γκαλάν.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ