Advertorial

THERMOGATZ: Η ελληνική εταιρεία συσκευών αερίου που σαρώνει

Η ελληνική εταιρεία συνώνυμο των συσκευών φυσικού αερίου και υγραερίου με ιστορία 50 ετών.

328203-678198.png
Φίλιππος Κόλλιας
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
thermogatz-suskeues-aeriou-ygraeriou-oikiakes-suskeues-thermansi-esties.jpg

Αφιέρωμα στην THERMOGATZ :Περισσότερα απ' όσα ζητάς σε οικιακές συσκευές και επαγγελματική θέρμανση φυσικού αερίου και υγραερίου.

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα κάθε φορά που εντοπίζουμε μία ελληνική εταιρία στην οποία μπορούμε να πραγματοποιήσουμε ένα αφιέρωμα. Και αυτόν τον καιρό ασχοληθήκαμε με ένα brand το οποίο για όλο και περισσότερους από εμάς εκεί έξω έχει γίνει συνώνυμο του όρου «συσκευές αερίου». Αναφερόμαστε στην THERMOGATZ. Την εταιρία που σιγά-σιγά έχει καταφέρει να μπει στα σπίτια όλων των Ελλήνων, μαγειρεύοντας το φαγητό μας, ζεσταίνοντας τα σαλόνια μας. Αλλά πριν σας παραθέσω τους λόγους που συγκαταλέγεται στις καλύτερες εταιρίες της χώρας και μια κορυφαία επιλογή  για το σπίτι ή το κατάστημα σας, επιτρέψτε μου να διηγηθώ πως ξεκίνησε η δική μου γνωριμία με την THERMOGATZ.

thermogatz-suskeues-aeriou-ygraeriou-oikiakes-suskeues-thermansi-kouzina.jpg
Κουζίνα μικτή με φούρνο ηλεκτρικό και 4 εστίες αερίου, TGS 3910 IX TURBO από την THERMOGATZ

Συσκευές Αερίου για Ιδιώτες και Επαγγελματίες

Την THERMOGATZ την γνώριζα εξ ονόματος ήδη εδώ και αρκετά χρόνια. Αυτό που με εντυπωσίασε πρώτα απ' όλα, σχετικά με την εταιρία: όταν κάποια στιγμή ενδιαφερθήκαμε με την σύζυγό μου να αγοράσουμε μία νέα κουζίνα (με αέριο), πατώντας στο Google «συσκευές αερίου» το site της THERMOGATZ εμφανίστηκε πρώτο στην αναζήτηση. Έσπευσα λοιπόν, να επισκεφτώ την ιστοσελίδα της για μία βαθύτερη έρευνα. Η ποικιλία μάς εξέπληξε και έτσι εύκολα και γρήγορα, χωρίς περισσότερο σερφάρισμα επιλέξαμε αυτό που ψάχναμε. Επιλέξαμε THERMOGATZ!

Λίγο καιρό αργότερα, ο πατέρας μου αποφάσισε να ανακαινίσει μερικώς το εστιατόριό του. Μέσα σε όσα έψαχνε για την ανακαίνιση, υπήρχαν και συσκευές θέρμανσης γιατί όπως είπε έρχεται βαρύς χειμώνας. Όπως μου τόνισε ο πατέρας μου, οι απαιτήσεις του μαγαζιού ήταν συγκεκριμένες, τόσο λειτουργικά όσο και αισθητικά. Χωρίς δεύτερη σκέψη, όντας επαγγελματίες, τηλεφωνήσαμε στην THERMOGATZ για μια σύντομη έρευνα αγοράς. Στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής ακούσαμε μια φωνή φιλική και πρόθυμη να μας εξυπηρετήσει.

thermogatz-suskeues-aeriou-ygraeriou-oikiakes-suskeues-thermansi.jpg

Μέσα από την κουβέντα μας, μου έκανε εντύπωση ότι ο συνεργάτης της εταιρίας δεν μας αντιμετώπισε απρόσωπα ως έναν ακόμη πελάτη αλλά είχε μια προσωπική αντιμετώπιση απέναντι μας, κατανοώντας αμέσως τις ανάγκες μας. Από την συζήτηση που είχαμε, κατάλαβα πως η THERMOGATZ είναι μια εταιρία με τεράστια ποικιλία σε συσκευές αερίου συνδυάζοντας ταυτόχρονα την ποιότητα με το χαμηλό κόστος. Όταν ρώτησα περισσότερες λεπτομέρειες από τον συνεργάτη της εταιρίας για την συσκευή που μας ενδιέφερε, με παρέπεμψε στο site της εταιρίας.

Εκεί, εντυπωσιασμένος ο πατέρας μου, αντίκρισε εικόνες 3D υψηλής αισθητικής που παρουσίαζαν με τεράστια ακρίβεια την συσκευή που είχε βάλει στο μάτι. Αυτό, το θεωρώ ιδιαιτέρως σημαντικό γιατί ο καταναλωτής έχει την ευκαιρία να κατανοήσει ακριβώς την συσκευή προτού προβεί σε αγορά, κάτι που αναιρεί πλήρως την αβεβαιότητα που δημιουργούν άλλες εταιρίες με φωτογραφίες που δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα. Να προσθέσω πως αυτό το μεγάλο προτέρημα τής THERMOGATZ αποτέλεσε έναν από τους λόγους που και εγώ ο ίδιος επέλεξα την εταιρία για να αγοράσω την κουζίνα μου λίγο καιρό νωρίτερα.

Εν τέλει, αφού ο πατέρας μου αποφάσισε πως η THERMOGATZ διαθέτει ακριβώς αυτά που ψάχνει για το μαγαζί, ο εκπρόσωπος τής εταιρίας μάς παρέπεμψε στο πλησιέστερο κατάστημα λιανικής απ’ όπου μπορούσαμε να προμηθευτούμε τις εν λόγω συσκευές.

thermogatz-suskeues-aeriou-ygraeriou-oikiakes-suskeues-epaggelmatiki-thermansi-katoptra-aeriou.jpg
Τα TGI Fridays Καπνικαρέας Επιλέγουν τα Κάτοπτρα Αερίου τής THERMOGATZ.

Έμποροι και Καταναλωτές, Επιλέγουν THERMOGATZ

Κάπως έτσι ερχόμαστε στο τώρα, όπου αποδεικνύεται πως δεν είμαι ο μοναδικός που είχε δείξει τόσο ενδιαφέρον για την THERMOGATZ. Μάλλον το ακριβώς αντίθετο ισχύει γιατί από όσους ρώτησα, τόσο εμπόρους στην αγορά, όσο και γνωστούς μου, αντιλήφθηκα πως η THERMOGATZ χαίρει της εκτιμήσεως όλων. Και έτσι αρχίσαμε να δουλεύουμε το αφιέρωμά μας για την εν λόγω εταιρία.

Η εταιρία είναι ελληνική και έχει ιστορία πενήντα ετών. Δραστηριοποιείται στην πώληση συσκευών αερίου, ηλεκτρικών συσκευών, συσκευών τόσο οικιακής όσο και επαγγελματικής θέρμανσης, λεβήτων αερίου, και ειδών μπάρμπεκιου σε Ελλάδα και Κύπρο. Στον οικιακό εξοπλισμό η THERMOGATZ διαθέτει επίσης τεράστια ποικιλία καθώς προμηθεύει την αγορά με κουζίνες, εντοιχιζόμενους φούρνους, εστίες, ταχυθερμοσίφωνες, επιτραπέζιες συσκευές – σε υγραέριο και φυσικό αέριο. Όλα σαφώς σύμφωνα με τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς και τις αντίστοιχες πιστοποιήσεις τους. Επίσης, με μια γρήγορη ματιά στο site μπορεί κανείς να βρει ηλεκτρικές συσκευές και επαγγελματικές συσκευές θέρμανσης όπως και προϊόντα φίλτρανσης (για κυκλώματα θέρμανσης και αναφορικά με λέβητες αερίου).

Ένα χαρτί-guarantee για την THERMOGATZ αποτελεί και το γεγονός πως την έχουν εμπιστευτεί με την αποκλειστική αντιπροσωπία των ειδών τους στην Ελλάδα, μεγάλοι οίκοι τού εξωτερικού σε σειρές συσκευών όπως επαγγελματικά συστήματα θέρμανσης (κεραμικά κάτοπτρα, γεννήτριες θερμού αέρα, σωληνωτά κάτοπτρα) και φίλτρανση.

Συνέντευξη με τον Ιδιοκτήτη, Στυλιανό Γκατζιώλη

Και πως θα μπορούσε να λείπει από ένα τέτοιο αφιέρωμα, μία συνέντευξη με τον ίδιο τον ιδιοκτήτη τής THERMOGATZ! Ποιος δεν θα ήθελε να μάθει την ιστορία και την ιδέα μιας μεγάλης εταιρίας συσκευών αερίου που σαρώνει!

Έσπευσα λοιπόν να έρθω σε επαφή με τους ανθρώπους της THERMOGATZ για να με παραπέμψουν στον ιδιοκτήτη Στυλιανό Γκατζιώλη ο οποίος δέχτηκε με χαρά να μου παραχωρήσει συνέντευξη. Δώσαμε ραντεβού για το απόγευμα της επόμενης μέρας. Μπαίνοντας στο γραφείο του, εντύπωση μου προκάλεσε πως τον πέτυχα να συνομιλεί με πελάτη κάποιου συνεργαζόμενου καταστήματος, εξηγώντας του με όλες τις λεπτομέρειες την ορθή λειτουργία μιας εντοιχιζόμενης εστίας. Εκεί επαληθεύτηκε η άποψη που είχα διαμορφώσει από το δικό μου τηλεφώνημα, για μια εταιρία μεγάλη μεν, που όμως διατηρεί την προθυμία της να εξυπηρετήσει τον πελάτη και να τον αντιμετωπίσει ως ξεχωριστή προσωπικότητα.

thermogatz-suskeues-aeriou-ygraeriou-oikiakes-suskeues-thermansi-mikti-kouzina.jpg
Μία κουζίνα - δύο φούρνοι, με την TG 8000 IX MULTIGAS.

Ξεκινώντας την συζήτηση με τον κ. Γκατζιώλη, διαπίστωσα πως πρόκειται για έναν νέο αλλά ήδη πετυχημένο επιχειρηματία που κληρονόμησε το μεράκι για τις συσκευές αερίου από τον πατέρα του, ο οποίος ξεκίνησε το εμπόριο το 1967! Σε μόλις λίγα χρόνια ο Στυλιανός Γκατζιώλης κατάφερε να μεγεθύνει την εταιρία και έτσι σήμερα να αποτελεί μια από τις πιο γνωστές και ποιοτικές εταιρίες οικιακών συσκευών στην Ελλάδα.

Στην ερώτηση σχετικά με τις συσκευές αερίου και τι στόχους θέτει ως ιδιοκτήτης της εταιρίας αποκρίθηκε: «Με τις συσκευές αερίου μεγάλωσα. Στόχος μας είναι ο πελάτης να έχει πλήρη εικόνα για τα προϊόντα μας γι’ αυτό και φροντίζουμε το B2B site μας να συνοδεύεται από φωτογραφίες υψηλής ευκρίνειας, interactive ψηφιακούς καταλόγους, ευκολόχρηστο layout και εκτενέστατες περιγραφές και τεχνικά χαρακτηριστικά. Επιθυμία  μας είναι μέσα από τις συσκευές μας και την συνεργασία μας η ζωή του έμπορου όσο και του τελικού καταναλωτή που θα μας επιλέξει να γίνει ευκολότερη. Γι’ αυτό φροντίζουμε οι συνεργάτες μας (καταστήματα λιανικής) να αντιμετωπίζονται ο καθένας προσωπικά, αναιρώντας την ψυχρή αντιμετώπιση παρότι μετράμε χιλιάδες πελάτες σε όλη την χώρα». Έπειτα του ζήτησα να μου εξηγήσει σε τι υπερτερεί η THERMOGATZ. «Στον χώρο έχουμε εξειδίκευση και μεγάλη τεχνογνωσία. Η THERMOGATZ επενδύει στην ποιότητα και στο aftersales. Παρόλα αυτά θέλουμε να είμαστε μια εταιρία που μπορεί να πλαισιώσει όλα τα ελληνικά σπίτια γι’ αυτό φροντίζουμε οι τιμές να είναι προσιτές, διατηρώντας όμως την ποιότητα ψηλά» απάντησε ανταποκρινόμενος με πάθος στο ερώτημα μου.

thermogatz-suskeues-aeriou-ygraeriou-oikiakes-suskeues-thermansi-entoixizomena-fournos-aporrofitiras.jpg
Πετύχετε το απόλυτο Rustic Look στην κουζίνα σας με τα Sets τής THERMOGATZ. Εντοιχιζόμενες εστίες, φούρνοι και απορροφητήρες.

 Η Εταιρία Συσκευών Αερίου που Σαρώνει

Ο λόγος του απλός και ειλικρινής με έκανε να αισθανθώ εμπιστοσύνη και ικανοποίηση όχι μόνο που επέλεξα ο ίδιος κουζίνα από την THERMOGATZ μα που τελικά παρέπεμψα στην εταιρία και τον πατέρα μου για να πλαισιώσει την οικογενειακή μας επιχείρηση. Με έκανε επίσης να σκεφτώ όμως ότι πρέπει να παραγγείλω και ένα Barbeque για να μαζευόμαστε με τα παιδιά στο σπίτι για τους αγώνες του Champions League.

thermogatz-suskeues-aeriou-ygraeriou-oikiakes-suskeues-thermansi-inox-esties.jpg
TGS 9021 IX, εστίες αερίου με μαντεμένιες σχάρες, Inox Σώμα και καυστήρες SABAF.

Ποιότητα, ποικιλία και προσιτό κόστος συμπληρώνουν το τρίπτυχο των χαρακτηριστικών που κάνει την εταιρία να ξεχωρίζει. Μια εταιρία που απευθύνεται σε όλα τα ελληνικά σπίτια όπως και σε επαγγελματίες, προσιτή για όλες τις τσέπες κρατώντας όμως το επίπεδο στην κορυφή. Αυτή είναι η THERMOGATZ. Η εταιρία συσκευών αερίου που σαρώνει.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα και τα social media της THERMOGATZ: Facebook & Instagram

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ