Market

Why I love my Garmin: Τόνια Σωτηροπούλου

Η Τόνια Σωτηροπούλου, κάνει τον απολογισμό της χρονιάς που φεύγει, μοιράζεται τα πλάνα της για το 2022 και το μυστικό της για το αγαπημένο της Smartwatch.

woman_guest.jpg
Έφη Αλεξίου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Τόνια Σωτηροπούλου με Garmin Smartwatch
© Garmin Greece/ Τόνια Σωτηροπούλου

Η Τόνια Σωτηροπούλου μιλά για το Garmin Lily, το Smartwatch από την Garmin που δεν αποχωρίζεται ποτέ.

Η αγαπημένη ηθοποιός της μικρής και μεγάλης οθόνης και μια από τις πιο όμορφες Ελληνίδες celebrity, Τόνια Σωτηροπούλου, μιλά στην Athens Voice. Κάνει τον απολογισμό της για τη χρονιά που εκπνέει και μοιράζεται μαζί μας του στόχους της για το 2022. Επίσης, αποκαλύπτει, ποιο είναι το αγαπημένο της gadget που τη βοηθά να θέτει νέεους στόχους. 

Απολογισμός 2021, τι κρατάς και τι αφήνεις; 

Κρατάω το ότι όσοι αγαπώ είναι υγιείς και ζωντανοί, κρατάω τα δώρα της δουλειάς μου και τις ωραίες στιγμές του καλοκαιριού. Στον αντίποδα, πάντα επιλέγω να αφήνω πίσω μου το περιττό στρες. 

Πως θα περάσεις τις γιορτές  

Με αγαπημένους φίλους και την οικογένεια μας. Σε σπίτια, με πολλά δώρα, ωραία φαγητά  και πολλή - πολλή αγάπη. Αυτό είναι για εμένα «γιορτές». 

Πρόσφατα συμμετείχες σε μία καμπάνια της Garmin Greece τι αγαπάς περισσότερο στο ρολόι σου;

Έχω καλή σχέση με το χρόνο, τον θεωρώ σύμμαχο , κάθε φορά που κοιτάω το ρολόι μου συνειδητοποιώ ότι είναι ο δικός μου χρόνος, η δίκη μου ζωή και οφείλω να κάνω το καλύτερο που μπορώ. Επίσης, είναι ένας τρόπος επιβράβευσης, καθότι κάνω γυμναστική και τρέχω δυο φορές την βδομάδα, το Garmin Lily καταγράφει την απόδοση μου και με βοηθάει να θέτω νέους στόχους.

Η Τόνια Σωτηροπούλου με Garmin Smartwatch
© Garmin Greece/ Τόνια Σωτηροπούλου

Ποια είναι τα επόμενα πλάνα σου; 

Συνεχίζω με την σειρά «Τα καλύτερα μας χρόνια», ενώ μπαίνω και σε μια καινούργια δουλειά την οποία δεν μπορώ ακόμα να ανακοινώσω. Είμαι, όμως πολύ χαρούμενη και ενθουσιασμένη, είναι από τα πιο ωραία δώρα της ζωής μου και ανυπομονώ να το ζήσω!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ