Αθλητισμος

Πίσω στη Μαδρίτη ο «ροζ» (;) Μπενζεμά

Τι λέει η Ρεάλ, τι παραδέχεται ο ίδιος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
113030-224110.jpg

«Ο Μπενζεμά προπονήθηκε στη Μαδρίτη, ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα. Ο επιθετικός της ομάδας εξακολουθεί να αναρρώνει από τον τραυματισμό του. Το πρόγραμμα του περιλάμβανε τρέξιμο και ασκήσεις χωρίς μπάλα».

Με την ανακοίνωση αυτή στο επίσημο σάιτ της την Πέμπτη 6 Νοεμβρίου, η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχτηκε τον ποδοσφαιριστή της Καρίμ Μπενζεμά, που την Τετάρτη είχε περάσει τη νύχτα σε γαλλικό κρατητήριο και το πρωί της Πέμπτης είχε δώσει προκαταρκτική κατάθεση στις γαλλικές αρχές.

Ο αλγερινής καταγωγής Γάλλος διεθνής φέρεται ότι παραδέχτηκε τη συμμετοχή του σε ροζ εκβιασμό με θύμα τον κ. Ματιέ Βαλμπουενά, πρώην συμπαίκτη του. Συγκεκριμένα, ότι παιδικός φίλος του κ. Μπενζεμά φέρεται ότι του ζήτησε μεσολάβηση, ώστε να έρθουν σε επαφή οι εκβιαστές με τον κ. Βαλμπουενά. Τώρα ο Γάλλος διεθνής είναι πιθανό να κατηγορηθεί για συμμετοχή και συνέργεια, αφού θεωρείται ως ο μεσάζοντας μεταξύ των εκβιαστών και του θύματος, με αντικείμενο βίντεο ιδιωτικού πορνό.  

Σύμφωνα με ισπανικές πηγές, ο κ. Μπενζεμά αναμένεται να συναντηθεί μέσα στις επόμενες μέρες με τον πρόεδρο της Ρεάλ κ. Φλορεντίνο Πέρεθ, ο οποίος φαίνεται ότι του συμπαρίσταται πλήρως.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ