Αθλητισμος

Έφυγε από τη ζωή η Μπομπάνα Βελίτσκοβιτς την ώρα του τοκετού

Σε ηλικία 30 ετών πέθανε η αντίπαλος της Άννας Κορακάκη - Το μήνυμα της Ελληνίδας Ολυμπιονίκη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Άννα Κορακάκη και Μπομπάνα Βελίτσκοβιτς
Άννα Κορακάκη και Μπομπάνα Βελίτσκοβιτς © Instagram

Σε ηλικία 30 ετών έφυγε από τη ζωή η Μπομπάνα Βελίτσκοβιτς, πρωταθλήτρια Ευρώπης στο αεροβόλο και συναγωνίστρια της Άννας Κορακάκη.

Θλίψη έχει προκαλέσει στο παγκόσμιο αθλητικό στερέωμα ο θάνατος της συναθλήτριας της Άννας Κορακάκη, Μπομπάνα Βελίτσκοβιτς, την ώρα του τοκετού λόγω επιπλοκών.

Η αθλήτρια από τη Σερβία άφησε την τελευταία της πνοή κατά τη διάρκεια της γέννας λόγω επιπλοκών στον τοκετό.

Ο σερβικός αθλητισμός έχει βυθιστεί στη θλίψη, ενώ τα συλλυπητήριά της εξέφρασε και η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, Άννα Κορακάκη, η οποία πολλές φορές είχε συναγωνιστεί την Βελίτσκοβιτς για την κατάκτηση ενός μεταλλίου.

«Υπάρχουν στιγμές στη ζωή που η καρδιά πονάει και το μυαλό δεν μπορεί να απαντήσει σε όλα τα "γιατί". Οι λέξεις είναι τόσο μικρές και τα συναισθήματα είναι τεράστια... Μπομπάνα, έφύγες τόσο νωρίς οι καρδιές μας δεν μπορούν να το αντέξουν.

»Τα βαθύτατα συλλυπητήριά μου προς την οικογένειά της και τη σερβική ομάδα σκοποβολής. Σε αυτές τις στιγμές θλίψης οι σκέψεις και οι προσευχές μου είναι μαζί τους. Αγαπητή μας Μπομπάνα, θα μας λείψεις τόσο πολύ... Ξεκουρασου εν ειρήνη», έγραψε στο Instagram η Άννα Κορακάκη.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ