Αθλητισμος

Με τον νικητή του Σεβίλλη-Ρόμα στους «8» ο Ολυμπιακός

Σε περίπτωση που περάσει το εμπόδιο της Γουλβς

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κανονικά αναμένεται να διεξαχθεί το Γουλβς-Ολυμπιακός
Οι παίκτες του Ολυμπιακού και της Γουλβς © LATO KLODIAN/EUROKINISSI

Με τη νικήτρια του ζευγαριού Σεβίλλη-Ρόμα θα έρθει αντιμέτωπος στα προημιτελικά του Europa League ο Ολυμπιακός αν περάσει το εμπόδιο της Γουλβς.

Εξαρχής το έργο του Ολυμπιακού ήταν δύσκολο στη φάση των «16» του Europa League, καθώς πριν τη διακοπή λόγω καραντίνας, είχε φέρει 1-1 με τους Γουλβς στο Καραϊσκάκη. Τώρα καλείται να ταξιδέψει στην Αγγλία και στις 5 Αυγούστου να πάρει αποτέλεσμα πρόκρισης.

Αν το πετύχει αυτό, τότε θα πέσει πάνω στον νικητή του ζευγαριού Σεβίλλη-Ρόμα, ενώ στα ημιτελικά είναι πιθανό να διασταυρωθεί με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία μετά το 4-0 μέσα στην Αυστρία επί της Λίντσερ έχει ουσιαστικά περάσει στους «8», όπου θα αντιμετωπίσει μία εκ των Κοπεγχάγη, Μπασακσεχίρ.  

Οι έξι επαναληπτικοί της φάσης των «16» θα γίνουν στις έδρες των ομάδων που έχει οριστεί, ενώ τα ζευγάρια Ιντερ-Χετάφε και Σεβίλλη-Ρόμα, που δεν έδωσαν πρώτο αγώνα, θα παίξουν ένα και μοναδικό ματς στη Γερμανία. Εκεί δηλαδή που θα γίνουν και όλα τα παιχνίδια από τα (μονά) προημιτελικά μέχρι τον τελικό.

Η κλήρωση των προημιτελικών

  • Βόλφσμπουργκ/Σαχτάρ-Αϊντραχτ/Βασιλεία
  • Λίντσερ/Μάντσεστερ Γ.-Μπασακσεχίρ/Κοπεγχάγη
  • Ιντερ/Χετάφε-Λεβερκούζεν/Ρέιντζερς
  • Ολυμπιακός/Γουλβς-Σεβίλλη/Ρόμα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ