Αθλητισμος

Νέα διεθνής κατακραυγή για τον «πιστολέρο» Σαββίδη

Μέχρι και ο πρωθυπουργός της Πορτογαλίας έκανε αναφορά στο θέμα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
4404253_1.jpg
ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Όσο εμείς στην Ελλάδα ζούμε παντελώς στον μικρόκοσμό μας, συζητώντας αν ήταν οφσάιντ ή όχι το γκολ του Βαρέλα με την ΑΕΚ ή λέγοντας κάποιοι πως ο ΠΑΟΚ αδικείται (!) στο φετινό πρωτάθλημα, στον υπόλοιπο πλανήτη έχουμε γίνει σημείο αναφοράς με την κακή έννοια.

Σε μια συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα ο πρωθυπουργός της Πορτογαλίας, Αντόνιο Κόστα, ρωτήθηκε για την κατάσταση του ποδοσφαίρου στη χώρα του. Δεν έδειξε ικανοποιημένος, αλλά τόνισε: «Τουλάχιστον εμείς δεν έχουμε φτάσει στο σημείο να μπαίνει πρόεδρος ομάδας με πιστόλι ως το κέντρο του γηπέδου όπως έγινε στην Ελλάδα. Πάλι καλά»…

Τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να κάνει έφεση, διότι η ποινή που υπέστη ήταν βαριά κατά τη γνώμη τους, η ΦΙΦΑ ετοιμάζεται από τη μεριά της να μας αποβάλει από το παγκόσμιο ποδόσφαιρο, διότι θεωρεί την ποινή προς τον ΠΑΟΚ, «χάδι», διότι βλέπει μία ομάδα (Ολυμπιακός) να κοντράρεται με την κυβέρνηση, γιατί επίσης βλέπει πως η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου έχει διακοσμητικό ρόλο. Έχουν μαζευτεί πολλά κι εδώ ουδείς φαίνεται να αντιλαμβάνεται τη σοβαρότητα της κατάστασης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ