Αθλητισμος

Συγκινητικές στιγμές στο ΟΑΚΑ για τον Παύλο Γιαννακόπουλο (εικόνες)

Το λάβαρό του ανέβηκε στην οροφή του γηπέδου σε μια λιτή, αλλά έντονα φορτισμένη τελετή

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
4565356.jpg
© ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI

Πολλά ζευγάρια μάτια δάκρυσαν πριν από λίγο στο ΟΑΚΑ, όταν πραγματοποιήθηκε η μικρή μα άκρως συγκινησιακή τελετή εις μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου.

Λίγο πριν αρχίσει το φιλικό του Παναθηναϊκού με τη Χίμκι, στο πλαίσιο του τουρνουά που φέρει το όνομα του εκλιπόντος παράγοντα, έγινε η ανάρτηση του λαβάρου με το πρόσωπο του μεγάλου ηγέτη στην οροφή του κλειστού γηπέδου.

4565352.jpg

Αρχικά, οι αρχηγοί των τεσσάρων ομάδων μπάσκετ που συμμετέχουν στο τουρνουά (Μακάμπι, Φενέρμπαχτσε, Χίμκι οι υπόλοιπες), μαζί με τους Δημήτρη Κουρμπέλη και Σωτήρη Πανταλέοντα από το ποδόσφαιρο και το βόλεϊ των “πράσινων” άφησαν ένα λευκό λουλούδι στη θέση που καθόταν ο Π. Γιαννακόπουλος στο ΟΑΚΑ. Στη συνέχεια, ο δακρυσμένος Θανάσης και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος απευθύνθηκαν στον κόσμο, τους επίσημους καλεσμένους και τους ευχαρίστησαν.

4565191.jpg

Αμέσως μετά τα φώτα έσβησαν και το λάβαρο ανέβηκε στην οροφή του ΟΑΚΑ, ενώ στην κεντρική εξέδρα ανέβηκε ένα καταπληκτικό πανό που αποτυπώνει μερικές από τις πιο έντονες στιγμές του Παύλου Γιαννακόπουλου με τον Παναθηναϊκό.

4565349.jpg

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ