Αθλητισμος

Ο Χάρντεν σόκαρε το NBA με το «όχι» στα 103 εκ. των Ρόκετς

Ο «μούσιας» αρνήθηκε 103 εκατομμύρια για 2 χρόνια και αναζητά το πρώτο του πρωτάθλημα αυτήν την φορά στην Ανατολή

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Χάρντεν ζήτησε ανταλλαγή από τους Χιούστον Ρόκετς
© ERIK S. LESSER / EPA

NBA: Ο Τζέιμς Χάρντεν είπε «όχι» σε μυθική πρόταση από τους Χιούστον Ρόκετς και ζήτησε ανταλλαγή για τους Μπρούκλιν Νετς.

Ο τελευταίος MVP του NBA πριν από τα δύο σερί βραβεία του Γιάννη Αντετοκούνμπο και μόνιμος πρώτος σκόρερ της λίγκας, Τζέιμς Χάρντεν έριξε «βόμβα» στο NBA, καθώς γνωστοποίησε στους Χιούστον Ρόκετς την απόφασή του να μην ανανεώσει. Ο «μούσιας» αρνήθηκε την πρόταση μαμούθ των 103 εκατομμυρίων για 2 χρόνια και ζήτησε ανταλλαγή για τους Μπρούκλιν Νετς σε μια κίνηση που, αν πραγματοποιηθεί, αλλάζει εντελώς τις ισορροπίες στο πρωτάθλημα.

Ο Χάρντεν αν δεχόταν την πρόταση των Ρόκετς θα γινόταν ο πρώτος παίκτης στην ιστορία με συμβόλαιο άνω των 50 εκατομμυρίων δολαρίων ετησίως, ωστόσο προτίμησε να διεκδικήσει ένα πρωτάθλημα, με συμπαίκτες τους Ίρβινγκ και Ντουράντ και προπονητή των Στιβ Νας. Όπως αποκαλύπτει το ESPN, οι δύο ομάδες έχουν ήδη ξεκινήσει τις επαφές για να ολοκληρώσουν το ιστορικό trade, κάτι που δεν αποκλείεται να συμβεί μέχρι το τέλος του μήνα. 

Η νέα σεζόν στο NBA ξεκινά στις 22 Δεκεμβρίου και θα διεξαχθούν 10 παιχνίδια λιγότερα στην κανονική διάρκεια, δηλαδή 72.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ