Αθλητισμος

Ο Κώστας Τσιμίκας έσπειρε και ήρθε η ώρα να θερίσει

Ο Έλληνας μπακ του Ολυμπιακού έχει τραβήξει, δικαιολογημένα, τα βλέμματα πολλών ευρωπαϊκών κολοσσών

giorgos-psychas.jpg.jpg
Γιώργος Ψύχας
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τσιμίκας
Ο Κώστας Τσιμίκας © MOTION TEAM

Ο Κώστας Τσιμίκας αποτελεί το πρόσωπο που ξεχώρισε από τον φετινό Ολυμπιακό και όπως αναμενόταν πολλοί ευρωπαϊκοί κολοσσοί του χτυπούν την πόρτα.

Ο Κώστας Τσιμίκας αποτελεί τη φετινή χρονιά -τουλάχιστον για όσο χρονικό διάστημα παιζόταν ποδόσφαιρο- τον πιο σταθερό αλλά συνάμα και καλύτερο παίκτη του Ολυμπιακού.

Οι εξαιρετικές επιδόσεις διαδέχονταν η μία την άλλη, κάτι που τον έκανε γρήγορα αναντικατάστατο στο πλάνο και τις επιλογές του Μαρτίνς.

Δεν είναι λοιπόν παράλογο που μεγάλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι ακούγονται κατά καιρούς πως τον έχουν αρκετά ψηλά στις μεταγραφικές τους ατζέντες.

Έχει ό,τι χρειάζεται

Στα 23 του χρόνια διαθέτει όλα τα εχέγγυα για να ακολουθήσει μία μακρά και άκρως επιτυχημένη καριέρα.

Δουλεύει σκληρά, βελτιώνεται συνεχώς και είναι άξιος εμπιστοσύνης. Μπορεί να πάρει πρωτοβουλίες, να «διαβάσει» το παιχνίδι και να κάνει με μεγάλη ευκολία τη διαφορά.

Αν μη τι άλλο αγωνίζεται σε μία εξαιρετικά περιζήτητη θέση, είναι γρήγορος, παίζει σε όλη την πλευρά, βγάζει ολόκληρους τους αγώνες με άνεση και έχει περιορίσει στο ελάχιστο την στενή του σχέση με τις κάρτες.

Το ερωτηματικό για το μέλλον

Οι υποψήφιοι μνηστήρες, πολλοί. Το ενδιαφέρον, μεγάλο. Η τελική απόφαση που θα πάρει ο Έλληνας αμυντικός στο τέλος είναι ακόμα άγνωστοι.

Άρσεναλ, Ίντερ, Νάπολι είναι μερικά από τα ονόματα που ακούγονται για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του Κώστα Τσιμίκα. Βέβαια, πάντα υπάρχει και η επιλογή να παραμείνει στον Ολυμπιακό για να «χτίσει» περισσότερο το όνομά του. Ο χρόνος θα δείξει μόνο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ