Smart Life

Pop market: Το online market της Αθήνας που φέρνει τα ψώνια στην πόρτα σου σε λιγότερο από 15'

Πάρε μέρος στο #popbuschallenge βγάζοντας την πιο έξαλλη selfie και κέρδισε αυτομάτως €10 κουπόνι σε ψώνια σούπερ μάρκετ

341667-710504.jpg
Ζένια Πιττακή
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Άνδρας ποζάρει μπροστά σε στάση λεωφορείου, καθισμένος σε πολυθρόνα

Pop Market: Ο νέος καλύτερός σου φίλος φέρνει τα ψώνια στην πόρτα σου σε 15'

Ετοιμάζεσαι για τη δουλειά και δεν έχεις να φας τίποτα για πρωινό. Είναι 11 το βράδυ, μαγειρεύεις και συνειδητοποιείς ότι σου λείπει κάποιο από τα βασικά συστατικά της συνταγής. Είσαι στον κολλητό και έχετε λιγούρα για παγωτό αλλά το κοντινότερο περίπτερο είναι 20 λεπτά με το αμάξι. Θέλεις να πεταχτείς στο σούπερ μάρκετ να αγοράσεις ψωμί για τοστ αλλά σκέφτεσαι την ταλαιπωρία του να ψάχνεις να παρκάρεις. Η λύση σε όλα αυτά και σε ακόμα περισσότερα είναι «κατεβάζεις το pop market app, παραγγέλνεις και τα ψώνια βρίσκονται στην πόρτα σου σε 15 λεπτά». Στο pop market μπορείς να βρεις χιλιάδες προϊόντα σούπερ μάρκετ που αποθηκεύονται με ασφάλεια στα pop stores του brand σε διάφορα κεντρικά σημεία της Αθήνας, τα οποία παραμένουν ανοιχτά κάθε μέρα, από τις 8 το πρωί μέχρι τις 12 το βράδυ. Μπορείς να παραγγείλεις οτιδήποτε θέλεις, χωρίς ελάχιστη χρέωση παραγγελίας, και να το παραλάβεις σε λιγότερο από 15 λεπτά!

Γυναίκα καθισμένη σε φουσκωτή στρογγυλή πισίνα μπροστά σε στάση λεωφορείου

Για τις καθημερινές ανάγκες ή και τις λιγούρες, το pop market είναι ο νέος καλύτερός σου φίλος. Αυτό ακριβώς δείχνουν ο Λευτέρης Μητσόπουλος (@lefteris.prg) και η Black Velour (@black_velour): πώς το pop «κλέβει» τις εντυπώσεις, φέρνοντάς σου το αγαπημένο σου παγωτό σε χρόνο ρεκόρ ή κρύα μπίρα έτοιμη να τη λουστείς, σε λιγότερο από 15 λεπτά!

Άνδρας ποζάρει μπροστά σε στάση λεωφορείου, καθισμένος σε πολυθρόνα

Διαφημιστική πινακίδα σε στάση λεωφορείου

Αυτό τον μήνα, βρίσκονται παντού στην Αθήνα οι «λαχταριστές» στάσεις λεωφορείων από τη νέα καμπάνια του pop market. Βρες μία από αυτές, πάρε μέρος στο #popbuschallenge βγάζοντας την πιο έξαλλη selfie και κέρδισε αυτομάτως €10 κουπόνι σε ψώνια σούπερ μάρκετ!

Διαφημιστική πινακίδα σε στάση λεωφορείου

Κατέβασε το pop market app εδώ
Ακολούθησε το pop market στα Social: @popmarket.gr
Δες όλες τις ανοιχτές θέσεις εργασίας στο popmarket.gr 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ