Αθλητισμος

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έχει κορωνοϊό

Το τεστ στο οποίο υπεβλήθη, βγήκε αρνητικό

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κριστιάνο Ρονάλντο
Κριστιάνο Ρονάλντο/©EPA-EFE

Δεν είναι φορέας του κορωνοϊού ο Κριστιάνο Ρονάλντο - Ο σούπερ σταρ της Γιουβέντους θα παραμείνει στο πατρικό του στη Μαδέιρα.

Ανακούφιση προκάλεσε στους θαυμαστές του η είδηση πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έχει κορωνοϊό. Ο σούπερ σταρ της Γιουβέντους βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες σε καραντίνα στη γενέτειρά του, τη νήσο Μαδέιρα, καθώς είχε ταξιδέψει από την Ιταλία για να δει τη μητέρα του, Ντολόρες. Όπως ανακοίνωσε το πρωί της Παρασκευής ο Μιγκέλ Αλμπουκέρκ, πρόεδρος του τοπικού κοινοβουλίου της Μαδέιρα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έχει κορωνοϊό.

Ωστόσο, ο Πορτογάλος επιθετικός θα παραμείνει στο σπίτι του, καθώς υπάρχει ακόμη ο κίνδυνος της μόλυνσης λόγω του αυξημένου χρόνου επώασης του συγκεκριμένου ιού.

«Θέλω να διαβεβαιώσω πως η κατάσταση αναλύθηκε εκτενώς, έγιναν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις και σας διαβεβαιώνω πως δεν υπάρχει κανένα θέμα μόλυνσης του Κριστιάνο Ρονάλντο» ανακοίνωσε  Μιγκέλ Αλμπουκέρκ. Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις που έκανε ο γραμματέας του Υπουργείου Υγείας, Πέντρο Ράμος. «Τόσο ο αθλητής όσο και η οικογένειά του είναι ασυμπτωματικοί» είπε.

Η είδηση ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έχει κορωνοϊό, έκανε τον γύρο των social media, ανακουφίζοντας τους φιλάθλους της Γιουβέντους.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ