Αθλητισμος

«Ο Τσιτσιπάς δεν πήγε στο Ντουμπάι για πρωτοχρονιάτικο πάρτι»

Παραπλανητικός ισχυρισμός σύμφωνα με τα ellinikahoaxes.gr

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς © ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Καταρρίπτεται ο ισχυρισμός ότι «ο Στέφανος Τσιτσιπάς επισκέφθηκε το Ντουμπάι για να διασκεδάσει σε χλιδάτο πρωτοχρονιάτικο πάρτι».

Πολλή συζήτηση έγινε τις τελευταίες ημέρες για το ταξίδι πολλών διάσημων Ελλήνων για free covid Πρωτοχρονιά στο Ντουμπάι, σε πάρτι του Nammos. Μεταξύ των εικόνων που είδαμε και η ανάρτηση του Στέφανου Τσιτσιπά, που γιορτάζει την έλευση του νέου χρόνου. Ωστόσο ο ισχυρισμός ότι ο επαγγελματίας τενίστας Στέφανος Τσιτσιπάς ταξίδεψε στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, για να γιορτάσει, είναι παραπλανητικός, σύμφωνα με τα ellinikahoaxes.gr.

 

 

Σύμφωνα με τα ellinikahoaxes.gr σε αντίθεση με όσα γράφονται τις τελευταίες ώρες, το ταξίδι του Στέφανου Τσιτσιπά δεν πραγματοποιήθηκε με σκοπό την παρουσία του σε πρωτοχρονιάτικο πολυτελές πάρτι στην κοσμοπολίτικη μητρόπολη των ΗΑΕ, Ντουμπάι.

tsitsipas.jpg

Πιο συγκεκριμένα, ο Έλληνας τενίστας προπονείται στο Ντουμπάι ήδη από τις 17 Δεκεμβρίου του 2020 πραγματοποιώντας την προετοιμασία του για το φετινό Αυστραλιανό Όπεν. Παρά την καθυστέρηση 3 εβδομάδων το δημοφιλές τουρνουά θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου του 2021.

 

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Έλληνας πρωταθλητής κάνει την προετοιμασία του στο Ντουμπάι. Πιο συγκεκριμένα, σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Στέφανος Τσιτσιπάς δήλωσε πως το Ντουμπάι αποτελεί την τοποθεσία που επιλέγει κάθε χρόνο για να κάνει την προετοιμασία του:

Εν κατακλείδι, σύμφωνα με τα ανωτέρω, ο διεθνούς φήμης αθλητής δεν ταξίδεψε στο Ντουμπάι για να παρευρεθεί σε χλιδάτο πάρτι κατά την παραμονή της πρωτοχρονιάς. Ο ίδιος, προπονείται στο Ντουμπάι ήδη από τις 17 Δεκεμβρίου εν όψει ετήσιου τουρνουά που διεξάγεται στην Αυστραλία.

ΠΗΓΗ: ellinikahoaxes.gr

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ