Αθλητισμος

Μπουντεσλίγκα: Σέντρα με αστερίσκους στις 16 Μαϊου 2020

Τι ερωτηματικό αφήνουν οι βιαστικοί Γερμανοί - Το πρόβλημα που προκύπτει με Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γερμανία - Κορωνοϊός: Στις 16 Μαΐου 2020 η επανέναρξη της Μπουντεσλίγκα
Γερμανία - Κορωνοϊός: Στις 16 Μαΐου 2020 η επανέναρξη της Μπουντεσλίγκα/ © EPA/LUKAS BARTH-TUTTAS

Οι Γερμανοί βιάζονται να ξεκινήσουν την Μπουντεσλίγκα στις 16 Μαΐου 2020, λογαριάζοντας χωρίς την υπόλοιπη Ευρώπη και τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις που σταμάτησαν στη μέση.

Δεν… κρατιούνται στη Γερμανία και έπεισαν την Άνγκελα Μέρκελ και τους πρωθυπουργούς των ομόσπονδων κρατιδίων, όχι μόνο να επαναφέρουν την Μπουντεσλίγκα, αλλά και να παίξουν στις 16 Μαΐου 2020.

Το άλλο Σάββατο, λοιπόν, επαναρχίζει η Μπουντεσλίγκα χωρίς θεατές στις εξέδρες φυσικά και στο πρόγραμμα υπάρχει το μεγάλο τοπικό ντέρμπι της Ντόρτμουντ με τη Σάλκε. Βάσει του πργραμματισμού, το πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί στις 28 Ιουνίου 2020 και εκεί προκύπτει ένα ζήτημα.

Τι ακριβώς θα γίνει με τις πέντε ομάδες που συνεχίζουν στα Κύπελλα Ευρώπης, τα οποία αναμένεται να γίνουν τον Αύγουστο; Μόλις θα μπουν σε αγωνιστικό ρυθμό, θα σταματήσουν για έναν μήνα; Είναι μια παράξενη απόφαση, αφού η Μπάγερν με τη Λειψία έχουν ήδη προκριθεί στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ ειδικά οι Βαυαροί θεωρούνται και φαβορί για το τρόπαιο.

Στο Γιουρόπα Λιγκ, η Λεβερκούζεν έχει σχεδόν σίγουρη πρόκριση στους «8» μετά το 3-1 στην έδρα των Ρέιντζερς, ενώ Άιντραχτ και Βόλφσμπουργκ πάνε για αποκλεισμό μετά τις εντός έδρας ήττες από Βασιλεία και Σαχτάρ αντίστοιχα. 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ