Αθλητισμος

Γουλβς - Ολυμπιακός: Αποκλείστηκαν οι «ερυθρόλευκοι»

Ηττήθηκαν με 1-0 στην Αγγλία και έμειναν εκτός του Final-8 του Europa League

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Καλύτερος, αλλά άτυχος, ο Ολυμπιακός, ηττήθηκε με 1-0 από τη Γουλβς στην Αγγλία και έμεινε εκτός από το Final-8 του Europa League
Καλύτερος, αλλά άτυχος, ο Ολυμπιακός, ηττήθηκε με 1-0 από τη Γουλβς στην Αγγλία και έμεινε εκτός από το Final-8 του Europa League © EUROKINISSI/LATO KLODIAN

Ήττα στην Αγγλία και αποκλεισμός για τον Ολυμπιακό στο Europa League - Νίκησε με 1-0 η Γουλβς.

Δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός κόντρα στη Γουλβς για το Europa League. Γνώρισε την ήττα με 1-0 στο «Μολινό» και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Europa League.

Σε συνδυασμό με το 1-1 στον πρώτο αγώνα στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να τσεκάρει την πρόκριση στο Final-8 του Europa League.

Κορυφαίος για τους «ερυθρόλευκους» στο Γουλβς - Ολυμπιακός ο Ματιέ Βαλμπουενά, ο οποίος έκανε τα πάντα στο γήπεδο, εκτός από το να σκοράρει. Ο Ολυμπιακός έχει αρκετά παράπονα από τη διαιτησία και έχασε αρκετές ευκαιρίες για να πετύχει ένα γκολ και να πάει το παιχνίδι στην παράταση. Του Ολυμπιακού δεν του έλειπε τίποτα στη ρεβάνς με τη Γουλβς για τη φάση των «16» του Europa League. Έπαιξε τους Άγγλους στα ίσια μέσα στο γήπεδό τους, όμως ηττήθηκε με 1-0 και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του θεσμού.

Το ματς κρίθηκε μόλις στο 8ο λεπτό. Ο τερματοφύλακας των «ερυθρόλευκων», Μπόμπι Αλέν (έπαιξε αντί του τραυματία Σα), έκανε κακό κοντρόλ μέσα στην περιοχή, έχασε την μπάλα από τον Ποντένσε και εν συνεχεία τον ανέτρεψε. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Χιμένες και οι «λύκοι» πήραν τη νίκη-πρόκριση.

Η ελληνική ομάδα είχε κατοχή μπάλας, είχε και μερικές καλές ευκαιρίες για ισοφάριση, τη στιγμή που και οι γηπεδούχοι απείλησαν σε κάποιες περιπτώσεις, ειδικά από αμυντικές απροσεξίες. Στο 27ο λεπτό, ακυρώθηκε γκολ του Καμαρά, αφού ο Ελ Αραμπί καταλογίστηκε οφσάιντ. Ήταν μια άκρως οριακή φάση, που κρίθηκε με τη βοήθεια της τεχνολογίας και της γραμμής του VAR.

Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός ζήτησε δύο πέναλτι, σε σπρώξιμο του Ελ Αραμπί και ανατροπή του Τσιμίκα. Πίεσε όσο μπορούσε και έφθασε μια ανάσα από την πρόκριση, καταφέρνοντας μέσα στο γήπεδο να κυριαρχήσει σε μεγάλα διαστήματα της αναμέτρησης.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ