Αθλητισμος

Μόνο η Λίβερπουλ μπορούσε (video)

Οι «κόκκινοι» κατάφεραν να ανατρέψουν το 3-0 της Βαρκελώνης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Anfield erupts! Amazing scenes as Liverpool reach the Champions League final with stunning comeback!

Με το επικό 4-0 ανέτρεψε κάθε προγνωστικό και άφησε την Μπαρτσελόνα εκτός τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το 4-0 της Λίβερπουλ επί της Μπαρτσελόνα δεν είναι η μεγαλύτερη ανατροπή στην ιστορία των ευρωπαϊκών κυπέλλων, αναμφίβολα όμως είναι η πιο δύσκολη και η πιο σημαντική. Οι «κόκκινοι» κατάφεραν να ανατρέψουν το 3-0 της Βαρκελώνης και να περάσουν στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Όλα τα δεδομένα ήταν εις βάρος τους, αλλά αυτοί τα κατάφεραν. Βαρύ σκορ απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα, απουσίες βασικών παικτών όπως οι Σαλάχ, Φιρμίνο, Κεϊτά, αλλά και κόπωση από τα σερί ανταγωνιστικά ματς στην Πρέμιερ Λιγκ.

Κι όμως, με δύο γκολ του αναπληρωματικού φορ Οριζί και άλλα δύο του Ουινάλντουμ που μπήκε αλλαγή, οι Άγγλοι έκαναν την απίστευτη ανατροπή απέναντι σε μια Μπαρτσελόνα που ήταν ανίκανη να διαχειριστεί την κατάσταση και δικαίως πήγε σπίτι της.

Αν κάποιος δεν έχει δει τις δύο αναμετρήσεις, για να κατανοήσει την ανωτερότητα της Λίβερπουλ, αρκεί μόνο να ρίξει μια ματιά στο τέταρτο γκολ που δέχεται η Μπάρτσα. Ούτε μπυραρία δεν θα αντιδρούσε έτσι…

Το φινάλε του δεύτερου ημιτελικού ήταν εξίσου επικό. Όλοι οι άνθρωποι της Λίβερπουλ, αγκαλιασμένοι μπροστά από το Kop, το πέταλο των φανατικών να τραγουδάνε όλοι μαζί το You ‘ll never walk alone, στην καλύτερη ίσως «εκτέλεση» όλων των εποχών…

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ