- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Οι διαιτητές επέστρεψαν επειδή οι Ανύπαρκτοι τούς έταξαν το τίποτα
Αξιολύπητοι διαιτητές, άξιοι της μοίρας τους, έβαλαν τα χέρια τους, έβγαλαν τα μάτια τους
Τι συμβαίνει με το ελληνικό ποδόσφαιρο και τους διαιτητές και γιατί τελικά αποφάσισαν να σφυρίξουν τα ματς.
Κανείς από δω και πέρα δεν πρέπει να δίνει σημασία στους διαιτητές, σε οποιαδήποτε αιτήματα προβάλλουν, στις διαμαρτυρίες τους και σε οτιδήποτε τους αφορά. Κι όταν τους ρίχνουν κροτίδες έξω από την πόρτα του σπιτιού τους κι όταν τους σέρνουν στα δικαστήρια χριστουγεννιάτικα για να τους περάσουν αυτόφωρο!
Ό,τι και να τους κάνουν. Χωρίς να πάρουν την παραμικρή διαβεβαίωση από κανένα, χωρίς να αποσυρθούν οι μηνύσεις, χωρίς να υπάρχει η υποτυπώδης έστω εγγύηση από οποιονδήποτε «αρμόδιο φορέα» ότι θα υπάρχουν μέτρα που θα τους εξασφαλίζουν μια ζωή χωρίς κινδύνους και απρόοπτα μέσα το περιβάλλον που αναγκάζονται να σφυρίζουν, αποφάσισαν να κατεβούν κανονικά το Σαββατοκύριακο σαν να μην έτρεξε τίποτα όλον αυτό τον καιρό. Αλλαξαν γνώμη, επειδή οι Ανύπαρκτοι τούς έταξαν το... τίποτα.
Από δω και πέρα ό,τι και να γίνεται, θα λέμε... ας πρόσεχαν. Απέδειξαν πως δεν αξίζουν ούτε τη λύπηση κανενός! Κι αν μέχρι τώρα δεν τους σεβόταν κανείς, από δω και πέρα δεν θα τους υπολογίζει καν.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εξακολουθεί να απασχολεί έντονα τα ευρωπαϊκά μεταγραφικά ρεπορτάζ
Έζησε από κοντά τη μεγάλη διοργάνωση
Οι δηλώσεις μετά το ασύλληπτο άλμα στα 6,17μ
Δεύτερος κορυφαίος άλτης όλων των εποχών ο σπουδαίος Manolo
Θα συμμετάσχει στο εκτός έδρας παιχνίδι με το Μαυροβούνιο
Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής
«H ήττα οφείλεται στην άσχημη εκτέλεση των σουτ, τη βιασύνη και την έλλειψη ρυθμού»
Η Εθνική μπάσκετ γνώρισε την πρώτη ήττα της στα προκριματικά του Μουντομπάσκετ 2027
Έγιναν γνωστές οι ώρες των αναμετρήσεων με την ισπανική ομάδα
Πότε είναι οι δύο αναμετρήσεις
Πότε είναι οι δύο αναμετρήσεις
Η είδηση που έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Ανάμεικτα συναισθήματα μετά τον αποκλεισμό από τη Θέλτα
Μία πρόκριση που οι «πράσινοι» άξιζαν αλλά κυρίως χρειάζονταν
Oι «πράσινοι» απέδειξαν ξανά πως για κάθε βήμα μπροστά, κάνουν δύο πίσω.
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.