Αθλητισμος

Λιονέλ Μέσι: Ζήτησε να φύγει άμεσα από τη Μπαρτσελόνα

Αλυσιδωτές αντιδράσεις μετά τον διασυρμό από τη Μπάγερν Μονάχου με 8-2

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Λιονέλ Μέσι
Λιονέλ Μέσι © EPA/TIAGO PETINGA

Ο Μέσι ενημέρωσε στη Μπαρτσελόνα ότι θέλει να φύγει άμεσα από την ομάδα - Διαψεύδει τους ισχυρισμούς η Μπαρτσελόνα.

Εξελίξεις στη Μπαρτσελόνα μετά τη συντριβή από τη Μπάγερν Μονάχου με 8-2 για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο διεθνής τύπος, ο Λιονέλ Μέσι αποφάσισε να αποχωρήσει από τη Βαρκελώνη και μάλιστα γνωστοποίησε στο σύλλογο την πρόθεσή του. 

Από καιρό ο σούπερ σταρ των Μπλαουγκράνα ήταν ενοχλημένος από τις λάθος κινήσεις της διοίκησης και πλέον κυκλοφορεί η είδηση ότι ο ίδιος ο Αργεντινός ενημέρωσε την Κυριακή την ομάδα, ότι δεν θέλει να συνεχίσει.

Την είδηση κυκλοφόρησε και ο δημοσιογράφος Marcelo Bechler. Πρόκειται για διάσημο Βραζιλιάνο ρεπόρτερ, ο οποίος είχε βγάλει πρώτος τη μεταγραφή του Νεϊμάρ στην Παρί και είναι ιδιαίτερα αξιόπιστος.

Διάψευση από τη Μπαρτσελόνα

Πάντως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της MundoDeportvo, αυτό το σενάριο διαψεύδεται από τη Μπαρτσελόνα που τονίζει ότι δεν έχει καμία τέτοια ενημέρωση ούτε από τον παίκτη, ούτε από κάποιον εκπρόσωπό του, ούτε έχουν συζητήσει με τον Μέσι οτιδήποτε αφορά το μέλλον της συνεργασίας τους. 

Το τρέχον συμβόλαιο του Μέσι με το κλαμπ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021, ο Μέσι άφησε να εκπνεύσει η διορία που είχε φέτος για να πάρει μεταγραφή, όμως ακόμα δεν έχει συμφωνήσει για την ανανέωση.

Μπαρτσελόνα - Μπάγερν (2-8) Highlights-UEFA Champions League 19/20-14/08/2020 | COSMOTE SPORT HD

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ