Αθλητισμος

Πρώτος σκόρερ του All-Star Game ο Γιάννης Αντετοκούνμπο (video)

Παρά τους 38 πόντους, δεν πήρε το βραβείο MVP γιατί έχασε η ομάδα του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γιάννης Αντετοκούνμπο
Γιάννης Αντετοκούνμπο/©EPA/JOHN G MABANGLO

Με μια μεγάλη εμφάνιση, με απίθανα καρφώματα και την εντυπωσιακή συγκομιδή των 38 πόντων, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν ο μεγαλύτερος πρωταγωνιστής και πρώτος σκόρερ του All Star Game του ΝΒΑ που έγινε στη Σάρλοτ.

Giannis Antetokounmpo Full Highlights at 2019 NBA All-Star Game - 38 Points, 11 Reb

Μόνο που δεν μπόρεσε να πάρει το βραβείο του MVP, καθώς η ομάδα του, η Team Giannis έχασε από αυτήν του Λεμπρόν με σκορ 178-164. Και επειδή πάντοτε ο πολυτιμότερος παίκτης αναδεικνύεται ένας από τους νικητές, το βραβείο πήγε στον Κέβιν Ντουράντ, που πέτυχε 31 πόντους.

BADBADNOTGOOD & Little Dragon - Tried (Official Audio)

Βέβαια μικρή σημασία έχουν όλα αυτά. Ένα δικό μας παιδί έδωσε το «παρών» στη μεγάλη μπασκετική γιορτή και ξεχώρισε με την παρουσία του. Άλλωστε, θα ήταν προτιμότερο να πάρει το βραβείο του MVP της κανονικής περιόδου στο πρωτάθλημα ή ακόμα καλύτερα, το πρωτάθλημα με τους Μπακς…

Περιέργως, το παιχνίδι σηκώνει ανάλυση, αφού στα τελευταία 6-7 λεπτά παίχτηκε κανονικό μπάσκετ με καλές άμυνες κι εκεί υπερίσχυσε η εμπειρία του Λεμπρόν και των συμπαικτών του. Ταυτόχρονα, μέτρησε και η παροιμιώδης αστοχία του Κάρι από τα τρίποντα (4/17).

2019 NBA All Star Game - Full Game Highlights | Team LeBron vs Team Giannis

Όσο για τα highlights του ματς, ήταν πάμπολλα και -ναι- ο Γιάννης ήταν μέσα στα περισσότερα -και βασικότερα στο πλέον εντυπωσιακό. Στο πρώτο ημίχρονο, που ακόμη υπήρχε χαλαρή διάθεση μεταξύ των παικτών, ο Κάρι του έβγαλε alleyoop με σκαστή πάσα (!) που την κάρφωσε ο Greek Freak.

Stephen Curry Craziest Alley-Oop To Giannis Antetokounmpo Shocks Entire Crowd! 2019 All-Star Game

Ειδική μνεία πρέπει να γίνει στα δύο τιμώμενα πρόσωπα, τον Ντιρκ Νοβίτσκι και τον Ντουέιν Ουέιντ. Ο Γερμανός «έσταξε» 3/3 συνεχόμενα τρίποντα, ενώ ο γκαρντ των Χιτ είχε επτά πόντους. Περιττό να αναφερθεί πως και οι δύο αποθεώθηκαν.

ΜΙΚΡΟΣ ΚΛΕΦΤΗΣ - MODUS VIVENDI (FEAT. HATEMOST)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ