Smart Life

Μάθε την Ηρώ, το φοβερό μωρό, που τρελαίνει την τηλεόραση

Ποια είναι η ζωή της μικρότερης tech influencer της Ελλάδας;

114868-649339.jpg
Μαρία Αλεξίου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
thumbnail_fb_cover_launch_revised.jpg

Η Ηρώ ανήκει στην Generation Germanos και είναι η μικρότερη tech influencer στην Ελλάδα

Τις τελευταίες μέρες η Ηρώ έχει τρελάνει social media και τηλεόραση με τις τεχνολογικές τις γνώσεις. Πώς θα μπορούσε αλλιώς, αφού ένα αξιαγάπητο μωρό φαίνεται να ξέρει περισσότερα από τον μέσο ενήλικα; Η νεαρότερη ελληνίδα tech influencer ξέρει από hacking, από unboxing και vlogs και ήδη το κοινό της περιμένει την επόμενή της εμφάνιση. Ο λόγος φυσικά γίνεται για το αγαπημένο μωρό του Γερμανού, που ανήκει στην Generation Germanos και πρωταγωνιστεί σε όλα τα τελευταία σποτάκια.

Η Ηρώ δεν έχει κλείσει καν τα δύο πρώτα χρόνια της ζωής της και όμως ξέρει όλα αυτά που οι άλλοι αγνοούμε. Το πρώτο της δόντι ήταν Bluetooth και μόλις 8 μηνών τροποποίησε το baby monitor για να δείχνει παιδικά. Ενημερώνεται, μαθαίνει και νιώθει την ανάγκη να μιλήσει με έναν ειδικό για να συνεννοηθεί για ό,τι καινούργιο κυκλοφορεί εκεί έξω. Και φυσικά συχνάζει στον Γερμανό και ξέρει απ’ έξω τις καλύτερες προσφορές που κυκλοφορούν.

Γνωρίζει ότι στα 267 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα θα βρει εξειδικευμένους συμβούλους για 11 κατηγορίες προϊόντων, τους πιο ενημερωμένους tech experts, μεγάλη ποικιλία στα πιο προηγμένα προϊόντα τεχνολογίας και τη μεγαλύτερη γκάμα 5G smartphone, σε συνδυασμό με προγράμματα που προσφέρουν απεριόριστα data. Όμως δεν είναι μόνο αυτό. Το φοβερό μωρό που έχει «ρίξει» το Facebook και το Instagram γνωρίζει πριν από τον καθένα τι θα γίνει στην Black Friday και ήδη έχει ξεκινήσει να φωνάζει τους φόλουερς της για προσφορές που θυμίζουν… giveaways!

Ηρώ το μωρό – Έρχεται στον ΓΕΡΜΑΝΟ

Η πρωτότυπη καμπάνια του Γερμανού δημιουργήθηκε με την τεχνική του Deep Fake και είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιείται για ανήλικο στην Ελλάδα. Αν τώρα η φωνή του μωρού, σας φαίνετε λίγο γνώριμη, αυτό έχει να κάνει με τη… Νάντια Κοντογεώργη. Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια έχει χαρίσει τη φωνή της στη μικρή Ηρώ που έχει κάψει καρδιές. Μείνετε συντονισμένοι γιατί τα νέα που φέρνει η Ηρώ αναμένονται συναρπαστικά!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ