Αθλητισμος

Χάρι Μαγκουάιρ: Στη Μύκονο φοβήθηκα για τη ζωή μου

«Θα μπορούσε να έχει συμβεί οπουδήποτε - Λατρεύω την Ελλάδα»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Χάρι Μαγκουάιρ
Ο Χάρι Μαγκουάιρ © EPA/Glyn Kirk

Συνέντευξη για το περιστατικό στη Μύκονο παραχώρησε ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Χάρι Μαγκουάιρ.

Για τα όσα συνέβησαν στη Μύκονο και οδήγησαν στη σύλληψή του μίλησε ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Χάρι Μαγκουάιρ σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε.

Συγκεκριμένα, ο Μαγκουάιρ δήλωσε, την Παρασκευή (28/08), στο BBC:

«Δεν νομίζω ότι οφείλω συγγνώμη σε κανέναν. Συγγνώμη λέμε όταν έχουμε κάνει κάτι λάθος. Λυπάμαι που βρίσκομαι σε αυτή τη κατάσταση. Παίζω για έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο, οπότε λυπάμαι που βάζω τους οπαδούς και το κλαμπ σε αυτή τη διαδικασία. Θα μπορούσε να έχει συμβεί οπουδήποτε. Λατρεύω την Ελλάδα. Δεν θέλω να ζήσω έτσι τη ζωή μου».

Ο ίδιος, μάλιστα, περιέγραψε τι συνέβη στο νησί των Κυκλάδων:

«Αυτοί οι δύο άνδρες πλησίασαν τη μικρή μου αδελφή, τη ρώτησαν από πού ήταν, απάντησε και, στη συνέχεια, η αρραβωνιαστικιά μου τους είδε κατευθύνονται προς το πίσω μέρος του κεφαλιού της.

»Αρχικά σκέφτηκα ότι θα επιχειρούσαν να την απαγάγουν. Τότε ξαφνικά άρχισαν να μας χτυπούν. Χτύπησαν τα πόδια μου λέγοντας ότι η καριέρα μου τελείωσε, πως δεν θα παίξω άλλο ποδόσφαιρο. Δεν πίστευα αυτό που γινόταν. Δεν ήξερα ποιοι είναι, νόμιζα πως είναι αστυνομικοί. Προσπάθησα να φύγω. Ήμουν σε τόσο μεγάλο πανικό, φόβο, φοβόμουν για τη ζωή μου. Με χτύπησαν πολύ στα πόδια. Δεν φανταζόμουν ότι θα γινόταν αυτό».

Στη συνέχεια της συνέντευξής του, ο Μαγκουάιρ χαρακτήρισε ως «γελοίο» τον ισχυρισμό, σύμφωνα με τον οποίο αποπειράθηκε να δωροδοκήσει τις αστυνομικές Αρχές.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ