Αθλητισμος

Σούπερ Λιγκ: ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός στην πρεμιέρα των πλέι οφ

Για τρίτη φορά σε λιγότερο από έναν μήνα οι δύο ομάδες θα παίξουν στην Τούμπα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σούπερ Λιγκ: ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στην πρεμιέρα των πλέι οφ τίτλου, με την Τούμπα να αναμένεται να ξαναγίνει «καμίνι»
Σούπερ Λιγκ: ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στην πρεμιέρα των πλέι οφ τίτλου, με την Τούμπα να αναμένεται να ξαναγίνει «καμίνι»/© EUROKINISSI/ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ

Πλέι οφ τίτλου στη Σούπερ Λιγκ: Πρεμιέρα με ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού στην Τούμπα.

Με το «καλημέρα» των πλέι οφ τίτλου ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός θα συναντηθούν ξανά και μάλιστα στην Τούμπα. Ήταν δεδομένο πως οι δύο ομάδες θα παίξουν αντίπαλες άλλες δύο φορές, όμως τα έφερε έτσι η μοίρα ώστε το συναπάντημα να γίνει νωρίς και με τον ΠΑΟΚ γηπεδούχο. Έτσι, ο «Δικέφαλος του Βορρά» και οι «ερυθρόλευκοι» θα αγωνιστούν στο γήπεδο της Τούμπας για τρίτη φορά μέσα σε λιγότερο από έναν μήνα!

Η πρεμιέρα των πλέι οφ έφερε και το ζευγάρι ΑΕΚ-Παναθηναϊκού, ενώ η πρώτη εκ των 10 αγωνιστικών ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση Άρη-ΟΦΗ. Το μίνι πρωτάθλημα θα ξεκινήσει την επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα το Σαββατοκύριακο 14-15 Μαρτίου.

Να σημειωθεί πως η βαθμολογία για τις θέσεις 1-6 έχει επικυρωθεί, κάτι που δεν συνέβη ακόμη για τις ομάδες που κατέλαβαν τις θέσεις 7-14. Ο Πανιώνιος, αλλά και άλλοι σύλλογοι ενδεχομένως, εκφράζουν αντιρρήσεις για την Ξάνθη, ζητώντας τον υποβιβασμό της. Άρα, το πιθανότερο είναι ότι τα πλέι άουτ δεν θα ξεκινήσουν ακόμη.

Πάντως, αφού το δικό τους format είναι μόνο 7 αγωνιστικές, υπάρχει ένα περιθώριο να καθυστερήσουν λίγο. Αντίθετα, ακόμη και να κερδίσει ο ΠΑΟΚ την έφεση που αναμένεται να κάνει για τη δική του αφαίρεση βαθμών, τα πλέι οφ μπορούν να αρχίσουν κανονικά και αν στην πορεία κριθεί πως οι Θεσσαλονικείς πρέπει να πάρουν πίσω τους επτά βαθμούς, αυτό δεν θα εμποδίσει τη διαδικασία. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ