- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Χάρι Μαγκουάιρ: Στη Μύκονο φοβήθηκα για τη ζωή μου
«Θα μπορούσε να έχει συμβεί οπουδήποτε - Λατρεύω την Ελλάδα»
Συνέντευξη για το περιστατικό στη Μύκονο παραχώρησε ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Χάρι Μαγκουάιρ.
Για τα όσα συνέβησαν στη Μύκονο και οδήγησαν στη σύλληψή του μίλησε ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Χάρι Μαγκουάιρ σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε.
Συγκεκριμένα, ο Μαγκουάιρ δήλωσε, την Παρασκευή (28/08), στο BBC:
«Δεν νομίζω ότι οφείλω συγγνώμη σε κανέναν. Συγγνώμη λέμε όταν έχουμε κάνει κάτι λάθος. Λυπάμαι που βρίσκομαι σε αυτή τη κατάσταση. Παίζω για έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο, οπότε λυπάμαι που βάζω τους οπαδούς και το κλαμπ σε αυτή τη διαδικασία. Θα μπορούσε να έχει συμβεί οπουδήποτε. Λατρεύω την Ελλάδα. Δεν θέλω να ζήσω έτσι τη ζωή μου».
Ο ίδιος, μάλιστα, περιέγραψε τι συνέβη στο νησί των Κυκλάδων:
«Αυτοί οι δύο άνδρες πλησίασαν τη μικρή μου αδελφή, τη ρώτησαν από πού ήταν, απάντησε και, στη συνέχεια, η αρραβωνιαστικιά μου τους είδε κατευθύνονται προς το πίσω μέρος του κεφαλιού της.
»Αρχικά σκέφτηκα ότι θα επιχειρούσαν να την απαγάγουν. Τότε ξαφνικά άρχισαν να μας χτυπούν. Χτύπησαν τα πόδια μου λέγοντας ότι η καριέρα μου τελείωσε, πως δεν θα παίξω άλλο ποδόσφαιρο. Δεν πίστευα αυτό που γινόταν. Δεν ήξερα ποιοι είναι, νόμιζα πως είναι αστυνομικοί. Προσπάθησα να φύγω. Ήμουν σε τόσο μεγάλο πανικό, φόβο, φοβόμουν για τη ζωή μου. Με χτύπησαν πολύ στα πόδια. Δεν φανταζόμουν ότι θα γινόταν αυτό».
Στη συνέχεια της συνέντευξής του, ο Μαγκουάιρ χαρακτήρισε ως «γελοίο» τον ισχυρισμό, σύμφωνα με τον οποίο αποπειράθηκε να δωροδοκήσει τις αστυνομικές Αρχές.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι δήλωσε η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης
Οι δηλώσεις του Έλληνα τενίστα
Τι είπε ο αστέρας των Μπακς
Συνεχίζει την απογοητευτική της χρονιά η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο
Το απίθανο γκολ που χάρισε ουσιαστικά την ιστορική νίκη στην Εθνική πόλο ανδρών επί της Κροατίας
Ιστορική επικράτηση - Βάζει πλώρη για τετράδα και μετάλλιο η Εθνική στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πόλο
Το «Τριφύλλι» πλήρωσε το κακό 4ο δεκάλεπτο και γνώρισε την ήττα στη Γερμανία
Αναλυτικά όλο το ταμπλό
Πότε είναι τα παιχνίδια
Πρωταγωνιστής ο παίκτης του Ολυμπιακού
Ο Βεζένκοβ σταμάτησε στους 25 πόντους, ο Γουόκαπ είχε 4/4 τρίποντα και 7 ασίστ
Εντυπωσιακή εμφάνιση για τους φιλοξενούμενους
Σπουδαία νίκη-πρόκριση για τους Κρητικούς στα ημιτελικά του Κυπέλλου
Το Australian Open θα διεξαχθεί το διάστημα 18 Ιανουαρίου-1 Φεβρουαρίου στη Μελβούρνη
Σημαντική απώλεια για την ομάδα του Εργκίν Αταμάν
Τεταμένο το κλίμα στα «ελάφια»
Ηττήθηκαν με 139-106 από τους Τίμπεργουλβς
Oι Πειραιώτες έκλεισαν το σετ στο 15-9 και το ματς με 3-2 σετ
Πότε θα πραγματοποιηθεί η τελετή
Ηττήθηκε από τον Βούκιτς
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.