Αθλητισμος

Η Τότεναμ έκανε το δικό της θαύμα (video)

Μυθική πρόκριση στον τελικό

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
SUGARTOWN: ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΨΗΦΟΥΣ - Official Trailer

Νέα τρελή ανατροπή και πρόκριση των Άγγλων στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Με 3-2 επικράτησε του Άγιαξ.

Δεν τίθεται καμία αμφιβολία ότι το φετινό Τσάμπιονς Λιγκ είναι το καλύτερο όλων των εποχών. Οι συγκινήσεις, οι ανατροπές και οι μεγάλες εκπλήξεις είναι τόσες πολλές που δεν αφήνουν κανέναν φίλο του ποδοσφαίρου παραπονεμένο.

Χθες βράδυ στο Άμστερνταμ, η Τότεναμ πήρε μια μυθική πρόκριση στον τελικό. Αν και ηττήθηκε με 1-0 μέσα στην έδρα της από τον Άγιαξ, αν και στο ημίχρονο βρισκόταν πίσω με 2-0, βρήκε το σθένος και με 3-2 πέρασε στον τελικό για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Βραζιλιάνος Λούκας Μόουρα, που πέτυχε και τα τρία γκολ των νικητών, το νικητήριο μάλιστα στο τελευταίο… δευτερόλεπτο των καθυστερήσεων.

Κατά τα λοιπά, το ματς είχε πολλές φάσεις, δοκάρια και φοβερό ρυθμό. Ο Άγιαξ έπαιξε πάλι σπουδαία μπάλα, αλλά στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του λύγισαν υπό το βάρος της πίεσης. Από τη μεριά τους οι Λονδρέζοι έκαναν κατάθεση ψυχής και πήραν μια δίκαιη πρόκριση.

Απίστευτες σκηνές στο φινάλε με τους Ολλανδούς να ξέρουν πως έχασαν μια μοναδική ευκαιρία να παίξουν σε τελικό και τους θριαμβευτές να πανηγυρίζουν σαν μικρά παιδιά. Κεντρική μορφή ο προπονητής Μαουρίτσιο Ποκετίνο, που ξέσπασε σε λυγμούς, ενώ στη συνέντευξη Τύπου αναφώνησε «Thank you Football». Κι εμείς συμφωνούμε…

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ