Αθλητισμος

Το υποψήφιο πρόγραμμα της Σούπερ Λιγκ

Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν τα πλέι οφ και πότε η νέα χρονιά

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το νέο πρόγραμμα της Σούπερ Λιγκ
Το νέο πρόγραμμα της Σούπερ Λιγκ ©ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΣΙΔΗΣ

Στις 18 Μαϊου θα γίνει τηλεδιάσκεψη που θα κρίνει το πρόγραμμα της επανέναρξης της Σούπερ Λιγκ.

Όλες σχεδόν οι εμπλεκόμενες μεριές είναι θετικές στο να επαναρχίσει το ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου και όλα θα κριθούν τη Δευτέρα 18 Μαϊου στην τηλεδιάσκεψη της Σούπερ Λιγκ, όπου θα γίνει και η σχετική ψηφοφορία.

Στην παρούσα φάση, η ειδική Υγειονομική Επιτροπή για τον αθλητισμό σκέφτεται να προτείνει την εφαρμογή καραντίνας μόνο για το άτομα που θα βρεθεί θετικό σε κρούσμα και όχι για όλο τον σύλλογο. Είναι το μοντέλο που ουσιαστικά ξεκίνησε η Γερμανία και θα εφαρμοστεί στις περισσότερες χώρες. Εξαίρεση είναι η Ιταλία, όπου μπορεί να ανακοίνωσε τη Σέριε Α για τις 13 Ιουνίου, αλλά με το παραμικρό κρούσμα θα διακοπεί άμεσα το πρωτάθλημα.

Στην Ελλάδα, η σκέψη είναι να μπούμε στα πλέι οφ στις 7 Ιουνίου και η σεζόν να ολοκληρωθεί στα τέλη Ιουλίου, μαζί με το Κύπελλο Ελλάδος.

Θα ακολουθήσουν ολιγοήμερες διακοπές, μίνι προετοιμασία και το νέο πρωτάθλημα θα αρχίσει στις 6 Σεπτεμβρίου. Αν σε πρώτη φάση περάσει η παραπάνω πρόταση, οι ομάδες θα ξεκινήσουν ομαδικές προπονήσεις και μένει να αποφασιστεί μετά πού θα γίνουν όλοι αυτοί οι αγώνες. 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY