Αθλητισμος

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο διηγείται μοναδικά πώς έγινε draft ο αδερφός του, Κώστας

«Κοιμόμουν, ξύπναγα, κοιμόμουν, ξύπναγα. Μέχρι που…»

30592837_397928577356114_5869118242148057088_n.jpg
Νίκος Παπαηλιού
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
untitled.jpg

Η σελίδα των Μιλγουόκι Μπακς στο Facebook, που συνηθίζει να μας εντυπωσιάζει με τα φιλελληνικά ποσταρίσματά της, δημοσιοποίησε σήμερα, με αφορμή το επερχόμενο παιχνίδι τους με τους Ντάλας Μάβερικς, ένα βίντεο στο οποίο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο περιγράφει το τι έγινε σπίτι του τη νύχτα που ο μικρός αδερφός του, Κώστας, έγινε ντραφτ στο NBA. Ο Κώστας Αντετοκούνμπο πήρε την τελευταία θέση στο περυσινό draft από τους Φιλαδέλφεια Σίξερς και στη συνέχεια τα δικαιώματά του πήραν οι Ντάλας Μάβερικς.

 

Ο Κώστας δεν πλησίασε τη 15η θέση που είχε καταλάβει το 2013, ο Γιάννης και η νύχτα φαινόταν να ήταν μεγάλη. Έτσι, ο Γιάννης κοιμήθηκε και άκουσε τη μητέρα του να ουρλιάζει και να τον ξυπνά, και όταν πήρε τηλέφωνο τον αδερφό του για να του ευχηθεί, άκουσε τον αρκετά ασυνήθιστο τρόπο που ο Γιάννης έμαθε τα ευχάριστα νέα!

«Ήταν απίστευτο. Ακούστε μια ιστορία. Κοιμόμουν και ξύπναγα, κοιμόμουν και ξύπναγα καθ’ όλη τη διάρκεια του ντραφτ. Κάποια στιγμή, όταν φτάσαμε περίπου στο Νο. 55 του ντραφτ, με είχε πάρει ο ύπνος οριστικά. Μετά από λίγα λεπτά, ακούω τη μητέρα μου και τον Αλέξανδρο (σ.σ. τον μικρότερο αδερφό του) να ουρλιάζει "Ωωω, ο Κώστας έγινε ντραφτ". Τότε ξυπνάω και τους ρωτάω σε ποιο νούμερο. Μου λένε "στο 60. Στους Φιλαδέλφεια Σίξερς". Τότε, παίρνω αμέσως τηλέφωνο τον Κώστα. Του λέω "Συγχαρητήρια, έγινες ντραφτ" και μου απαντά: "Ναι, ξέρεις ήμουν στην τουαλέτα (γέλια), παρακολουθούσα μέχρι το Νο 58 και λέω, εντάξει, δεν θα γίνω ντραφτ και βγαίνω και βλέπω το όνομά μου στο Νούμερο 60". Ήταν πραγματικά αστείο, όμως είμαι πραγματικά χαρούμενος για αυτόν. Είναι μόλις 20 ετών, δουλεύει σκληρά και ταβάνι του είναι μόνο ο ουρανός».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ