Αθλητισμος

Συγγνώμη Γιαννακόπουλου για το κόκκινο εσώρουχο στον Ολυμπιακό

Τι είπε για την κίνηση που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δημήτρης Γιαννακόπουλος
Δημήτρης Γιαννακόπουλος/©INTIMEsports

Με τον Ολυμπιακό να μη βγαίνει ποτέ να παίξει το β' ημίχρονο του αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδος στο μπάσκετ, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προχώρησε σε μια ενέργεια που προκάλεσε ποικίλα σχόλια: Άφησε το βράδυ της Τετάρτης ένα κόκκινο γυναικείο εσώρουχο στον πάγκο των «ερυθρολεύκων». Η κίνηση του αυτή προκάλεσε ντελίριο ενθουσιασμού στους οπαδούς του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, οι οποίοι δεν σταμάτησαν να αποθεώνουν τον μεγαλομέτοχο της ομάδας.

Την επόμενη ημέρα, ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟ, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Sport 24 Radio, ζήτησε δημόσια συγνώμη για τη συμπεριφορά του.

«Είναι άτυχο τουλάχιστον να δίνεται αυτή η σημασία σε αυτήν την λανθασμένη κίνηση. Έγιναν τραγελαφικά πράγματα με τον τρόπο που προκαλούσαν οι αθλητές του Ολυμπιακού κατά την αποχωρήσή τους. Ήταν μία λανθασμένη κίνηση πάνω στον ενθουσιασμό» τόνισε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

«Απολογούμαι στον κόσμο του μπάσκετ. Αυτό ήταν σε επίπεδο χιούμορ. Αν πρέπει να απολογηθώ στον αθλητικό δικαστή, να απολογηθώ» πρόσθεσε.

Αναφορικά με τις δηλώσεις του μετά την αποχώρηση του Ολυμπιακού και για το αν έχει μετανιώσει για αυτές είπε: «Καθόλου».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ