Αθλητισμος

Σερβικά ΜΜΕ: Ο Ραούλ Μπράβο ζήτησε να πυροβολήσουν τον Κοβάσεβιτς

Το κύκλωμα στημένων αγώνων, η σύλληψη του παλαίμαχου Ισπανού αμυντικού και η εντολή για την επίθεση έξω από το σπίτι στη Γλυφάδα

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γλυφάδα: Επίθεση με πυροβολισμό κατά του Ντάρκο Κοβάσεβιτς
Γλυφάδα: Επίθεση με πυροβολισμό κατά του Ντάρκο Κοβάσεβιτς/© EUROKINISSI/LATO KLODIAN

Ο Ραούλ Μπράβο έδωσε την εντολή για την επίθεση με πυροβολισμό κατά του Ντάρκο Κοβάσεβιτς, σύμφωνα με σερβικά ΜΜΕ.

Τον άνθρωπο που φέρεται να έδωσε την εντολή για να γίνει η επίθεση στον Ντάρκο Κοβάσεβιτς έξω από το σπίτι του στη Γλυφάδα παρουσιάζουν σερβικά ΜΜΕ. Ειδικότερα, η σερβική ιστοσελίδα Blic υποστηρίζει ότι αυτός είναι ο Ραούλ Μπράβο. Και οι δύο παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές είχαν αγωνιστεί στον Ολυμπιακό. Το συγκεκριμένο δημοσίευμα υπενθυμίζει ότι ο Ισπανός αμυντικός παραμένει έγκλειστος σε φυλακή της Ισπανίας, ως ιθύνων νους κυκλώματος που έστηνε παιχνίδια. Στο ρεπορτάζ της η Blic, επικαλείται στοιχεία και από δημοσίευμα της σερβικής ιστοσελίδας telegraf.rs. Ο παλαίμαχος Σέρβος επιθετικός, ο οποίος γλίτωσε με ελαφρά τραύματα από την επίθεση, φέρεται να γνώριζε αρκετά στοιχεία για το συγκεκριμένο κύκλωμα στημένων αγώνων.

«Έχουν περάσει πάνω από 7 ημέρες από τότε που πυροβόλησαν τον διάσημο Σέρβο ποδοσφαιριστή, Ντάρκο Κοβάσεβιτς, μπροστά από το σπίτι του στη Γλυφάδα, στα νότια προάστια της Αθήνας. Επίσημη πληροφόρηση για την επίθεση δεν έχει ακόμη φτάσει από την Ελλάδα, με τα media να αναφέρουν ότι η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη και πως υπάρχουν εξελίξεις, χωρίς όμως να προκύπτουν λεπτομέρειες.

» Οι τελευταίες αναφορές από τα ΜΜΕ της Ελλάδας λένε ότι η Αστυνομία βρήκε υλικό από τις κάμερες που βρίσκονται γύρω από το σπίτι και ότι “συνέλαβαν" τη στιγμή που ο πρώην αθλητικός διευθυντής της Σερβικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας πυροβολήθηκε από έναν άνδρα με καπέλο. Το βίντεο πήγε σε ειδικούς, ενώ αναμένονται περισσότερες λεπτομέρειες» τονίζει η Blic στο δημοσίευμά της.

Σερβικά δημοσιεύματα για τον ρόλο του Ραούλ Μπράβο στην επίθεση κατά του Ντάρκο Κοβάσεβιτς

Και συνεχίζει: «Ωστόσο, πολλές ιστορίες έχουν προκύψει σε ανεπίσημο επίπεδο, καθώς και φήμες σχετικά με το υπόβαθρο της επίθεσης στον Σέρβο. Βάσει των όσων διαδίδονται στην Αθήνα, και σύμφωνα με την Telegraph.rs, ο Κοβάσεβιτς απειλήθηκε από τον πρώην συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό, Ραούλ Μπράβο, έναν Ισπανό ποδοσφαιριστή που αγωνίστηκε στον Πειραιά μεταξύ 2007 και 2009, ο οποίος πρόσφατα είχε συλληφθεί».

Στο ίδιο κείμενο επισημαίνεται ακόμη: «Ο Ραούλ Μπράβο είναι ένας από τους 11 συλληφθέντες σε μια μεγάλη επιχείρηση της Ισπανικής Αστυνομίας για χειραγωγημένους αγώνες, διαφθορά και ξέπλυμα χρήματος, που περιλαμβάνει και τον αρχηγό της Βαγιαδολίδ, Μπόρχα Φερνάντες, τον πρώην μέσο της Λιντς, Σαμουέλ Σάιθ, αλλά και τον πρόεδρο της Ουέσκα, Αουγκουστίν Λάσος».

Σερβικά δημοσιεύματα για τον ρόλο του Ραούλ Μπράβο στην επίθεση κατά του Ντάρκο Κοβάσεβιτς

«Ο Κοβάσεβιτς γνώριζε το υπόβαθρο της όλης ιστορίας, καθώς αγωνιζόταν στην Ισπανία για 9 χρόνια και αποκάλυψε αυτές τις "ζουμερές" πληροφορίες άθελά του σε κάποιον άνθρωπο, που μπορούσε να φέρει σε ακόμη πιο δύσκολη θέση τον Μπράβο και τους υπόλοιπους που εμπλέκονται στην υπόθεση.

Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς με τη φανέλα του Ολυμπιακού (Ένθετη: Ραούλ Μπράβο)
Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς με τη φανέλα του Ολυμπιακού (Ένθετη: Ραούλ Μπράβο)/© EUROKINISSI

» Αυτός ήταν και ο λόγος που ο Ραούλ Μπράβο προσωπικά διέταξε την επίθεση στον Ντάρκο Κοβάσεβιτς, κάτι που κανείς στον Ολυμπιακό δεν θέλει να πιστέψει, καθώς οι δυο παίκτες είχαν πολύ καλές σχέσεις μεταξύ τους» καταλήγει το δημοσίευμα της Blic.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ