Αθλητισμος

O Στέφανος Τσιτσιπάς πέρασε στα ημιτελικά του Ρότερνταμ (βίντεο)

Νίκησε 2-0 τον Άλεξ Ντε Μινόρ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
«Καλπάζει» ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Ρότερνταμ, περνώντας στα ημιτελικά
«Καλπάζει» ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Ρότερνταμ, περνώντας στα ημιτελικά © EPA/SANDER KONING

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε τον Άλεξ Ντε Μινόρ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Ρότερνταμ. Επικράτησε με 2-0 σετ.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς συνεχίζει με... σπασμένα φρένα στο τουρνουά του Ρότερνταμ στην Ολλανδία. Ο «tsitsifast» νίκησε με 2-0 σετ (6-4, 6-4) τον Άλεξ Ντε Μινόρ και πέρασε στα ημιτελικά.

Ο Έλληνας πρωταθλητής του τένις και No4 στην παγκόσμια κατάταξη συνεχίζει τις εξαιρετικές εμφανίσεις το 2022 και δεν δείχνει να έχει επηρεαστεί από το χειρουργείο στον αγκώνα του.

Μετά την ξέφρενη πορεία του στο Australian Open στη Μελβούρνη, όπου έφθασε μέχρι τα ημιτελικά, ο Στέφανος Τσιτσιπάς «καλπάζει» στο τουρνουά του Ρότερνταμ, αποκλείοντας όποιον αθλητή συναντά στον δρόμο του. Στην αναμέτρηση στα προημιτελικά του Ρότερνταμ ο Στέφανος δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης στον Άλεξ Ντε Μινόρ, βάζοντας πλώρη για τα ημιτελικά.

Στο πρώτο σετ ο «tsitsifast» υπερασπίστηκε το σερβίς του, έκανε ένα κομβικό μπρέικ και επικράτησε με 6-4 στα γκέιμ. Στο δεύτερο σετ ο Στέφανος Τσιτσιπάς μπήκε φουριόζος και με δύο μπρέικ έκανε το 3-0 στα γκέιμ. Ο Αυστραλός αντίπαλός του μείωσε σε 3-2, ωστόσο ο Έλληνας πρωταθλητής ανέβασε και πάλι στροφές, επικρατώντας με 6-4.

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ποιος είναι ο αντίπαλός του στα ημιτελικά του Ρότερνταμ 

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά του Ρότερνταμ στην Ολλανδία την έκπληξη της φετινής διοργάνωσης, Γίρι Λεχέτσκα.

Ο 20χρονος Τσέχος προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του σε ημιτελικό ATP. Για να το πετύχει, χρειάστηκε να πετάξει έξω τους Σαποβάλοφ, Φαν ντε Σάντσχουλπ και Μουσέτι.

Υπενθυμίζεται ότι στο τουρνουά της Αγίας Πετρούπολης η Μαρία Σάκκαρη πέρασε στα ημιτελικά μετά τη νίκη της κόντρα στη Μέρτενς.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ